Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Güç+ses kısma tuşlarına telefon titreyinceye kadar basılı tutun. Sonra tekrar açılışta pin kodunu sorunca iptal deyin. Biraz bekleyin. Sonra telefon kutucuğundan pin kodunu girin.
bu pek işe yaramıyor. en iyisi ya yüklemeden önce kaldırmak olaki benim gibi yüklediniz başka bir cihaza takıp orada kaldırıp tekrar cihazına takarak kullanmak bende işe yaradı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Lumia 1520 üzerinde denenmiştir

Mobil veri açma kapama sorunu sıfırlama yapıldıktan sonra ortadan kalkıyor ve normal olarak çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
bycoo32

bycoo32

Üye
2G de mi kalıyor sürekli, guncellemeden once 3g nin açık olup olmamasıyla bir ilgisi varmı acaba? @bycoo32
Konu hakkında bilgim yok.ben 2g de açıkken yükledim 2gde açık kaldı. muhtemelen 3gde açık yüklersen 3g de kalır.

saynesim

saynesim

Üye
8.1 döndüm tekrar deneyeceğim

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
ben uçak modu sorunundan dolayı cyan sürümüne geri döndüm

sercan78

sercan78

Üye
Tmmda arama&sms engelleme gdr2 demi kullanılmıyor windows10 damı

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye

Mobil veri açma kapama sorunu sıfırlama yapıldıktan sonra ortadan kalkıyor ve normal olarak çalışıyor.
abi niye daha önce demedin cyan sürümüne döndüm :agla2:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
genel olarak memlunmusunuz ?

bj_kmurat

Üye
kilit ekranı ayarları stabil değil. detaylı durumu gösterilecek uygulamaları seçerken ekran beyaz oluyor bir de hiçbiri seçili iken oraya tıklayınca da ekran beyaz oluyor değişmiyor o kısım

yeminli06

yeminli06

Üye
Bu evrensel mağaza nerede sanki öyle bir şey hatırlıyorum

hakan5816

hakan5816

Üye
sıfırladıktan sonra mobil veri sorunu kalkıyor mu gerçekten ?

bj_kmurat

Üye

peki 2g den 3g ye geçiş de yapılabiliyor mu?

skynet

Üye
Mobil veri sıkıntısı sıfırlamadan sonra düzeliyorsa o zaman yüklerim :)

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Acaba sadece sanal tuşlu modellere mi gelecek :hmmm
hepsine gelir gelirse ama gerek yok ki.ekrandaki tek karo ile kapatmak varken ben niye çift tıklamaya uğraşayım.ayrıca emin ol çıft tıkla uyandırmada olduğu gibi sorunlu olacaktır.stabil çalışmaz yani
sıfırladıktan sonra mobil veri sorunu kalkıyor mu gerçekten ?
bn dayanamadım yattım uyudum.gdr2 yükledim şimdi 10 iniyor.mobil veri açık kalırsa hattı 3310'a takcam :D

sinan430

sinan430

Üye

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Windows 10 Live Lock Screen Beta sakın yüklemeyin. Telefon donuyor. Bilginize (Lumia 1520)

Üst Alt