Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Spartan nasıl çalışıyor?

sinan430

sinan430

Üye
Yüklüyor kardeşim bende de aynısı oldu, Akıllı veriden kontrol edebilirsin hatta indirdiği artıyor sürekli. Sonra bir anda %35-45 oldu bende sonra bir baktım yüklemeye hazırlanıyor yazdı.

Evet bir anda %44 oldu :D

csH

csH

Üye
mesaja direk bildirimden cevap verebiliyorduk o çalışmıyor şu an bende gönder tuşunun işlevi yok gibi bi deneyebilir misiniz

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
mesaja direk bildirimden cevap verebiliyorduk o çalışmıyor şu an bende gönder tuşunun işlevi yok gibi bi deneyebilir misiniz
Bitmek üzere açılsın denerim.

• Beğen
Tepkiler: csH
ko4fun

ko4fun

Üye
Arka plan uygulamaları kapatabiliyor muyuz @papakudioflu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
başlat ekranına dönüşte surat ekranda kalırsanız kilit tuşuna basın. Sonra annem için bir kere daha basıp likit ekranında hızlı ayarlara girin. Buradan ayarlara yarın düzelir.
Arka plan uygulamaları kapatabiliyor muyuz
hayır menüsü bir açılmıyor.

emreeozden

emreeozden

Üye
Mağazadan yükleme yapabilen var mı?

ko4fun

ko4fun

Üye
başlat ekranına dönüşte surat ekranda kalırsanız kilit tuşuna basın. Sonra annem için bir kere daha basıp likit ekranında hızlı ayarlara girin. Buradan ayarlara yarın düzelir.

hayır menüsü bir açılmıyor.
Bu sorunu çözmemeleri ne kadar saçma ya bekleyeceğiz biraz daha

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Olumsuz geri bildirimler okumaya başladık; yine mi acele ettik yoksa yüklemek için :D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
8.1 den insider la direk 10080 yapı mı iniyor, önceki yapılar tek tek yüklenmez dimi?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
8.1 den insider la direk 10080 yapı mı iniyor, önceki yapılar tek tek yüklenmez dimi?
Önceki yapılar yüklenmiyor önce GDR2 sonrada 10080 iniyor tabi GDR2 zaten yüklüyse direkt 10080.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
html5 te diğer tarayıcılar 500 lerde biz daha 400 ü göremedik.

csH

csH

Üye
@papakudioflu bildirim merkezinden ya da mesaj geldiğinde direk olarak cevap yazdığınızda gönder tuşu çalışıyor mu deneyebilir misiniz

emreeozden

emreeozden

Üye
@papakudioflu bildirim merkezinden ya da mesaj geldiğinde direk olarak cevap yazdığınızda gönder tuşu çalışıyor mu deneyebilir misiniz
Bende çalışıyor

ulabuneya

Üye
Müzik ön izlemeyi bir türlü yeni mağazadan indirmey, başaramadım. Yükleye basıyorum working yazısı geliyor sonra hiçbirşey başlamıyor. Kaç kere yükleye bastım hiçbirşeyin yüklendiği yok. Yeni müzik uygulamasını test edemedim hala..

efeler12

efeler12

Üye
Müzik ön izlemeyi bir türlü yeni mağazadan indirmey, başaramadım. Yükleye basıyorum working yazısı geliyor sonra hiçbirşey başlamıyor. Kaç kere yükleye bastım hiçbirşeyin yüklendiği yok. Yeni müzik uygulamasını test edemedim hala..
bilgisayar sürümünde de öyle uygulama ama yüklüyor

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
yüklemeyecektim ama sorularıma cevap bulamadığım için yüklüyorum. cihazı sıfırladım gdr2 yükledn win 10 iniyor. yükleyince önceki sürüme göre ayrıntılı bilgi paylaşımı yapacağım

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

Üst Alt