OneNote dışında gerisi pek gerekli değil ama Win10 içinde OneNote feda edilirHatalar günlük kullanımı çok etkileyecek şeyler değil gibi geldi bana.
Gönül rahatlığıyla yüklenebilir bence.

Geçen yapıyı kuranlar için mümkün diğerleri bekleyin 10 dk dedi ya az önceBağlanan yokki yükleyen olsun
geçen ki yapıyı yüklemiş miydin?Bende bağlandı fast ringi seçtim rebootin your device in 4 seconds... yazıyor ama yeniden başlatmadı .D
eski işim olsaydı office hub ın çalışmaması nedeni ile yüklemem imkansızdı şuan engelleyen birşey yok yükleyeceğim ben korkunun ecele faydası yok. meraktan çatlıycam yoksa.Hatalar günlük kullanımı çok etkileyecek şeyler değil gibi geldi bana.
Gönül rahatlığıyla yüklenebilir bence.
Normal kullanıcılar için uygun olmadığını söylüyorlar zaten. Uzman kullanıcılar yüklesin diyorlar ki. Bunlar da bana göre baya eksik ve yüklemiyorum.oldu o zaman onlar dedi diye 2. bir telefon mu alayım sırf yükleme yapacağım diye. adamlar onu derken onlarda eminim biliyor dinlemeyeceğimizi hatta gaza getirip yüklememiz için habire sızıntı yapıyorlar.
Evet diğer yolları deniyerek yükledim ve şuan hata veriyor güncellemeleri denetle dediğimdeGeçen yapıyı kuranlar için mümkün diğerleri bekleyin 10 dk dedi ya az önce
geçen ki yapıyı yüklemiş miydin?