Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
WP 10 TP'ye ait yeni güncellemeyle ilgili :

1- Pil tasarrufu aktif edilemiyor, edilse bile yine kapalı hale geliyor
2- mağaza problemi devam ediyor.
3- Telefon gözle görülür derecede hızlanmış
4- Açılan uygulamaları uygulamaya ait exit veya kapatma tuşuyla kapatsanız bile yine arka planda açık kalıyor
5- Ekran kilitlendikten sonra çift tık veya güç tuşuyla açıldığında varolan sorun giderilmiş...
6- Uçuş modu nihayet aktif hale getirilebiliyor
7- Herhangi bir uygulamaya girilidiğinde ya da diyelim ki ayarlara girdiniz bir şeyler yaptınız ve geri tuşuna basarak çıkmak istediniz.. çıkış vermiyor(bu yeni oldu, umarım kapatıp açınca düzelir, ) biraz önce de giriş yaptım.. sorun çıkmadı... sanırım düzeldi..
8- VERI BAĞLANTISI eskiden kapatılamıyordu, artık kapatılabiliyor...
9- Ofis uygulamaları yine çalışmıyor..
10- Her hangi bir uygulamaya girildiğinde kısa süre içinde ekran görüntüsü hafif kararıyordu, bu yine devam ediyor..
11-Alarm hatalı çalışıyordu(diyelim ki istediğiniz saat alarm çaldı ve tekrarlı olmasını istiyorsunuz, istediğiniz saatte bir kere çalıyor ve sonra tekrarı olmuyor.. uyandınız uyandınız.. yoksa işi kaçırdınız)

Arkadaşlar şimdilik bakabildiklerim bu kadar tüm bunları deneyerek yazdım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve Esendağlı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun yeni güncelleme :) 520/525 için güncelleme tekrardan aktif. Güncellemenin görünmesi için Fast seçmelisiniz. Listeye yeni bir model eklenmedi.

Yenilikler:
- Uçuş modu artık açılabilir.
- Artık veri bağlantılarını kapatabilirsiniz.
- Yapı 9941'den yükseltirken kaybolan MMS ayarları hatası düzeltildi.
- Ek klavye dilleri indirirken oluşan sorun düzeltildi.
- Kamera uygulaması düzeltildi.
Güncelleme sadece bunlardan ibaret ise hala birçok hata düzeltilmemiş demektir.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Pil tasarrufu uygulaması kaldırılmış

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sanırım bu ay sonuna kadar evrensel ofis paketini de içeren yeni bir yapı yayınlanacak,o daha bir kullanılabilir olacak.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kararsızlık biraz azaltılmış ve sistem biraz hızlandırılmış.
Kısaca biraz derleyip toparlayıcı optimizasyon yapılmış.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Baktılar işe yaramıyor, hiç olmazsa durduğu yerde boşuna yer işgal etmesin demişlerdir..

Ekran kararması ve pil tasarrufunda bir değişiklik yok, düzelme olmamış.. klavye ayarlarına henüz bakmadım..
pil tasarrufunu uygulama değilde ayarlar sistem içerisinden düzenlenmiş olanı kullanırsanız tasarruf modu çalışıyor ekran kararıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Akşam eve gidince belki yine denemeye kalkışabilirim nasıl olsa geri dönüş te sıkıntı yok:)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Uygulamalar güncellenmiyor wp10danmı kaynaklı bu sorun

4MaGuS

4MaGuS

Üye
pil tasarrufunu uygulama değilde ayarlar sistem içerisinden düzenlenmiş olanı kullanırsanız tasarruf modu çalışıyor ekran kararıyor
ancak şöyle bir sorun oluyor bende şuan bazen ekran kendiliğinden kararıyor tuş kilitleyip açınca düzeliyor şuanlık sadece 1 defa oldu

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Msn uyguları bing haber bing finans bing spor olarak yüklenmiş

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Slow ne zaman yayınlanacak acaba? Yükleyen arkadasşlar şuan ne sorunlarınız var?

kamil5028347

kamil5028347

Üye

Klavyenin yan tarafları sizdede bu şekilde boşluk varmı elim sürekli boşluklara dokunuyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Klavyenin yan tarafları sizdede bu şekilde boşluk varmı elim sürekli boşluklara dokunuyor
O boşluklar sanırım sağa sola doğru yanaştırmalar için kullanılıyor,önceki wp10 da ben denemesini yapmıştım.

Üst Alt