Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Adamlar her ay güncelleme vermek için çalışıyorlar rahat bırakın lütfen! :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
4 yapı normal durumda 20-25 mayıs arasında gelecek....gelmesi lazım...Yeni bir sistem, bir çok değişiklikler var ve onlarca da telefon modeli var.. bu yüzden de 1 er aylık arayla vermeleri doğal.

Diğer yandan da WP 10 a ait 3 ncü yapı çok sorunlu ve yükleyenlerin çoğunluğu ya geri dönüp 4 ncü yapıyı bekliyor,
ya da sürekli 8.1 e geri dönüp dayanamayıp tekrar WP 10 yüklüyorlar...
İşte bu sorunlu durum nedeniyle önümüzdeki günler de gelebilir.

Bu arada WP 10 sistemi için office uygulamaları da yayınlanabilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu hafta yeni yapı gelmeyeceği kesinleşti.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu hafta yeni yapı gelmeyeceği kesinleşti.
Hah şöyle. Böyle açıklama yap canımı ye. Ama cevapsız sorular ya da geçiştirici cevaplar daha fazla tepkiye neden oluyor.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Esendağlı
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Windows 10 dan sonra başka bir sürüm çıkmıcakmış artık win10 u geliştireceklermiş

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ben de şu xl serisini çok merak ediyorum, hayırlısı ile gelsin de ben de değiştireceğim, olmadı L1520 bakacağım artık.

Son düzenleme:
braayn

braayn

Üye
XL serisinin tasarımı hiçmi hiç hoşuma gitmedi nerde bir 930 veya 1520 nerde Xl tasarımları

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
XL serisinin tasarımı hiçmi hiç hoşuma gitmedi nerde bir 930 veya 1520 nerde Xl tasarımları
evet ya acaba ondan daha iyi görünen hemde daha özel tasarım donanım olsun yüksek kaliteli çıkarmı acaba merak ediyorum
yıl sonu şekillenir herhalde ben dün kardeşime kontratlı telefon aldım ancan 2016 mayısı bekliyecem yeni telefon için oda ne gelir bilinmez

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
yuvarlak telefona alışamıyorum ben.illa köşeli olacak.1520'yi ben sevmedim.1020 kullanıyorum ama 830'un tasarımı hoşuma gidiyor mesela.bir noktayı atlamamak lazım tabi.her telefonda olduğu gibi 830'un da bi cinsliği var.şarj soketi üstte :)
microsoftun farklı tasarımlara da yyer vermesi gerektiğini düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: saynesim, BLasTeaR, bozkirdangelen ve 1 kişi daha
Aybars1979

Aybars1979

Üye
xl serisi olarak 640 ı serisini kast ettiğinizi varsayarak renkler ve zevkler tartışmalıdır 930 tasarım olarak hakikaten çok güzel bir tel ama 1520 bence tasarım olarak hoş değil, 1320 ise tam anlamı ile facia. 640 orta segment için hem tasarım olarak hoş (youtubede diğer teller ile karşılaştımalarda tasarım olarakta dikkat çekiyor) hemde değiştirilebilir kapakların olması güzel bir düşünce tek göze batan kamera çıkıntısı o kısmı 830daki gibi alengirli yapsalarmış daha göz alıcı olurdu.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
yuvarlak telefona alışamıyorum ben.illa köşeli olacak.1520'yi ben sevmedim.1020 kullanıyorum ama 830'un tasarımı hoşuma gidiyor mesela.bir noktayı atlamamak lazım tabi.her telefonda olduğu gibi 830'un da bi cinsliği var.şarj soketi üstte :)

güzel tanımlamışsın,
925, 930, 830 modellerini görür görmez işte benim telefonum dedim.
Yuvarlak telefon sanki pis pis sırıtıyor gibi : ) ) ) Sevenler alınmasın lütfen..
Tabi bu arada şimdiki kullandığım 920 de hoşuma gidiyor, gerçekten asil telefon.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve Esendağlı
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

Telefonun altındaki çivimsi şeyler yüzünden telefon dik durmaz.Orasınında düz olması gerekiyor.Onun dışında hoşuma gitti telefon özellikle sağ ve sol kısımları

orian

orian

Üye
Konseptleri dikkate almalılar diye düşünüyorum. 640 ve 640xl daha "930'umsu" olsaydı fiyatta ona göre artardı bence. Bir tane tasarım olarak iPhone ve Samsung'la yarışacak, donanım olarak güçlü ve özellik olaral diğer lumialardan farklı bir lumia beklerim açıkcası. Diğerlerinden ayıran parmak izi sensörü, metal bir kasa, ve bir kaç extra özellik, w10'da sadece ona özel olan..

ErenMSC

Üye
520'de Windows 10 aşırı kasıyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada bu hafta yeni güncelleme gelmeyeceği kesin olarak belirtildi.
Umutlar haftaya kaldı gençler...

Edit: Önceki sayfada @Sensation belirtmiş zaten :)
Neyse sayfayı yeni açanlar için tekrar oldu.

• Beğen
Tepkiler: byibo ve DenizhaNq
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu arada bu hafta yeni güncelleme gelmeyeceği kesin olarak belirtildi.
Umutlar haftaya kaldı gençler...

Edit: Önceki sayfada @Sensation belirtmiş zaten :)
Neyse sayfayı yeni açanlar için tekrar oldu.
Piyasada olan 3.yapı gerçekten çok ilkeldi geciksin çok önemli değil yeterki kullanımı daha mümkün olan vede bizlerin işte bu diyebileceğimiz kolaylıklar ve özellikler barındırsın,ben şahsen mevcut yapı içinde beni etkileyen hiçbir yeniliğe rastlamadım.bizler t.ö.yü deniyoruz ama içinde ne cortana ne otg.ne usb var,neyi denediğimizi gerçekten anlamış değilim.

Üst Alt