Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

pirenuri

pirenuri

Üye
Şu anki yavaşlık biraz da arka planda devam eden yüklemelerden kaynaklanıyor.
Güncelleme yüklenir yüklenmez yağ gibi akmasını beklemek yanlış zaten.
Birkaç saat sonra gözlemlemek gerekiyor.
Adamın sesi uykumu getirdi.Ninni gibi geldi

ON9

ON9

Üye

Update: server changes still in progress for provisioning. Probably another 15mins.

15 dakika daha istiyor gabe
Verdim gitti.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gabe güncelleme için 2-3GB boş alan gerektiğini ve güncellemenin 450 MB civarında olduğunu tekrar vurguladı.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Hele bi açsınlarda yer bol

symbianbelle

symbianbelle

Üye
124 kişi kitlendi konuya... Yok mu bilgi yabancı kaynaklardan yükleyen kullanan. Sıkıntıları var mı yok mu

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

güncelleme başarılı :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Gabe güncelleme için 2-3GB boş alan gerektiğini ve güncellemenin 450 MB civarında olduğunu tekrar vurguladı.
güncellemeyi bir vermeyi başarsalar bende keşfedeceğim onuda sündüm resmen ekranın başında güncelleme beklemekten.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Güncelleme bitmek üzere (1520) Merak ettiğiniz bir yer varsa sorun bakayım ss atayım. (adım 3/21) %61

dakamon

dakamon

Üye
Çok fırın ekmek yemesi lazım bu wp10 un çok sıkıntılı.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Tom'un telefon harbi berbat durumda ya bunu görerek nasıl yüklüycez :/

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Açıldığında windows 8.1 güncellemenize hoşgeldiniz dedi. bir tek ayarlar değişti başka bişey göremedim bende.
yeni güncelleme konrtolü yapıyorum galiba bir güncelleme daha geliyor.

zbahadir

Üye
Güncelleme bitmek üzere (1520) Merak ettiğiniz bir yer varsa sorun bakayım ss atayım. (adım 3/21) %61
OneNote çalışıyorsa benim işimi görür. Ofis yokmuş ama uygulama mağazadan yüklenebiliyor mu bakabilir misiniz rica etsen.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ekran resmi çekilmiyormuş. Hücresel veri açılmıyormuş. İlk izlenimler böyle

afwerker

afwerker

Üye
Nasıl yüklemeyi başardınız? Bu arada sadece Windows Insider kullanıyoruz değil mi? Preview for developers eskide kaldı.
Windows insider ile denedim seçenek geldi fastı seçtim güncelleme indi ve yüklenen update 2 çıktı Windows 10 değil

BelaMonte

BelaMonte

Üye
OneNote çalışıyorsa benim işimi görür. Ofis yokmuş ama uygulama mağazadan yüklenebiliyor mu bakabilir misiniz rica etsen.
Tamam yüklensin direk onlara bakayım :) (Adım 16/21) %45

• Beğen
Tepkiler: zbahadir

alaca61

Üye
L620ye yükleyen carmı

Üst Alt