Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bj_kmurat

Üye
göz atma ekranına da tıklandığında hiçbir tepki vermiyor ayarlarda

kamil5028347

kamil5028347

Üye
830 hala yükleyemedim bulmuyor wp10 u yokmu bir çözümü

yasiiin97

Üye
Sıfırladıktan sonra mobil veri hatası da uçuş modu hatası da düzeliyor

tanyyy

Üye
beyler pin olayını nasıl çözüyoruz ?

mert_ozcan

mert_ozcan

Üye
sıfırlama sonrası w10 kullanılmaya başladı görsel olarak mükemmel olmuş yeni arayüz özellikler falan gerçekten bayıldım ama şu an günlük kullanım için uygun değil.. çok donma kasılma var yavaş çalışıyor girdiğin en ufacık bir şey bile arka planda açık kalıyor vs vs hafıza kartındaki uygulamalar sorunlu...bir şekilde 8.1 e geri döneceğim fakat inanıyorum w10 tam sürüme geldiği zaman gerçekten mükemmel olacak..ya tam sürümü bekleyeceğim yada çok daha stabil bir güncelleme bekleyeceğim

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Düzeltme: Dün gece birkaç sorundan bahsettim burada. Başta hücresel veri kapalı görünüyor açılmıyor ancak açıkmış kapanmıyor sorunu varmış, tam ekran ve saydam kutucukları yapmak için 8.1den kalan arka planınızı kaldırıp yeni bir duvar kağıdı atamanız lazım, klavyeyi hala yerinden oynatamıyorum okları sürüklüyorum işe yaramıyor. Onun dışında ayarlar düzenlendi karışıklık ortadan kalktı dediler inanmayın berbat olmuş. Zaten yazı tipi falan facia ayarlar bölümünde ve birkaç yer İngiliz kalmış. Bildirim merkezi güzel ve sanırım 920de sarı ekran düzelmiş gibi sanki bir nebze yani tam da emin değilim tüm gece telefonla uğraştım sabah 7 de uyuyabildim :) başta telefon kasıyor falan onda yeni kurulduğundan şimdi gayet stabil geceye nazaran. Ama bekleyin derim gerçekten gdr2>w10tp savelerim olmasaydı dönerdim de, finaller yaklaşır da hala Word belgesi açamazsa telefon mecbur dönerim.

emz

emz

Üye

Sizce hangisini seçeyim???

sercan78

sercan78

Üye
?

• Beğen
Tepkiler: emz
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar sorularınıza cevap verebilirim 2g 3g değişimi yapılamıyor

yüklemeden önce hücresel kapalı olsa bile yükleyince açılıyor ve kapatılmıyor.

Vpn çalışmıyor

Bir de şu var tabi

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
sıfırlama sonrası w10 kullanılmaya başladı görsel olarak mükemmel olmuş yeni arayüz özellikler falan gerçekten bayıldım ama şu an günlük kullanım için uygun değil.. çok donma kasılma var yavaş çalışıyor girdiğin en ufacık bir şey bile arka planda açık kalıyor vs vs hafıza kartındaki uygulamalar sorunlu...bir şekilde 8.1 e geri döneceğim fakat inanıyorum w10 tam sürüme geldiği zaman gerçekten mükemmel olacak..ya tam sürümü bekleyeceğim yada çok daha stabil bir güncelleme bekleyeceğim

Diğer sistemlerdeki gibi olmuş bu girdiğin her programın açık kalması. Kullanıyorum dün gece bir baktım on tane olmuş nasıl şaşırdım ilk defa görüyorum ya :) kasma olayına gelirsek bende de yüklediğim zaman ve takip eden birkaç saatte kasılmalar vardı ki doğal bu. Şu an gayet stabil.

bj_kmurat

Üye
şimdi insider ile bir kontrol edeyim dedim ve slow ve fast olarak iki seçenek çıkardı karşıma. acaba yeni güncelleme mi geldi

sercan78

sercan78

Üye
Tmmda arama&sms engelleme gdr2 demi kullanılmıyor windows10 damı

Aybars1979

Aybars1979

Üye
geri tuşu çok geç mi algılıyor? banamı öyle geldi?:hmmm

alaca61

Üye
Ayarların yarısı ingilizce

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu klavyeyi yukarı filan taşımaya çalışanlar, 5 inç ve üstüne bu özellik geldi. İngilizce kısımları da zaten Microsoft kendi sayfasında yazıyor.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01

Üst Alt