bulutsuzgece
Üye
Arkadaşlar herhangi bir düzeltme yapıldımı wp10 ilgili
Hayır henüz bir şey yok.
Evet gdr 2 ye güncellemeyi bulduktan sonra indirirken insideri siliyorsun ve gdr2 yüklendikten sonra hep güncel uyarısı veriyorGdr2 de kalıcı olarak kalabiliyormuyuz wp10dan dönmeyi düşünüyorum

Evet bende wp10 dan 8.1 e dönmüştüm senin dediğin gibi yaptım şuan gdr2 deyim.Evet gdr 2 ye güncellemeyi bulduktan sonra indirirken insideri siliyorsun ve gdr2 yüklendikten sonra hep güncel uyarısı veriyor![]()
preview ile insider tamamen farklı bir proje ama
abi bende devamlı kullanıyordum o uygulamayı.özellikle forumlarda paylaşılan çince yazıları kamerayla çevirmesi çok mükemmel bi özelliktiW10 TP'de microsoft'un "Translator" uygulamasını yükledim.
Ayarlarda herhangi bir şeyi seçmeye veya değiştirmeye çalışınca uygulamadan atıyor
Sanırım ya sistemden yada uygulamanın henüz W10'u desteklememesinden kaynaklanıyor.
Türkçeyi bir türlü seçemedim, varsayılan ayar ispanyolca öylece kaldı![]()
ama şimdi kullanamıyoruz malesef

gdr2 de performas değişikliği varmı peki iyi ya da kötü yöndeEvet gdr 2 ye güncellemeyi bulduktan sonra indirirken insideri siliyorsun ve gdr2 yüklendikten sonra hep güncel uyarısı veriyor![]()
1. Sorunun aynısı bende de oldu onunda hallettimabi bende devamlı kullanıyordum o uygulamayı.özellikle forumlarda paylaşılan çince yazıları kamerayla çevirmesi çok mükemmel bi özelliktiama şimdi kullanamıyoruz malesef
1-bu arada fotoğraflar uygulamasında problem var.açıyorum ama fotoğraflar görünmüyor.ayarlardan arkaplan seçecem orda da yoklar.dosya gezgininden açmaya çalışıyorum telefon kapanıp açılıyor.
2-uygulamalardan ana ekrana dönüşte uzun süre(3-5 sn) siyah ekran kalıyor.
3-bide şu eylem merkezi açılırken üstteki seçeneklerin yarısı görünüyor.bırakınca bi çizgi kalıyor 2 saniye sonra kayboluyor.biz biliyoz orda daha fazla seçenek olduğunu zaten.hiç gerek yok görünmesin
4-batarya aslında 8.1 ile aynı gidiyor.optimizasyon sıkıntılı.3310 gibi.%60'a kadar bitmiyo gibi görünüyo ama bi bitmeye başlayınca önüne geçilmiyo
daha var bi kaç ufak kozmetik sıkıntı.inşallah düzeltirler..

gdr2 de şarj çok çabuk bitiyordu ben denime döndüm tekrargdr2 de performas değişikliği varmı peki iyi ya da kötü yönde
bilgilendirdiğiniz iyi oldu denime geçelim o zamangdr2 de şarj çok çabuk bitiyordu ben denime döndüm tekrar

Yapma ya bende az önce gdr2 ye geçtim.gdr2 de şarj çok çabuk bitiyordu ben denime döndüm tekrar