Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
W10 TP'de microsoft'un "Translator" uygulamasını yükledim.
Ayarlarda herhangi bir şeyi seçmeye veya değiştirmeye çalışınca uygulamadan atıyor:)
Sanırım ya sistemden yada uygulamanın henüz W10'u desteklememesinden kaynaklanıyor.
Türkçeyi bir türlü seçemedim, varsayılan ayar ispanyolca öylece kaldı :)

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01

alaca61

Üye
Arkadaşlar herhangi bir düzeltme yapıldımı wp10 ilgili

braayn

braayn

Üye
wp 10 tp pişmanlıktır :) Doğru yol DENİM buyrun beklerim...
Şaka bi yana ama ilk sürüm ile ikinci sürümde pek bir fark yok Finalde ne olacak merak ediyorum .

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim, yunus-emre-6606 ve Rainesto

yunusiyunus

Üye
evet aynı diyorum ya wp10 da çalışıyordu

est90

Üye
Ya ben dün akşam gaza geldim w10 yukliyim dedim ilk guncellemeyi yaptım gdr2 oldu sanırım daha sonra w10 u da indirdim ama kurmaktan vazgeçtim daha sonra şimdi uyarı verdi yuklemezseniz telefon otomatik yukliyicek diye yok mu bundan kurtulmanın yolu :D

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Gdr2 den sonra wifi sorunu yüzünden indiremedim. Evde otomatik indirmiş kuruluma hazır ama bu kadar sorundan dolayı yüklemedim. 14 ünde gece 03.00 da yüklenecek diyor. Otomatik yüklemeyi kapattım ama yükler mi bilmiyorum

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Gdr2 de kalıcı olarak kalabiliyormuyuz wp10dan dönmeyi düşünüyorum

afwerker

afwerker

Üye
Gdr2 de kalıcı olarak kalabiliyormuyuz wp10dan dönmeyi düşünüyorum
Evet gdr 2 ye güncellemeyi bulduktan sonra indirirken insideri siliyorsun ve gdr2 yüklendikten sonra hep güncel uyarısı veriyor :)

• Beğen
Tepkiler: nigzes1907 ve kamil5028347

alaca61

Üye
Şu bankaçılık işlemlerini yapmanın bir yolu varmı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet gdr 2 ye güncellemeyi bulduktan sonra indirirken insideri siliyorsun ve gdr2 yüklendikten sonra hep güncel uyarısı veriyor :)
Evet bende wp10 dan 8.1 e dönmüştüm senin dediğin gibi yaptım şuan gdr2 deyim.

• Beğen
Tepkiler: afwerker
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
W10 TP'de microsoft'un "Translator" uygulamasını yükledim.
Ayarlarda herhangi bir şeyi seçmeye veya değiştirmeye çalışınca uygulamadan atıyor:)
Sanırım ya sistemden yada uygulamanın henüz W10'u desteklememesinden kaynaklanıyor.
Türkçeyi bir türlü seçemedim, varsayılan ayar ispanyolca öylece kaldı :)
abi bende devamlı kullanıyordum o uygulamayı.özellikle forumlarda paylaşılan çince yazıları kamerayla çevirmesi çok mükemmel bi özellikti :D ama şimdi kullanamıyoruz malesef

1-bu arada fotoğraflar uygulamasında problem var.açıyorum ama fotoğraflar görünmüyor.ayarlardan arkaplan seçecem orda da yoklar.dosya gezgininden açmaya çalışıyorum telefon kapanıp açılıyor.
2-uygulamalardan ana ekrana dönüşte uzun süre(3-5 sn) siyah ekran kalıyor.
3-bide şu eylem merkezi açılırken üstteki seçeneklerin yarısı görünüyor.bırakınca bi çizgi kalıyor 2 saniye sonra kayboluyor.biz biliyoz orda daha fazla seçenek olduğunu zaten.hiç gerek yok görünmesin :D
4-batarya aslında 8.1 ile aynı gidiyor.optimizasyon sıkıntılı.3310 gibi.%60'a kadar bitmiyo gibi görünüyo ama bi bitmeye başlayınca önüne geçilmiyo :D
daha var bi kaç ufak kozmetik sıkıntı.inşallah düzeltirler..

