Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Telefon da 3,70GB alan var yeterli olur değil mi :)

ihsan.snmz

Üye
ben bilgisayardan windows insidere kayıt oldum galiba telefona da indirdim bundan sonra ki aşamamız ne ola ki ? :d

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Güncelleme 450 mb olacakmış en az 1gb boş alan olması lazım bence

ihsan.snmz

Üye
ben bilgisayardan windows insidere kayıt oldum galiba telefona da indirdim bundan sonra ki aşamamız ne ola ki ? :d

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Ya boş alan çok 20 gb gelsin de bir :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Beyler konu dısı olacak ama Lumia 720 cihazım cyan güncellemesinde kaldı. Denim güncellemesini görmüyor

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Beyler konu dısı olacak ama Lumia 720 cihazım cyan güncellemesinde kaldı. Denim güncellemesini görmüyor
arkadaşın 820 si de cyanda kalmıştı dun akşam sıfırladık denim geldi, kesin değil belki ama bi sıfırlamayı deneyebilirsin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Son 3 saate yaklaşıyoruz.
Havai fişekler hazır mı :kıskıs:

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Gabe'ye orada saat kaç dediklerinde Gabe 10:10 demiş ve o an bizde de saat 22.11'miş. Ee güncelleme içinde 10:00 dedi bu adam o zaman bize nasıl 20:00 de geliyor güncelleme :hmmm

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gabe'ye orada saat kaç dediklerinde Gabe 10:10 demiş ve o an bizde de saat 22.11'miş. Ee güncelleme içinde 10:00 dedi bu adam o zaman bize nasıl 20:00 de geliyor güncelleme :hmmm

Son 3 saat. 10.10 dediği 22.10 akşam, gündüz değil.

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606

zbahadir

Üye
Preview build diye saçma sapan bir şey vermesinler bütün beklenti bu yönde yoksa kimse final sürüm beklemiyor. Önemli olan verilen özellikler düzgün çalışsın ya da düzgün çalışan özellikleri versinler.

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Son 3 saat. 10.10 dediği 22.10 akşam, gündüz değil.
Tamam o zamansa, sonra "biliiiidim böyle olacağını" demeyelim, güvenemiyorum da :D

• Beğen
Tepkiler: mp2934

Üst Alt