otg'li flash bellek var.daha önce android ve symbianda denedim çalışıyor.taktım bekledim ama bi tepki yok.ali kemal abi ss paylaşmış ama nasıl olacağını yazmamışOTG kablosuz varsa flash disk bağlayıp bekleyin,tepki verebilir. Göz atma zaten çalışmaması lazım diye biliyorum.
Hücresel açıp katatılabiliyor mu? Birde internet paylaşımını açıp eğer kapatmayı unutursan telefonu yeniden baslattıgında wifi açılmiyormuş. Doğrumudur?Cihazı sıfırladım mis gibi oldu ben böyle devam ederim artık
Tek sıkıntı Türkçe olmaması onun dışında gayet iyi

bende var.1020.project spartan yazıyorHerkeste spartan var mı ya
yükleme bittikten sonra sıfırlayınca mobil veri açılıp kapatılabiliyor.Hücresel açıp katatılabiliyor mu? Birde internet paylaşımını açıp eğer kapatmayı unutursan telefonu yeniden baslattıgında wifi açılmiyormuş. Doğrumudur?![]()
Bende yok uygulama listesindebende var.1020.project spartan yazıyor
yükleme bittikten sonra sıfırlayınca mobil veri açılıp kapatılabiliyor.

Stabilite nasıl tam olarak? Dün kurdum çok sıkıntıydıbende var.1020.project spartan yazıyor
yükleme bittikten sonra sıfırlayınca mobil veri açılıp kapatılabiliyor.
internet paylaşımı zaten otomatik kapanıyor bir süre kimse sende bağlı değilse başka bir durum olmasın?Hücresel açıp katatılabiliyor mu? Birde internet paylaşımını açıp eğer kapatmayı unutursan telefonu yeniden baslattıgında wifi açılmiyormuş. Doğrumudur?![]()
Hücresel açılıp kapanıyor ama diğerini denemedim riske girmek istemiyorumHücresel açıp katatılabiliyor mu? Birde internet paylaşımını açıp eğer kapatmayı unutursan telefonu yeniden baslattıgında wifi açılmiyormuş. Doğrumudur?![]()

1020'de gayet iyi.bütün güncellemeleri yaptım.sonra sıfırladım ve sıfırdan kurulum yaptım.bilinen sorunlar haricide sıkıntı yokStabilite nasıl tam olarak? Dün kurdum çok sıkıntıydı
server error mu veriyor?Benim insider niye güncellemeyi görmüyor.
pc den ayrıca kayıt oldunuzmu?Benim insider niye güncellemeyi görmüyor.
L920
server error mu veriyor?
win 10 yüklendikten sonra bi güncelleme daha geliyor.onu yüklediniz miEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi şöyle bir fark var. Sağdaki Tuş takımı göründüğü üzere farklı ve T9 ile hızlı isim arama yok. Kullananlar söyleyebilir mi? Soldaki 920 sağdaki 720.
pc den ayrıca kayıt oldunuzmu?
Cihaz bana ait değil tanıdığın ama tamdır güncellemelerwin 10 yüklendikten sonra bi güncelleme daha geliyor.onu yüklediniz mi