Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

dakamon

dakamon

Üye

Bide çıktı ayarlarını daha da çeşitlendirirlerse çok iyi olur arkalı önlü yazdır bir sayfaya iki sayfa yazdır gibi çeşitli özellikler.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

csH

csH

Üye
Uygulamayı portlamak için diğer platform için yazılmış kodlara ihtiyaç var onlar da elimizde olmadığına göre portlamak bizi aşar gibi

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Uygulamayı portlamak için diğer platform için yazılmış kodlara ihtiyaç var onlar da elimizde olmadığına göre portlamak bizi aşar gibi

Direk apk yi atıyordu videoda ben mi yanlış gördüm

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Aslında düşünürsek portlamayı bizde yapabiliriz arkadaşlar.Bu portlama programını mc geliştiricilere vericek.biz zamanında aynı şekilde unlocklamadık mı ? Geliştirici olarak kendimizi gösterip internetten güncel apk indirip kendi elimizle appx formatına dönüştürebiliriz.çakışma gibi durumlarda da (videoda anlatıldığına göre) basit kodlamalar ile halledebiliriz.Yani tek olay mc nin bu programı küçük büyük her geliştiriciye verme olasılığı .Böyle birşey olursa supercell veya snapchat i bekleyeceğimizi hiç sanmam :)
Bide çıktı ayarlarını daha da çeşitlendirirlerse çok iyi olur arkalı önlü yazdır bir sayfaya iki sayfa yazdır gibi çeşitli özellikler.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Umut fakirin ekmeği :D İnşallah olur diyelim :)

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Umut fakirin ekmeği :D İnşallah olur diyelim :)
Aslında düşünürsek portlamayı bizde yapabiliriz arkadaşlar.Bu portlama programını mc geliştiricilere vericek.biz zamanında aynı şekilde unlocklamadık mı ? Geliştirici olarak kendimizi gösterip internetten güncel apk indirip kendi elimizle appx formatına dönüştürebiliriz.çakışma gibi durumlarda da (videoda anlatıldığına göre) basit kodlamalar ile halledebiliriz.Yani tek olay mc nin bu programı küçük büyük her geliştiriciye verme olasılığı .Böyle birşey olursa supercell veya snapchat i bekleyeceğimizi hiç sanmam :)
Maalesef şimdilik mümkün değil arkadaşlar. Apk nın dışında projede birkaç değişiklik yapmak gerekiyor, ve tekrardan derlemelek gerekiyor uygulamayı. Yani elimizde uygulamanın projesi olmak zorunda. Ama bize gerek kalmaz zaten, böyle kolaylıkla windows Phone uygulama koyabilmek herkesin işine gelecektir ve kısa zamanda koyacaklardır.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Murat Alper, suyunsesi ve 5 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Güzel hoş yenilikçi sade tasrım ama ne bilim bir şeyler eksik gibi. Koyuluk içinde boğulmuş gibi. Mesela numara çevirmede biraz sevmedim. Görüntüsü olarak. Ama genel anlamda daha göze hoş daha da iyi olabilirdi. Bakarsınız tam sürüm yayınlanana kadar değişedebilir biraz.
Umarım tam istediğimiz gibi bir şey olur en sonunda.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
MS ile Skype'ın anlaşması bitmedi mi hala yaw.biz ne zaman herhangi bir uygulamadan bağımsız görüntülü arama yapabileceğiz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft'un Windows 10 Mobile güncellemesi ile tüm cihazlara getirmeye hazırlandığı ve OİS'in yerini alması beklenen Dis (Digital Görüntü Sabitleme) resmi tanıtım videosu:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, flutewoddy ve zaakaan

skynet

Üye
Tüm cihazlaramı :eller:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, yunus-emre-6606, Microsoft Corporation ve 3 diğerleri
remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar şu iki konuya açıklık getirelim. Birincisi, Android ve IOS uygulamalarının portlanması o kadar kolay bir şey değil. Sıfırdan yazmaya göre oldukça kolay ancak son kullanıcı birinin yapabileceği bir şey değil, kodlama bilgisi gerektiriyor. İkincisi, wp platformunun beklediği tango, snapchat gibi uygulamaların bu yeni projeyle geleceğini hiç sanmıyorum. Çünkü bu uygulamalar zaten büyük şirketlere ait. isteseler sıfırdan yazabilirler yani. Bu yeni projeyle geleceğini hayal edip kendimizi kandırmayalım. Bu uygulamaların gelmeme sebebi, Ms ile anlaşamamaları. Çünkü adamların kendine has bir uygulama ara yüzü var. Ms ise belirli şablonlara izin veriyor. Anlaşmazlık çıkıyor anlayacağınız. Olay bu yani

• Beğen
Tepkiler: StRonK
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Snapchat neyiyle uyuşmuyorki wp ile

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar şu iki konuya açıklık getirelim. Birincisi, Android ve IOS uygulamalarının portlanması o kadar kolay bir şey değil. Sıfırdan yazmaya göre oldukça kolay ancak son kullanıcı birinin yapabileceği bir şey değil, kodlama bilgisi gerektiriyor. İkincisi, wp platformunun beklediği tango, snapchat gibi uygulamaların bu yeni projeyle geleceğini hiç sanmıyorum. Çünkü bu uygulamalar zaten büyük şirketlere ait. isteseler sıfırdan yazabilirler yani. Bu yeni projeyle geleceğini hayal edip kendimizi kandırmayalım. Bu uygulamaların gelmeme sebebi, Ms ile anlaşamamaları. Çünkü adamların kendine has bir uygulama ara yüzü var. Ms ise belirli şablonlara izin veriyor. Anlaşmazlık çıkıyor anlayacağınız. Olay bu yani
Anlaşamamalarının baş nedeni aslında ara yüz değil. Deli gibi reklam yağtırmaları. Oysa Windows platformunda reklam ağı o kadar geniş değil.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ihsan.snmz

ihsan.snmz

Üye
Ms azcık kindar olsa iyi olacak :D ben olsam googleyi microfosftlu sistemlere yukletmem :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Nawzil android facebook uygulamasını wpye getirecekmiş. doğru mudur?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Microsoft'un Windows 10 Mobile güncellemesi ile tüm cihazlara getirmeye hazırlandığı ve OİS'in yerini alması beklenen Dis (Digital Görüntü Sabitleme) resmi tanıtım videosu:

acaba hangi cihaz ile çekildi bu biizm ois cihazları ne seviyeye getirir full zomda dahi kımıldamaz artık (920,925,1020,930.1520) cihazları için

Üst Alt