şuan yine açılmıyor tele format atıyorum tekrar bölge ve dili full ingilizce yapıcam bu arada ingilizce united kingdom mu yapıyordu onu yeniden indirecekte şuan yok bendeBen de işe yaramıştı.
Ancak düne kadar.. Çünkü dayanamayıp her halde düzelmiştir dedim ve dili türkçe yapar yapmaz, Restart önerisiyle okeyledim.
ve bir daha açılmadı : ( (
Hayırşuan yine açılmıyor tele format atıyorum tekrar bölge ve dili fu ll ingilizce yapıcam bu arada ingilizce united kingdom mu yapıyordu onu yeniden indirecekte şuan yok bende
Edge tarayıcısının PC deki durumu inş mobilde de görürüz bu skorları![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
My PC![]()
sorun çözüldü sırf bu yüzden 5 defa hard format attım iyi oldu bu bu şekilde kullanırım en azındanHayır
United Stated olması lazım
Tabi bu deneme amaçlı yapılan, belki United Kingdom da da sorunsuz çalışıyordur, onu bilmiyorum.
arkadaşlar mesajımı görmeyen vardır belki; 4. yapıda spartan, yeni mağaza, müzik video önizleme, mail, office uygulamaları yüklenmeyen yerleşik olarak gelmeyen kimse varmı? bi bende mi var bu sorun? (lumia 925)
bu uygulamalar gelmediği için telefonu sırasıyla önce bir sıfırlama yapıp ardından 8.1 e dönüp tekrar W10 4. yapı yükleyecem bakalım bu olmayan uygulamalar gelecekmi? bu sefer de gelmezse 8.1 e dönüp 5. yapıyı bekleyecem zira bu uygulamalar olmadan W10 kullanmanın bi esprisi kalmıyor.
Format Cd yok daha önce recovery işlemiyle atmıştım format ancak şimdi yapamıyorum.
Pc Acer aspire V3-571G
Microsoft Edge görünümlü cromeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
My PC![]()

Arkadaşlar lumia925imi garantiye verdim geri aldım artık kablosuz şarj olmuyor neden ki acaba
Evet bence de 4.yapı 3.yapıdan çok iyiBurası ne kadar sakinleşti böyle.
Anlaşılan TP 10 4 ncü yapı, 3 ncü yapıya göre fazla hasara sebep olmamış.
göbek atıyorSes açma ve kısma tuşlarına aynı anda ve ard arda 3 kez basınca ilginç bir şeyler oluyor.
![]()

925de nfc kiti yokki.nfc li kapaklada çalışmıyorsa soketi takmayı unutmuş olabilirler.telecervicenin tecrübesiz tamircileri.tekrar vernaçıp baksınlar hemen
Ben iki kere denedim 4.yapıyı ama verim alamadım günlük kullanımımı etkileyince 8.1 e geri döndüm.1520'ye yükleyenler memnun mu acaba ?
"restarts" olabilirmi??Restar's 00:00 diye bir msj geliyo ne anlama geldiğini bilen varmı