Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ademoz05

ademoz05

Üye
Gelmez arkadaşlar gelmez, boşuna bekleme yapmayalım :))))

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bugün gelmezse yarın da gelmez, Özgür abinin istediği 2 gün erkenden gelme olasılığı da çürüdü. Şuan tüm gözler bu perşembe de, o güne gelmezse sonsuzluk..

• Beğen
Tepkiler: emz
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gülmekten karnıma ağrılar girdi:)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, suyunsesi, erhanercan ve 6 diğerleri

zbahadir

Üye
Yeni Windows 10 bu ayda gelmeyebilir ona göre beklemede olalım.

braayn

braayn

Üye
En çokda şu slow Motion meral ediyorum

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Android'i kopyalamaktan başka bir şey olmaz bu.
Niye herkes herşey android'deki veya ios'deki gibi olsun istiyor anlamış değilim. Android'in kullanımını ve arayüzünü seviyorsanız android alın onu kullanın. Wp android çakması olunca ne anlamı kalmış wp almanın? Zaten uygulamalar konusunda geriden geliyor birde üstüne ara yüzü'de kopyalarsan el fatiha okur gömeriz wp'yi.
Beni wp'de tutan etkenlerden biri zaten kendine has tasarımı ve kullanımı.

Android ile İos tamamen Symbian kopyasıdır o zaman.hemde noktası virgülü.tartışmaya gerek yok burda bunu.benim amacım wp'yi gömmek falan değil.sadece daha da geliştirilmesi konusunda kendi düşüncelerimi belirttim.forumunda amacı bu zaten.sessiz mod yada yeniden başlatma gibi seçenekleri olsa bence daha iyi olabilirdi...

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye

Abi bunun daha uzun bi versiyonu vardı.gözümden yaş gelmişti benim.siyasi içerikli olduğu için paylaşamıyorum malesef :(

• Beğen
Tepkiler: afwerker ve Nextman
dakamon

dakamon

Üye

Yeni bir arkadaş eklemişler programa :D bende gerçekte ne konuşuyorlar merak ediyorum :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bugün gelmezse yarın da gelmez, Özgür abinin istediği 2 gün erkenden gelme olasılığı da çürüdü. Şuan tüm gözler bu perşembe de, o güne gelmezse sonsuzluk..
Ben iki gün erken gelir demedim, gelirse güzel olur dedim.
Yoksa en başta (ve diğer konuda) söylediğim gibi ben oyumu perşembeye verdim.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
dakamon

dakamon

Üye
Acaba exynos işlemcili lumia gelirmi. Qualcoom un 2015 teki vasatlığı ortada. Samsungun atılımı da çok ciddi. Exynosun en son modeli çok çok iyi. Şimdi daha da iyi bir model üzerinde çalışıyorlarmış Microsoft ile samsung şu aralar samimiler bakarsınız sene sonunda exynos 64 bit işlemcili bir lumia gelir yada direk amiral gemi bi samsung

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Acaba exynos işlemcili lumia gelirmi. Qualcoom un 2015 teki vasatlığı ortada. Samsungun atılımı da çok ciddi. Exynosun en son modeli çok çok iyi. Şimdi daha da iyi bir model üzerinde çalışıyorlarmış Microsoft ile samsung şu aralar samimiler bakarsınız sene sonunda exynos 64 bit işlemcili bir lumia gelir yada direk amiral gemi bi samsung

Çok düşük bir ihtimal gibi geliyor bana . Ms uzunca bir süre qualcomm işlemcilere yatırım yapacaktır diye düşünüyorum . İleride bir işlemci değişimi söz konusu olsa bile tercih yönü exynos değil İntel olacaktır .

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye

Belki samsungun üreteceği modeller konusunda esneklik olabilir gibi geliyor bana. Ben samsung ve HTC den en az 5 model bekliyorum. Bir giriş, iki orta(biri phablet), iki amiral(yine biri phablet) bu dağılımla gelseler hem ciddi satış rakamları yakalarlar hem de lumia hakimiyeti kırılabilir.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çok düşük bir ihtimal gibi geliyor bana . Ms uzunca bir süre qualcomm işlemcilere yatırım yapacaktır diye düşünüyorum . İleride bir işlemci değişimi söz konusu olsa bile tercih yönü exynos değil İntel olacaktır .
Bende intel i tercih eder diye düşünüyorum,çünkü surfrace tabletlerde çok iyi verim alıyor bence.

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
dakamon

dakamon

Üye

Bende başta intel diye düşünüyordum fakat samsungun son atılımları ve intelin hala telefonlar için özel bir işlemci üretmeyişi beni exynos fikrine itti. Bence çeşitlilik babında Microsoft un çeşitli işlemci markalarının kapılarınk çalıp urun çeşitliliğini bu yönde de geliştirmeli. Qualcoom bence çok doydu bu doygunluk yüzünden hantallaştı tembelleşti. Bunun ceremesini de snap810 daki bitmek bilmeyen ısı problemi ile yaşadı. Şimdi snap820 diyorlar ve farklı olacak diyorlar. Ama samsunga bakınca 810 u geçen bir işlemci üretiyor ve sorunsuz. Bence alternatiflerin değiştirilerek kullanılması daha çok tuketicinin işine yarayacak. Ses getiren işlemci çıkartamaz oldu qualcomm.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bende başta intel diye düşünüyordum fakat samsungun son atılımları ve intelin hala telefonlar için özel bir işlemci üretmeyişi beni exynos fikrine itti. Bence çeşitlilik babında Microsoft un çeşitli işlemci markalarının kapılarınk çalıp urun çeşitliliğini bu yönde de geliştirmeli. Qualcoom bence çok doydu bu doygunluk yüzünden hantallaştı tembelleşti. Bunun ceremesini de snap810 daki bitmek bilmeyen ısı problemi ile yaşadı. Şimdi snap820 diyorlar ve farklı olacak diyorlar. Ama samsunga bakınca 810 u geçen bir işlemci üretiyor ve sorunsuz. Bence alternatiflerin değiştirilerek kullanılması daha çok tuketicinin işine yarayacak. Ses getiren işlemci çıkartamaz oldu qualcomm.

Şöyle düşün samsung bile global normda ürettiği cihazlarda qualcomm kullanıp , yerel bazda etki beklediği cihazlarda exynos kullanıyor . Henüz exynos'a tam anlamıyla güvenmiyor . Birçok samsung cihaz aynı modelin iki farklı işlemciyle çalışan versiyonuyla piyasaya sürülüyor .

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Şöyle düşün samsung bile global normda ürettiği cihazlarda qualcomm kullanıp , yerel bazda etki beklediği cihazlarda exynos kullanıyor . Henüz exynos'a tam anlamıyla güvenmiyor . Birçok samsung cihaz aynı modelin iki farklı işlemciyle çalışan versiyonuyla piyasaya sürülüyor .
Dediğinin çok az bir kısmı doğru. Global versiyonlarında hep exynos kullanıyor fakat bazı ülkelerdeki teknoloji farklılıklarından dolayı az sayıda da QSD işlemcili modellerini sunuyor; Çoğunluk exynos oluyor

Üst Alt