seninde l520 bundan sonra pek hayır gelmez bizim cihazlar yoğun kullanımda, en kısa zamanda değiştirmek lazım ben 640xl kafaya koydum zati zamanlama iyi oldu wp10 da baya hoşuma gitti. zenfone 2 ile 640xl arasında gitgel yapıyordum artık wp ile devam net olarak.bendede var aynı sorun arkadaş anlamadım gitti ayarlarda geri gelicem diye menüye dönüp duruyorum
nedir peki seni en çok rahatsız eden? ona göre biz de kurmayalımYok arkadaş gerçekten yüklenmez. Hani böyle rezillik olmaz. Koca 2 ayda bu kadar mı geliştirdiler sistemi? Resmen saçmalık. Az sonra 8.1e dönüyorum. W10 tam sürüm yayınlanınca belki kurarım
dostum kişiden kişiye değişir ama açıkcası bende günlük hayatta çok sık ve aktif kullandığım için kendi görüşüm tabi ama şu an henüz hazır değil ben kurdum şimdi geri dönmeye uğraşıyorum..telefonun akıcılığına ve tam olarak her özelliğine kullanmaya alışınca şu an bende sıkıntı yarattı geç tepki vermeler her özelliğin aktif olmaması vs vs gibi şeyler ... Ama tabi karar yinede sizingünlük kullanımda sıkıntı yaratacak şeyler var mı? mesela ilk derlemede klavyede boşluk tuşu çalışmıyordu. bunun gibi bizi zora sokacak şeyler var mıdır? ona göre aktif olarak kullandığım 1020 ye kurucam.
Onlar sonraki yapıda gelecek.Karolar ve evrensel mağazaya ne oldu ?
ihtiyacınıza göre; office uygulamalarını kullanıyorsanız zaten kurmayın, takılmalar çok sık, menü geçişleri şimdilik çok ağır. akşama kadar bekleyip kuranların geri bildirimlerine bir bakın kasmalar vb durumlar geçici olursa kurulmasında bir sıkıntı yok kozmetik açıdan çok güzel duruyor, kendi fikrim ama kişilerde facebook entegrasyonunda sorun var sanırım tam randımanlı değil birde sdcard için açıp kapadığınızda hata düzeltmesi yapıyor bende sürekli. ben kurdum şimdilik kaldırmayıda düşünmüyorum. yola devam zaten teknik önizleme sürümü sıkıntıları normal karşılamak lazım. eğer internet kotanızla ilgili bir sıkıntı yoksa bugün kurup yarına kadar denemekte fayda var. normalde pazartesi cuma güncelleme yok dediler ama bunu cuma günü bilinçli verdiklerini düşünüyorum iyide yaptılar. güncellemeyi dün verdikleri için MS e aferin diyorum. hafta içi olsaydı endişelenip hemen geri kaldırırdım malum iştede kullandığım telefon sorun yaşamak istemem ama şu aşamada götürü gibi duruyor yine yarın akaşama kadar sürem var düşünmek için.günlük kullanımda sıkıntı yaratacak şeyler var mı? mesela ilk derlemede klavyede boşluk tuşu çalışmıyordu. bunun gibi bizi zora sokacak şeyler var mıdır? ona göre aktif olarak kullandığım 1020 ye kurucam.
ben şimdilik gayet memnunum sizdeki sıkıntılar neler benim atladıklarım olabilir malum teli iştede kullanıyorum pazartesi süpriz yaşamak istemem.Yok arkadaş gerçekten yüklenmez. Hani böyle rezillik olmaz. Koca 2 ayda bu kadar mı geliştirdiler sistemi? Resmen saçmalık. Az sonra 8.1e dönüyorum. W10 tam sürüm yayınlanınca belki kurarım
Hocam bende iki seçenekte çıktı ama ben fast'ı seçtim yine deFast seçeceksiniz. Fasti seçmeden yükleyemezsiniz.

sayfalar çok hızlı ilerliyor. o yüzden cevap veremiyoruz. Yeni bir sorun daha söyleyeyim bildirim merkezini aşağı indirince en üst ve sağ tarafta köşelerden aşağı beyaz bı ışık sızması varmış gibi çizgi oluşuyor. can sıkıcı bir durum.İkisi de çıkıyor zaten. Ama Fast'e geldi şu an güncelleme. Slow az daha hatalar düzelmiş olarak geliyor.Hocam bende iki seçenekte çıktı ama ben fast'ı seçtim yine de![]()
