Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
@papakudioflu
Abi acaba gdr 2 kurmaya değer mi? Hani wp 10 tp rezalet sorun çıkarır şu durumda. Ama gdr 2,de değmez herhalde bir ayar değişikliği için. Ben gayet memnunum halimden. Kalıcam 8.1 denim de.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
uygulamalarda herhangi bi sıkıntı yaşayan var mı peki? günlük sık kullanılan uygulamalarda? whatsapp, facebook, Messenger ve hatta özellikle müzik uygulamasında sorun falan var mı dener misiniz? Xbox music kullanıyorum sorun yaşamak istemem durduk yere
hepsini denedim ilk başta sadece geç açıldılar kullanımda bir sıkıntı yok kuralı 3 saat oldu şimdi hepsini yeniden açıp deniyorum sizin için mesajı editlerin.

dediğiniz proğramları günlük bende sık kullanıyorum facemessenger hariç şuan hepsini denedim bir sıkıtın çıkmadı. whatsappta en ufak bir problem çıksın hemen kaldıracağım işte kullandığım için olmazsa olmaz bir uygulama benim içinde.

yalnız geri tuşu hakikaten geç algılıyor sanki az biraz fazla basılı tutmak gerekiyor. bu ya bir hata yada gelecek bir özelliğin habercisi hayırlısı bakalım ne çıkacak altından.

Son düzenleme:
Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Lumia 920'ye Windows 10 Tech.Preview yükledim, şimdilik karşılaştığım sorunlar şöyle
1. Pil iconu çok küçük ve orantısız görünüyor.
2. Start ekranı açılmıyor, pin to start dediğimde o tarafa geçiyor, ancak önceki hiç bir uygulamam start screen'de görünmüyor. Bu yüzden telefonu sıfırlıyorum, bir de öyle deneyeceğim.
3. Ayarlarda kilit ekranı uygulamasını seçerken tema bir light oluyor, bi dark oluyor.

Yani aslında çok ufak tefek sorunlar bunlar. Kısa zamanda hepsi çözülür bunların, büyütülecek hiçbir şey yok. Ama insan şunu düşünüyor böyle küçük sorunlar neden önemsenmedi, ya da şirket içindeki testlerde görünmedi mi? Bunu cevabını da ben şöyle veriyorum :) Bu aslında en az 5-6 build önceki versiyon ve zaten sonraki versiyonlarda bunlar çözülmüştür. Yani kısacası biraz daha bekleyip sabredeceğiz.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
uygulamalarda herhangi bi sıkıntı yaşayan var mı peki? günlük sık kullanılan uygulamalarda? whatsapp, facebook, Messenger ve hatta özellikle müzik uygulamasında sorun falan var mı dener misiniz? Xbox music kullanıyorum sorun yaşamak istemem durduk yere
mix radioda sıkıntı görmedim. Diğer uygulamalarda çalışıyor. ama live tıle güncelleme yapmıyor bazern

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
nedir peki seni en çok rahatsız eden? ona göre biz de kurmayalım
Sistem yarı Türkçe yarı ingilizce. Sürekli takılmalar var. Hücresel veri hep açık. Dün gece yüklediğimden beri 4 kere soft reset attım. Spartan desen rezalet. Daha da sayayım mı?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Sistem yarı Türkçe yarı ingilizce. Sürekli takılmalar var. Hücresel veri hep açık. Dün gece yüklediğimden beri 4 kere soft reset attım. Spartan desen rezalet. Daha da sayayım mı?
spartanda nasıl bir sıkıntı gördünüz ben explorera göre daha hızlı buldum. atma falan da yapmadı.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Madem herşey açık kalıyor arka planda bari tümünü kapat seçeneği koysalardı. kapat kapat bitmiyor ya
Atama değilde. Resmen tasarım özürlü. Ayrıca takılmalar mevcut
bu sürümde en sorunsuz gelen o oldu bence :)

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
atakanakata

atakanakata

Üye
Windows Phone Recovery Tool ile 8.1 e sorunsuz geçiş yapılıyor. şimdi 1020 ye kurup denicem umarım çok sorun yaşamam

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Adam zaten Android fanı. Devamlı windows phone'a bir sitemi var. O taktığın google glass'a 3 senedir uğraşıyolar, daha insan yüzüne çıkaramadılar. Arkadaşım bu technical preview. Yani developer'lar bile kurmak zorunda değil. Açıklamada yazıyordu zaten, aşırı fanatikler kursun gibisinden şeyler. Sen final sürümü yüklersen, karşılığını o zaman fazlasıyla alırsın.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Microsoft Corporation ve yunus-emre-6606
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
bu çarklar kaç dakika sürüyor.ona göre tuvalete gidecem :D

• Beğen
Tepkiler: mp2934
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Adam zaten Android fanı. Devamlı windows phone'a bir sitemi var. O taktığın google glass'a 3 senedir uğraşıyolar, daha insan yüzüne çıkaramadılar. Arkadaşım bu technical preview. Yani developer'lar bile kurmak zorunda değil. Açıklamada yazıyordu zaten, aşırı fanatikler kursun gibisinden şeyler. Sen final sürümü yüklersen, karşılığını o zaman fazlasıyla alırsın.
bi yerde o da haklı
bu çarklar kaç dakika sürüyor.ona göre tuvalete gidecem :D
gidebilirsin uzun sürüyor :D

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi gördüğüm bir fark var. Tuş takımı modelden modele değişiklik göstermiş. Kimde hangisinden var?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bi de şöyle bir açıklama yapsınlar biz yaptık on numara oldu sorun sıfır. güle güle kullanın. hep bi beceriksizlik aldı başını gidiyor :D
Şimdi gördüğüm bir fark var. Tuş takımı modelden modele değişiklik göstermiş. Kimde hangisinden var?

Bende tuş takımı yazıyor. Türkçe olan.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bi de şöyle bir açıklama yapsınlar biz yaptık on numara oldu sorun sıfır. güle güle kullanın. hep bi beceriksizlik aldı başını gidiyor :D

Bende tuş takımı yazıyor. Türkçe olan.
Yok yok Türkçe görüntüsünü bulamadım da ondan koydum. Fark tuş takımı üzerindeki 2 çizgi var ya aşağı doğru sürüklenebilen. Birinde var birinde yok.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Bir de arama yaparken ve ya arama geldiğinde orta da bir kısım saydam kalıyor arka plan gözüküyor. bu ne biçim hatadır ya :D
Yok yok Türkçe görüntüsünü bulamadım da ondan koydum. Fark tuş takımı üzerindeki 2 çizgi var ya aşağı doğru sürüklenebilen. Birinde var birinde yok.
bende çizgi var süreklenebiliyor

Aybars1979

Aybars1979

Üye
iyide abi bunları söylediler zaten. yüklemeden önce belirlenen listesindeki sorunların aynısını yazmışsınız siz. bende tek pin sorun oldu onuda sizin önerinizle çözdüm ben memnunum gayet. hiç bir vaadedilenden daha fazlası yada azı yok. :thumbup:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir de arama yaparken arama geldiğinde orta da bir kısım saydam kalıyor arka plan gözüküyor. bu ne biçim hatadır ya :D

bende çizgi var süreklenebiliyor
630'larda yok, 920'lerde var mesela. Çözünürlüğe dayalı bir durum galiba.

Üst Alt