Edit: konum kapalıyken kullanıyor.hücresel veri gibi

Son düzenleme:
kamil5028347

kamil5028347

Üye
gdr2 de performas değişikliği varmı peki iyi ya da kötü yönde

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
abi bende devamlı kullanıyordum o uygulamayı.özellikle forumlarda paylaşılan çince yazıları kamerayla çevirmesi çok mükemmel bi özellikti :D ama şimdi kullanamıyoruz malesef

1-bu arada fotoğraflar uygulamasında problem var.açıyorum ama fotoğraflar görünmüyor.ayarlardan arkaplan seçecem orda da yoklar.dosya gezgininden açmaya çalışıyorum telefon kapanıp açılıyor.
2-uygulamalardan ana ekrana dönüşte uzun süre(3-5 sn) siyah ekran kalıyor.
3-bide şu eylem merkezi açılırken üstteki seçeneklerin yarısı görünüyor.bırakınca bi çizgi kalıyor 2 saniye sonra kayboluyor.biz biliyoz orda daha fazla seçenek olduğunu zaten.hiç gerek yok görünmesin :D
4-batarya aslında 8.1 ile aynı gidiyor.optimizasyon sıkıntılı.3310 gibi.%60'a kadar bitmiyo gibi görünüyo ama bi bitmeye başlayınca önüne geçilmiyo :D
daha var bi kaç ufak kozmetik sıkıntı.inşallah düzeltirler..
1. Sorunun aynısı bende de oldu onunda hallettim :)

Fotoğraflarınızı (eski) dosyalar uygulaması ile (yenisi düzgün çalışmıyor henüz) camera roll klasörüne taşıyın zaten oradaysa önce başka bir yere taşıyıp sonra tekrar oraya taşıyın ya da en iyisi pc ye yedek alıp tekrar atın.

System X

System X

Üye
kısa bir windows 10 macerasından sonra gdr2 ye dönüyorum.
bazı şeyler sıkıntılı.

-kapasitif tuşların çalışma mekanizmasını bozmuşlar.Ya algılamıyor ya da geç algılıyor.basıp çektikten sonra titriyor.
-android vari açılır menü daha da yaygınlaşmış ve kullanımı zor.BU neyin kafası gerçekten merak ediyorum.
-bazen dokunmatik algılamıyor.
-performans sıkıntılı
-stabilite sıkıntılı
-batarya iconu gibi düzenlemeler beğenmedim.orantısız duruyor.
-bazı oyun ve programlar çalışmıyor.
-telefon diye satılan bir cihazda tuşlama ile arama fonksiyonu bu kadar geriye atılmamalıydı ve yeni tuşlama ekranı tek kelimeyle berbat.eskisinin neyi vardı ki değiştirdiler hiç anlamıyorum.
-klavye ile giriş bazen çalışmıyor.
-spartan, internet explorerden daha performanslı değil.

kısaca nerede o 8.1 developer preview heyecanı ve performansı diyor insan.

düzeltilmesi gereken o kadar şey varken gereksiz yere uğraşmışlar ve çoğu makyaj.
-daha otg çalışmıyor.görüntü çıkışı desteklemiyor.
ne performans ne özellik pek bir şey getirmiyor.
iki geri bildirim yaptıktan sonra windows 10 da durmak için bir sebep kalmadı açıkcası

sanki biraz andorid olmak için çabalamışlar gibi geldi bana. oysaki insanların istedikleri android değil özellik ve destek idi...yavanlığından ödün vermemiş...

• Beğen
Tepkiler: zbahadir, Rainesto ve Esendağlı

Üst Alt