kamil5028347
Üye
full olsa otadan gelir bence insiderdan full geleceğini zannetmiyorumarkadaşlar bu GDR 2 fu ll mü fullse kuracağımda
full olsa otadan gelir bence insiderdan full geleceğini zannetmiyorumarkadaşlar bu GDR 2 fu ll mü fullse kuracağımda
başka cihazda pin kodunu kaldır oyle tak telefonayok mu bi ALLAH kulu yardım edbilecek yaaa
telefonu aç sim kodunu girme menü tuşuna bas ayarlar/sistem/phone orada bulunan sim altında sim security kapat düzelirselam arkadaslar bende w10 u telefonuma kurdum cihaz açıldı fakat pin kodunu gir dediğimde cihaz takılı kalıyor bu konu ile alakalı yardımınızı bekliyorum pls
Tmm abi. Daha önce görmediğim bir şey idi. Beynime kan sıçradı. Bir daha da karşılaşmam umarımArkadaşlar böyle beyinlerine giden oksijende sorun olanları alıntı yapmadan şikayet edin.
Ney olay ne ya ne şikayeti merak ettimTmm abi. Daha önce görmediğim bir şey idi. Beynime kan sıçradı. Bir daha da karşılaşmam umarım

iki gündür şikayeti 3 kez kullandım Hemen işlem yapıldıArkadaşlar böyle beyinlerine giden oksijende sorun olanları alıntı yapmadan şikayet edin.

aynı e mail adresiyle kurmadınız mı 8.1 e dönünceWp10 sıfırlama sonrası rehberim gitti geri getirmeyi bilen varmı