Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

alaca61

Üye
Sabah yüklerim ancak

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Ooh siz biraz kullanın sorunsuzsa hafta sonu yüklerim :)

alaca61

Üye
İşe gidiyorum wifi olsada yüklesem

• Beğen
Tepkiler: ON9
Bay H

Bay H

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

#Windows10Mobile

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tom Warren ile canlı yayın

emreeozden

emreeozden

Üye
Linke tıklayınca ie ile değil spartan ile açıyor artık

Aybars1979

Aybars1979

Üye
hala %77 de indirmeye devam ediyor. yüklense de artık şu saçma filmi daha fazla seyretmek zorunda kalmasam diyaloğa bakın " emma muhteşem güzellikteki gözlerine baktığımda endişe görmek istemiyorum seni mutlu etmek istiyorum" içimden duat et wp yeni sürümünü yüklemiyon görürdün mutluluğu dedim ama nafile.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Hala sürdürülüyor ve yükleniyor sorunu var

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Uzun uzun çevirmeye uğraşmadan özetleyeyim:

Neler Yeni?

Telefonlar için Windows Store Beta: Windows 10'la gelen yeni mağaza artık telefonlarda.

Universal Ofis Uygulamaları: Store Beta üzerinde , , ve Preview

Xbox Uygulaması: Store Beta üzerinde yeni Windows 10 Xbox uygulaması. .

Müzik Preview Uygulaması: Store Beta üzerinde yenilenmiş özellikleriyle Müzik Preview uygulaması.

Video Preview Uygulaması: Yeni Video Preview'de MKV de dahil videolarınıza göz atın ve oynatın.

Yeni Kamera Uygulaması: Yeni kamera uygulamasına dair geri bildirimlerinizi bekliyoruz!

BİLİNEN BAZI HATALAR
  • We’re aware of several migration issues after upgrading to this build.
    • Güncellemeden sonra, uygulamalar listesindeki Search (Ara) ve Phone (Telefon) gibi uygulamalar için çift ile karşılaşabilirsiniz.
    • Güncellemeden sonra bazı uygulamalar “Bekliyor” yazısında yanıtsız halde kalabilir. Telefonu yeniden başlatınca bu yazılar kalkacak ve uygulamalar çalışacaktır.
    • SD kartta yüklü bütün veri ve ayarlar taşınamayabilir ve oradaki uygulamaları başlatamayabilir yahut tekrar kuramayabilirsiniz. Kaldırıp kurmayı deneyin.
    • Eski e-mail uygulaması güncellemeden sonra halen "hata" uyarısıyla uygulama listesinde görünebilir ve kaldırılamayabilir. Yine aynı şekilde önceden başlangıca eklenmişse orada da görünebilir. Silmek için başlangıç ekranından kaldır demek yeterli olacaktır.
  • WP8.1'den güncellerken, mobil veriniz açık olsa bile güncelleme sırasında kapanacaktır. Ayarlarda Ağ&Kablosuz kısmına giderek tekrar açın.
  • ÇOK ÖNEMLİ: MMS mesajlarını alamadığınız durumlar olabilir. Mobil veriyi açık tutmaya gayret edin.
  • Cortana aktif bölgelerden birindeyseniz telefonu ana dilde kullanın aksi halde Cortana ve Aramada hatalar olabilir.
  • Güncellemeden sonra, bir uygulamayı kaldırmak onu uygulama listesinden silmeyebilir. Bu sorunu genellikle telefonu yeniden başlatarak çözebilirsiniz.
  • Video Preview uygulamasında Film ve TV oynatımı zaman zaman 0x8004c029 hatası çıkarabilir. nasıl aşacağınızı öğrenebilirsiniz.
  • Güncellemeden sonra, Twitter uygulaması açılışta hata verebilir. Eğer kaldırıp tekrar kurarsanız düzelecektir.
  • Store Beta üzerinden yüklenmiş olan uygulamalar için otomatik güncelleme bu sürümde aktif değil. O yüzden güncellemeleri elle kontrol etmek zorunda kalacaksınız
  • 10052 sürümünden güncelledikten sonra, Insider Hub başlamayabilir, ancak 8.1'den güncellediyseniz artık açılacaktır.

• Beğen
Tepkiler: dextro22, csH ve Sensation
meg1ddo

meg1ddo

Üye
geri tuşu çalışıyormu diye başından beri bakıyorum tom'a ama bir türlü uygulamadan çıkarken geri tuşun basmıyor hep home ile çıkıyor ve arka plandakileri de kapatmıyor o da korkuyor geri tuşunun çalışmayacağından.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
O yüklenme meseleleri 1520de de var mı? yani telefondan telefona değişiyor mu yoksa standart mı? Normalde TP sürümlere karşıyım ama bu sürüm ilgimi çekti

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tom, mouse bağlayacak şimdi 1520'ye

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
geri tuşu çalışıyormu diye başından beri bakıyorum tom'a ama bir türlü uygulamadan çıkarken geri tuşun basmıyor hep home ile çıkıyor ve arka plandakileri de kapatmıyor o da korkuyor geri tuşunun çalışmayacağından.
Çalışıyor tom denedi

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bu kadarmı tom?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tom devam ediyor

Üst Alt