PC olmadan hiç sanmıyorum8.1e telefondan dönmenin bir yolunu bulsalar keşke kaldık wp10da.

bekliyorum meraklaarkadaş yollarsa bana burada paylaşacağım

Bu hafta yeni yapı gelmeyeceği kesinleşti.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hah şöyle. Böyle açıklama yap canımı ye. Ama cevapsız sorular ya da geçiştirici cevaplar daha fazla tepkiye neden oluyor.Bu hafta yeni yapı gelmeyeceği kesinleşti.
evet ya acaba ondan daha iyi görünen hemde daha özel tasarım donanım olsun yüksek kaliteli çıkarmı acaba merak ediyorumXL serisinin tasarımı hiçmi hiç hoşuma gitmedi nerde bir 930 veya 1520 nerde Xl tasarımları
yuvarlak telefona alışamıyorum ben.illa köşeli olacak.1520'yi ben sevmedim.1020 kullanıyorum ama 830'un tasarımı hoşuma gidiyor mesela.bir noktayı atlamamak lazım tabi.her telefonda olduğu gibi 830'un da bi cinsliği var.şarj soketi üstteXL serisinin tasarımı hiçmi hiç hoşuma gitmedi nerde bir 930 veya 1520 nerde Xl tasarımları

xl serisi olarak 640 ı serisini kast ettiğinizi varsayarak renkler ve zevkler tartışmalıdır 930 tasarım olarak hakikaten çok güzel bir tel ama 1520 bence tasarım olarak hoş değil, 1320 ise tam anlamı ile facia. 640 orta segment için hem tasarım olarak hoş (youtubede diğer teller ile karşılaştımalarda tasarım olarakta dikkat çekiyor) hemde değiştirilebilir kapakların olması güzel bir düşünce tek göze batan kamera çıkıntısı o kısmı 830daki gibi alengirli yapsalarmış daha göz alıcı olurdu.XL serisinin tasarımı hiçmi hiç hoşuma gitmedi nerde bir 930 veya 1520 nerde Xl tasarımları
yuvarlak telefona alışamıyorum ben.illa köşeli olacak.1520'yi ben sevmedim.1020 kullanıyorum ama 830'un tasarımı hoşuma gidiyor mesela.bir noktayı atlamamak lazım tabi.her telefonda olduğu gibi 830'un da bi cinsliği var.şarj soketi üstte
microsoftun farklı tasarımlara da yyer vermesi gerektiğini düşünüyorum
Telefonun altındaki çivimsi şeyler yüzünden telefon dik durmaz.Orasınında düz olması gerekiyor.Onun dışında hoşuma gitti telefon özellikle sağ ve sol kısımlarıyuvarlak telefona alışamıyorum ben.illa köşeli olacak.1520'yi ben sevmedim.1020 kullanıyorum ama 830'un tasarımı hoşuma gidiyor mesela.bir noktayı atlamamak lazım tabi.her telefonda olduğu gibi 830'un da bi cinsliği var.şarj soketi üstte
microsoftun farklı tasarımlara da yyer vermesi gerektiğini düşünüyorum
Piyasada olan 3.yapı gerçekten çok ilkeldi geciksin çok önemli değil yeterki kullanımı daha mümkün olan vede bizlerin işte bu diyebileceğimiz kolaylıklar ve özellikler barındırsın,ben şahsen mevcut yapı içinde beni etkileyen hiçbir yeniliğe rastlamadım.bizler t.ö.yü deniyoruz ama içinde ne cortana ne otg.ne usb var,neyi denediğimizi gerçekten anlamış değilim.Bu arada bu hafta yeni güncelleme gelmeyeceği kesin olarak belirtildi.
Umutlar haftaya kaldı gençler...
Edit: Önceki sayfada @Sensation belirtmiş zaten
Neyse sayfayı yeni açanlar için tekrar oldu.