papakudioflu
Emekli Yönetici
ikisi de giriş seviye cihazla çekilmiş.acaba hangi cihaz ile çekildi bu biizm ois cihazları ne seviyeye getirir fu ll zomda dahi kımıldamaz artık (920,925,1020,930.1520) cihazları için
ikisi de giriş seviye cihazla çekilmiş.acaba hangi cihaz ile çekildi bu biizm ois cihazları ne seviyeye getirir fu ll zomda dahi kımıldamaz artık (920,925,1020,930.1520) cihazları için
Günde kaç defa goruntulu arama yapıyorsun merak ettim her benim gibi vardiyalı çalışıp eşini çocuğunu goremiyorsan günde 2 defa max ararsın bunada skype oovoo gibi programlar yetiyor. Sadece bil istedimMS ile Skype'ın anlaşması bitmedi mi hala yaw.biz ne zaman herhangi bir uygulamadan bağımsız görüntülü arama yapabileceğiz?
Hocam senin benim tam istediğimiz gibi bir sistem olur, olur da insanoğlunun hepsi ayrı telden çalar. Yani herkesi memnun etmek mümkün değildir. Senin beğendiğini bir öbürü hiç sevmeyebilir. İllaki sen süper olmuş dediğinde birileri de çıkıp hiç olmamış yine hayal kırıklığı diye bağırınacaktır.Güzel hoş yenilikçi sade tasrım ama ne bilim bir şeyler eksik gibi. Koyuluk içinde boğulmuş gibi. Mesela numara çevirmede biraz sevmedim. Görüntüsü olarak. Ama genel anlamda daha göze hoş daha da iyi olabilirdi. Bakarsınız tam sürüm yayınlanana kadar değişedebilir biraz.
Umarım tam istediğimiz gibi bir şey olur en sonunda.
Kesinlikle öyle. Bak w10 un telefon sürümü çıksın birçok kişi bunun için mi beledik diyecekHocam senin benim tam istediğimiz gibi bir sistem olur, olur da insanoğlunun hepsi ayrı telden çalar. Yani herkesi memnun etmek mümkün değildir. Senin beğendiğini bir öbürü hiç sevmeyebilir. İllaki sen süper olmuş dediğinde birileri de çıkıp hiç olmamış yine hayal kırıklığı diye bağırınacaktır.
bu kişi bende olaiblirim sende
belli olmaz... Ama en azından herkesi bir yerden kendine bağlayacak özelliklerin veya tasarımın sisteme eklenmesi yetecektir kanımca.Bu videolara artık inanasım gelmiyor.Nerden biliyoruz Nokıa'nın yaptığı gibi hileli çekilmediğini?O yüzden telefona gelmeden bence böyle videolara pek inanmaya gerek yokMicrosoft'un Windows 10 Mobile güncellemesi ile tüm cihazlara getirmeye hazırlandığı ve OİS'in yerini alması beklenen Dis (Digital Görüntü Sabitleme) resmi tanıtım videosu:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kesinlikle öyle. Bak w10 un telefon sürümü çıksın birçok kişi bunun için mi beledik diyecekbu kişi bende olaiblirim sende
belli olmaz... Ama en azından herkesi bir yerden kendine bağlayacak özelliklerin veya tasarımın sisteme eklenmesi yetecektir kanımca.
komik olmuşŞöyle bir hata ile karşılaştım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

hepimiz sivaslıyızŞöyle bir hata ile karşılaştım

Şöyle bir hata ile karşılaştım

Şöyle bir hata ile karşılaştım

feedback'e geri bildirim yaptınızmı yapmadıysanız yepın bence hemen böyle sorunları geri bildirim yaparak fianl sürümünde daha sorunsuz bir sürüm elde edelimŞöyle bir hata ile karşılaştım
BiliyorumSkype, Microsoft'un![]()

ben ankaradayım ailem adanada kardeşim istanbulda kız arkadaşım izmirde.hepsiylede devamlı görüşüyorum.görüntülü görüşme için illa ki skype açmak zorunda kalıyorum.ayrıca skype veri kullanımı çok düzensiz.bataryayı da su gibi içiyor resmen.en azından facebook görüntülü arama desteği verseler ona da razıyım..Günde kaç defa goruntulu arama yapıyorsun merak ettim her benim gibi vardiyalı çalışıp eşini çocuğunu goremiyorsan günde 2 defa max ararsın bunada skype oovoo gibi programlar yetiyor. Sadece bil istedim
Arkadaşlar şu iki konuya açıklık getirelim. Birincisi, Android ve IOS uygulamalarının portlanması o kadar kolay bir şey değil. Sıfırdan yazmaya göre oldukça kolay ancak son kullanıcı birinin yapabileceği bir şey değil, kodlama bilgisi gerektiriyor. İkincisi, wp platformunun beklediği tango, snapchat gibi uygulamaların bu yeni projeyle geleceğini hiç sanmıyorum. Çünkü bu uygulamalar zaten büyük şirketlere ait. isteseler sıfırdan yazabilirler yani. Bu yeni projeyle geleceğini hayal edip kendimizi kandırmayalım. Bu uygulamaların gelmeme sebebi, Ms ile anlaşamamaları. Çünkü adamların kendine has bir uygulama ara yüzü var. Ms ise belirli şablonlara izin veriyor. Anlaşmazlık çıkıyor anlayacağınız. Olay bu yani
snapchat güvenli bir platform değil bana göre.olsa da kullanmamSnapchat neyiyle uyuşmuyorki wp ile

apple ın da bir şablonu arayüzü var uygulamaları da ona göre oluyor apple istediğini yaptırabiliyor bu şirketlere bunun nedeni de cihazların piyasada büyük bir paya sahip olması, daha %10 u aşamayan microsoftun ise prensiplerini kabul ettirecek kadar gücü yok henüz, eğer bunu istiyorsa daha fazla cihaz satıp daha fazla paya sahip olmak zorunda o zaman o şirketler microsoft istemese de tıpış tıpış gelip Ms nin istediği şekilde uygulama çıkarır.Arkadaşlar şu iki konuya açıklık getirelim. Birincisi, Android ve IOS uygulamalarının portlanması o kadar kolay bir şey değil. Sıfırdan yazmaya göre oldukça kolay ancak son kullanıcı birinin yapabileceği bir şey değil, kodlama bilgisi gerektiriyor. İkincisi, wp platformunun beklediği tango, snapchat gibi uygulamaların bu yeni projeyle geleceğini hiç sanmıyorum. Çünkü bu uygulamalar zaten büyük şirketlere ait. isteseler sıfırdan yazabilirler yani. Bu yeni projeyle geleceğini hayal edip kendimizi kandırmayalım. Bu uygulamaların gelmeme sebebi, Ms ile anlaşamamaları. Çünkü adamların kendine has bir uygulama ara yüzü var. Ms ise belirli şablonlara izin veriyor. Anlaşmazlık çıkıyor anlayacağınız. Olay bu yani
Bi ipucu versen yaPazartesi ya da Salı günü hazırlıklı olun gençler. Sonra yok ben duymadım görmedim anlamam![]()
@papakudiofluYeni Office uygulamaları ile ilgiliBi ipucu versen ya@papakudioflu
Peki 8.1 kullananlarda bunları yukleyebilecekmiYeni Office uygulamaları ile ilgili
Peki 8.1 kullananlarda bunları yukleyebilecekmi