Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Herkeste spartan var mı ya

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
OTG kablosuz varsa flash disk bağlayıp bekleyin,tepki verebilir. Göz atma zaten çalışmaması lazım diye biliyorum.
otg'li flash bellek var.daha önce android ve symbianda denedim çalışıyor.taktım bekledim ama bi tepki yok.ali kemal abi ss paylaşmış ama nasıl olacağını yazmamış

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Cihazı sıfırladım mis gibi oldu ben böyle devam ederim artık :D
Tek sıkıntı Türkçe olmaması onun dışında gayet iyi
Hücresel açıp katatılabiliyor mu? Birde internet paylaşımını açıp eğer kapatmayı unutursan telefonu yeniden baslattıgında wifi açılmiyormuş. Doğrumudur? :D

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Hücresel açıp katatılabiliyor mu? Birde internet paylaşımını açıp eğer kapatmayı unutursan telefonu yeniden baslattıgında wifi açılmiyormuş. Doğrumudur? :D
internet paylaşımı zaten otomatik kapanıyor bir süre kimse sende bağlı değilse başka bir durum olmasın?

skynet

Üye
Hücresel açılıp kapanıyor ama diğerini denemedim riske girmek istemiyorum :D

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
spartan var da bir siteye girince arayüzü değişiyor iex oluyor

YkPkY

YkPkY

Üye
Benim insider niye güncellemeyi görmüyor.

L920

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Şimdi şöyle bir fark var. Sağdaki Tuş takımı göründüğü üzere farklı ve T9 ile hızlı isim arama yok. Kullananlar söyleyebilir mi? Soldaki 920 sağdaki 720.

Ekli dosyalar

skynet

Üye
Bu açtığımız uygulamalar bundan sonra hep arka planda açık mı kalacak ya :hmmm

alaca61

Üye
Kesinlikle hiçbir bankacılık işlemi yapılmıyor şifreyi yagiriyon öyle kalıyovyada şifre yazmak için siyah bi ekran gelip kalıyo

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye

Şimdi şöyle bir fark var. Sağdaki Tuş takımı göründüğü üzere farklı ve T9 ile hızlı isim arama yok. Kullananlar söyleyebilir mi? Soldaki 920 sağdaki 720.
win 10 yüklendikten sonra bi güncelleme daha geliyor.onu yüklediniz mi

Üst Alt