Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dımdımıyar

dımdımıyar

Üye
beyler cihaz yağ gibi akıyor 8.1de ara ara olan takılmalar yok ancak bazı ayarlar açılmıyor(örneğin gözatma ekranı ayarlarına giremedim, uçuş modu ve mobil veriyi açamadım) (evet ben açamadım kapalıydı guncellemeyi yüklemeden önce :D)

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino ve BLasTeaR
dakamon

dakamon

Üye
Ohhh smile tuşu gitmemiş klavyeden :)

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
sonunda buldu :zong:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
symbianbelle

symbianbelle

Üye
%95 :D

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
beyler cihaz yağ gibi akıyor 8.1de ara ara olan takılmalar yok ancak bazı ayarlar açılmıyor(örneğin gözatma ekranı ayarlarına giremedim, uçuş modu ve mobil veriyi açamadım) (evet ben açamadım kapalıydı guncellemeyi yüklemeden önce :D)
sağol, ben şimdi ..çı garantiye alıp açtım da :D

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Şu an gdr2 için çarklar dönüyor , bitmek üzere . Biraz onu kurcalayıp w10 u yüklücem :eller:

yasirtaha

yasirtaha

Üye

dakamon

dakamon

Üye
Ama arama uygulaması çok kalas gibi ya. Sanki windows 8 yeni çıkmış gibi. Yahu azıcık tasarım azıcık görsellik katın. Yeminle şu an ki daha şık.

ihsan.snmz

Üye
mobil veri açılmıyordan kastınız hızlı bildirim ekranından mı açılmıyor ? yoksa hiç mi açılmıyor. Yani tepeden indirdiğimiz yerde mi çalışmıyor açık konuşsanız bir olma mı :D:d

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
beyler ben kaçar bügün 6 saat mat 2 gördüm etutte kafa kalmadı sizlere iyi geceler :cool:tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
yasirtaha

yasirtaha

Üye

• Beğen
Tepkiler: Sensation

bj_kmurat

Üye
Şu an gdr2 iniyor sanırım

dımdımıyar

dımdımıyar

Üye
mobil veri açılmıyordan kastınız hızlı bildirim ekranından mı açılmıyor ? yoksa hiç mi açılmıyor. Yani tepeden indirdiğimiz yerde mi çalışmıyor açık konuşsanız bir olma mı :D:d
ayarlardan açılmıyor dostum ya 4gb paket yapmıştım nasıl kullancam ben onu diye kara kara düşünüyorum şu an :D

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
ilk güncellemenin çarkları başladı bakalım bu GDR2 sanırım

zbahadir

Üye
Bir süre GDR2 kullanayım bakalım neler getiriyor bu arada W10 yükleyenlerden yorum alalım kurmaya değer mi yoksa bekleyelim mi.

dücane

dücane

Üye
Gdr2' i yükleyince, navigasyon tuslarina iki kere tiklayinca ekran kapaniyor mu. Sadece bunun icin yüklerim gdr2

zbahadir

Üye
Mobil veri açılmıyorsa bana hiç yaramaz sürekli paketim var. :)
Bu GDR2 iyi oldu hiç değilse biraz moralim yerine geldi.

nofear3458

nofear3458

Üye
ben yüklemiyorum vazgeçtim.mobil veri sıkıntı olucak galiba
herkese iyi geceler.

Üst Alt