Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
wp 10 tp daha kaç yapı sonrası betaya geçecek acaba bu 2.yapıydı ve 1.yapıyla arasında çok fazla bir değişiklik yok.

...decode...

...decode...

Üye
Ben şimdi Insider sayesinde GDR2'yi kurdum fakat Windows 10 Teknik Önizleme kurmak istemiyorum, programı silmeme rağmen güncelleme buldu ve indirilmeyi bekliyor. Bu sorunu " telefonunuzu sıfırlayın " seçeneğinden sıfırlayarak aşabilir miyim? Insider programından bile çıktım hatta.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
wp10 u 830 lar yükleyemedi galiba bu güncellemeyi aslında slow seçeneği çıksa eski güncellemeyi yüklemeyi düşünüyordum :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler ben şimdi slow w10 u yüklesem, sonra tekrar fast sürümüne geçebilir miyim? İstediğim gibi?

Toros542

Toros542

Üye
selam arkadaslar bende w10 u telefonuma kurdum cihaz açıldı fakat pin kodunu gir dediğimde cihaz takılı kalıyor bu konu ile alakalı yardımınızı bekliyorum pls

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
@papakudioflu @bulutsuzgece hocam mesaja bir müdahale

• Beğen
Tepkiler: ON9
Toros542

Toros542

Üye
yok mu bi ALLAH kulu yardım edbilecek yaaa

kamil5028347

kamil5028347

Üye
başka bir telefonda simkart pin kodunu kaldırın

Toros542

Toros542

Üye
eyvallah teşekkürler arkadaslar

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar böyle beyinlerine giden oksijende sorun olanları alıntı yapmadan şikayet edin.

• Beğen
Tepkiler: emz, flutewoddy, GianniInfantino ve 3 diğerleri
umitarig

umitarig

Üye
selam arkadaslar bende w10 u telefonuma kurdum cihaz açıldı fakat pin kodunu gir dediğimde cihaz takılı kalıyor bu konu ile alakalı yardımınızı bekliyorum pls
telefonu aç sim kodunu girme menü tuşuna bas ayarlar/sistem/phone orada bulunan sim altında sim security kapat düzelir

ON9

ON9

Üye
Arkadaşlar böyle beyinlerine giden oksijende sorun olanları alıntı yapmadan şikayet edin.
Tmm abi. Daha önce görmediğim bir şey idi. Beynime kan sıçradı. Bir daha da karşılaşmam umarım

BelaMonte

BelaMonte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: afwerker
mp2934

mp2934

Üye
Lumia 520 me kurdum da bu arka plana tam boyut atamayı bir türlü bulamadım yardım edebilir misiniz bir de ayarlar menum değişmedi

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Wp10 sıfırlama sonrası rehberim gitti geri getirmeyi bilen varmı

dakamon

dakamon

Üye
Bence sorunların çözülmesi için gerekli bir konu açın sorunların çözümü için insanlar oradan yardım istesinler. Acaba yeni bi haber varmı yeni bir özellik mi duyuruldu diye bakıyoruz sayfa sayfa aynı tür yardımların mesajarını okuyoruz. @papakudioflu

Üst Alt