telefonu iş için kullanmıyorsanız şuan ki çok da sorunlu sayılmaz sadece şarjın hızlı tükenmesi ve uygulamada iken gelen aramada kilitlenme olup aramayı cevaplayamaya biliyorsunuz, onun haricinde bir sorun yok gibi ben aktif kullanıyorum hatta 2 gün önce pc ye de yükledim eskisinden daha hızlı ve daha iyi pc şuan.Az sorunlu bir sürüm gelsede yüklesek
Hocam cihazdan cihaza performans değişiyor ya o yüzden beklemede kalıyorumtelefonu iş için kullanmıyorsanız şuan ki çok da sorunlu sayılmaz sadece şarjın hızlı tükenmesi ve uygulamada iken gelen aramada kilitlenme olup aramayı cevaplayamaya biliyorsunuz, onun haricinde bir sorun yok gibi ben aktif kullanıyorum hatta 2 gün önce pc ye de yükledim eskisinden daha hızlı ve daha iyi pc şuan.

Yaptım, toplamda 6-7 tane falan oldu yaptığım diğerlerini zaten yapmışlardı.feedback'e geri bildirim yaptınızmı yapmadıysanız yepın bence hemen böyle sorunları geri bildirim yaparak fianl sürümünde daha sorunsuz bir sürüm elde edelim
Office yeni mağazadan ineceği için, mantıken düşünürsek Office inebilmesi için yeni yapının gelmesi gerekiyor.

O zaman...

Belki yeni mağaza eski mağazaya gelir beta uygulama olarak ?Office yeni mağazadan ineceği için, mantıken düşünürsek Office inebilmesi için yeni yapının gelmesi gerekiyor.

Bi ipucu versen ya@papakudioflu
Yeni Office uygulamaları ile ilgili
Bu terrste bi işlik varOffice yeni mağazadan ineceği için, mantıken düşünürsek Office inebilmesi için yeni yapının gelmesi gerekiyor.

Mağaza kendini güncelleyemiyor. Ama yeni Mağaza kendini güncelleyebiliyor.Olum ne planlıyorsunuz lan söyleyin açık açık ?
Belki yeni mağaza eski mağazaya gelir beta uygulama olarak ?![]()
Şakasına söylemiştim zatenMağaza kendini güncelleyemiyor. Ama yeni Mağaza kendini güncelleyebiliyor.
Şu MS nin Türkiye yetkililerinden Kadir Şener Türkçe Cortana nın win10 çıkınca gelmeyeceğini ama üzerinde çalışıyoruz dediğini izledim bi röportajında ve konuşmalarından anladığım kadarıyla 2015 te görmeyeceğiz. Çünkü Türkçe zor bir dil diyordu bunu sisteme entegre etmesi zor diyordu ve ciddi bir yatırım yapılması demek oluyor falan filan dedi yani işimiz zor gibi görünüyor 2015 için.Cortana için yeni dil destekleri yaz sonu eklenecekmiş.
Ayrıca Windows Insider uygulamasına Windows 10 Mobile final güncellemesi yayınlandıktan sonra da devam edilecekmiş.
Şu MS nin Türkiye yetkililerinden Kadir Şener Türkçe Cortana nın win10 çıkınca gelmeyeceğini ama üzerinde çalışıyoruz dediğini izledim bi röportajında ve konuşmalarından anladığım kadarıyla 2015 te görmeyeceğiz. Çünkü Türkçe zor bir dil diyordu bunu sisteme entegre etmesi zor diyordu ve ciddi bir yatırım yapılması demek oluyor falan filan dedi yani işimiz zor gibi görünüyor 2015 için.