Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Çarklar kaç dk sürüyor 20 dk dır çarklardaym ufak bi ilerleme var sadece?

tamamdır hızlandı :eller:
bekle bekle ben yarım saatten fazla bekledim sonra soft format denedim takıldı sandım yine çarklar çıktı yine yarım saat sonra ilerlemeye başladı

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
Geri dönüş ne ile yapılıyordu bişi toolduda

Bu arada 2 saatte %80 şarj gitti

alaca61

Üye
Lumia Software Recovery Tools

alaca61

Üye
Pcden yapılıyormuş telden yapılmıyor kaldım ben wp10 da
Rica ederim
Hani sime kayıt ve alfa asyısal tuş takımı geleçekti

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar telefon açılmıyor sim kart takılıyken donuyor cihaz simi çıkartınca açılıyor bunu nasl duzelte bilirim lumia 920 cihaz
Sim kart pin kodu açıksa yapar. Başka bir cihazda kapatmayı deneyin. Olmazsa sim kartı çıkartıp cihazı sıfırlayın.
arkadaşlar gerçekten günlük kullanımda sıkıntı yaratır. gereksiz kasmalara hatta genel olarak kasmalara alışık değiliz biz. cihaz durduk yere kasıyor misal kilit ekranını açıyorum karolar gecikmeli donarak geliyor.(tabi sürekli değil) ayrıca şu uygulamaları teker teker kapatma olayı çıldırtıyor insanı. iki eleştirim daha olacak arama efektleri berbat o ne öyle resim yukarıda kalmış ortada kocaman boşluk bir de kilit ekranı açılışı... facia resmen ya. eskiden sekerek oturuyordu ne bileyim kaldırırken arkada karolar silik silik görünmeye başlıyordu şimdi kaldır bırak küt diye oturuyor kaldırıyorsun küt diye kalkıyor. özetlemek gerekirse 8.1 update 2 ye geçmek benim için mercedesten inip tofaşa binmek gibi oldu.
Bunları ve beğenmediğin yerleri nasıl olmasını istediğini de ekleyerek geri bildirimde bulundun mu? Dil bilmeniz gerekmiyor. Türkçe olarak da Geri bildirim yapabilirsiniz.
Developer Preview ne zaman çıkar acep?
Developer Preview Windows Phone 8.1 için. Windows 10 Mobile Preview sürümüne Windows Insiders Programı ile devam edilecek.

Bay H

Bay H

Üye
Ulan :kop:

Kamera uygulamasını açınca uygulamalar arası geçi kısmı yatay oluyor ve aşağı kaydırma çalışıyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, zaakaan, Sensation ve 1 kişi daha
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Sim kart pin kodu açıksa yapar. Başka bir cihazda kapatmayı deneyin. Olmazsa sim kartı çıkartıp cihazı sıfırlayın.

Bunları ve beğenmediğin yerleri nasıl olmasını istediğini de ekleyerek geri bildirimde bulundun mu? Dil bilmeniz gerekmiyor. Türkçe olarak da Geri bildirim yapabilirsiniz.

Developer Preview Windows Phone 8.1 için. Windows 10 Mobile Preview sürümüne Windows Insiders Programı ile devam edilecek.
tabi ki bulundum. ayrıca yanlış yazmışım update 2 den windows 10a geçmek olacaktı.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pcden yapılıyormuş telden yapılmıyor kaldım ben wp10 da
Rica ederim
Hani sime kayıt ve alfa asyısal tuş takımı geleçekti
Sonraki sürüme kaldı. Akıllı arama ise bazısında var bazısında yok anlamadım. Kaç gündür bağlantıyı veriyorum okumadan yüklemeyin diye:

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
ya şu klavyeyi buyutmenin Bi yolu yok mu hep orta boy mu kalacak 1520 de 4.5 inç cihazlar için ypılmış klayv sanki

BelaMonte

BelaMonte

Üye
@papakudioflu Önemli bi soru var, ben güncellemeyi slow yada fast ta yaptığımı nasıl anlayacağım? bi sürüm numarası felan var mı? Çünkü güncellemeyi yaparken bana seçenek sunmadı. Sadece bir seçenek vardı bende o seçeneğin slow yada fast olduğunu hatırlamıyorum.
ya şu klavyeyi buyutmenin Bi yolu yok mu hep orta boy mu kalacak 1520 de 4.5 inç cihazlar için ypılmış klayv sanki
klavye idare eder se, o yanlışlıkla kenardaki boşluklara tıklayınca klavye kapanıyor. O çok kötü

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
@papakudioflu Önemli bi soru var, ben güncellemeyi slow yada fast ta yaptığımı nasıl anlayacağım? bi sürüm numarası felan var mı? Çünkü güncellemeyi yaparken bana seçenek sunmadı. Sadece bir seçenek vardı bende o seçeneğin slow yada fast olduğunu hatırlamıyorum.

klavye idare eder se, o yanlışlıkla kenardaki boşluklara tıklayınca klavye kapanıyor. O çok kötü
fast o seçenek. fast dağıtıldı.

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

tek seçeenek varı o da fastti

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte

tanyyy

Üye
taş gibi oldu hard resetten sonra :bira:

narnia16

narnia16

Üye
Ulan :kop:

Kamera uygulamasını açınca uygulamalar arası geçi kısmı yatay oluyor ve aşağı kaydırma çalışıyor.

Sadece orda değil yatay modda çalışan herhangi bir uygulama ya da oyunda da aynı şey oluyor :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme sürümü için Windows Insider Slow Ring henüz yayınlanmadı. Yükleyenlerden tamamı şu anda Fast Ring olarak yükleyebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
925 yüklendi şuan arkaplan işlemlerini halletsin diye bıraktım kenara dokunmucam bir yarım saat :eller:

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Su konuları konu başına toplasa bırısı çok iyi olacak. Tüm sayfaları okumak zorunda kalıyoruz. Ne oldu ne bitti hiç bişe anlamadım

Üst Alt