Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Az sorunlu bir sürüm gelsede yüklesek

• Beğen
Tepkiler: byibo

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Az sorunlu bir sürüm gelsede yüklesek
telefonu iş için kullanmıyorsanız şuan ki çok da sorunlu sayılmaz sadece şarjın hızlı tükenmesi ve uygulamada iken gelen aramada kilitlenme olup aramayı cevaplayamaya biliyorsunuz, onun haricinde bir sorun yok gibi ben aktif kullanıyorum hatta 2 gün önce pc ye de yükledim eskisinden daha hızlı ve daha iyi pc şuan.

skynet

Üye
telefonu iş için kullanmıyorsanız şuan ki çok da sorunlu sayılmaz sadece şarjın hızlı tükenmesi ve uygulamada iken gelen aramada kilitlenme olup aramayı cevaplayamaya biliyorsunuz, onun haricinde bir sorun yok gibi ben aktif kullanıyorum hatta 2 gün önce pc ye de yükledim eskisinden daha hızlı ve daha iyi pc şuan.
Hocam cihazdan cihaza performans değişiyor ya o yüzden beklemede kalıyorum :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
feedback'e geri bildirim yaptınızmı yapmadıysanız yepın bence hemen böyle sorunları geri bildirim yaparak fianl sürümünde daha sorunsuz bir sürüm elde edelim
Yaptım, toplamda 6-7 tane falan oldu yaptığım diğerlerini zaten yapmışlardı.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Office yeni mağazadan ineceği için, mantıken düşünürsek Office inebilmesi için yeni yapının gelmesi gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve ogzhnoTr
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Olum ne planlıyorsunuz lan söyleyin açık açık ?
Office yeni mağazadan ineceği için, mantıken düşünürsek Office inebilmesi için yeni yapının gelmesi gerekiyor.
Belki yeni mağaza eski mağazaya gelir beta uygulama olarak ? :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl
dakamon

dakamon

Üye
Yarın ola hayrola

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cortana için yeni dil destekleri yaz sonu eklenecekmiş.

Ayrıca Windows Insider uygulamasına Windows 10 Mobile final güncellemesi yayınlandıktan sonra da devam edilecekmiş.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, suyunsesi ve flutewoddy
dakamon

dakamon

Üye
Cortana için yeni dil destekleri yaz sonu eklenecekmiş.

Ayrıca Windows Insider uygulamasına Windows 10 Mobile final güncellemesi yayınlandıktan sonra da devam edilecekmiş.
Şu MS nin Türkiye yetkililerinden Kadir Şener Türkçe Cortana nın win10 çıkınca gelmeyeceğini ama üzerinde çalışıyoruz dediğini izledim bi röportajında ve konuşmalarından anladığım kadarıyla 2015 te görmeyeceğiz. Çünkü Türkçe zor bir dil diyordu bunu sisteme entegre etmesi zor diyordu ve ciddi bir yatırım yapılması demek oluyor falan filan dedi yani işimiz zor gibi görünüyor 2015 için.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

skynet

Üye
Ben 2015'den ümidi kestim hatta 2016'dan bile şüpheliyim :)

braayn

braayn

Üye
Şu hayperlapse programıda bir türlü gelmedi gitti.Bir uygulamayı tanıtıp kısa sürede verse şu Ms nerde dişimi kırarım adamlar gösterip gösterip vermiyorlar ne nazlı çıktılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şu MS nin Türkiye yetkililerinden Kadir Şener Türkçe Cortana nın win10 çıkınca gelmeyeceğini ama üzerinde çalışıyoruz dediğini izledim bi röportajında ve konuşmalarından anladığım kadarıyla 2015 te görmeyeceğiz. Çünkü Türkçe zor bir dil diyordu bunu sisteme entegre etmesi zor diyordu ve ciddi bir yatırım yapılması demek oluyor falan filan dedi yani işimiz zor gibi görünüyor 2015 için.

:sahan:

• Beğen
Tepkiler: dakamon
ON9

ON9

Üye
Yeri değil ama kusura bakmayın
Arkadaşlar bugün farkettim de UcBrowser ın Youtube da ki indir butonu çıkmıyor piyasaya. Ekranda olmuyor. Denk gelen oldu mu böyle bir soruna???

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
slow ringede güncelleme gelse ya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adam var, adamcık var. Alçak gönüllü insanları her zaman sevmişimdir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, serinaga, braayn ve 3 diğerleri

Üst Alt