Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Kardeşim benim yalan borcum mu var? Ben girebiliyorum ve herhangi bir oynama da yapmadım. Standart 1520, herhangi bir internet ayarı yapılmamış halde girebiliyorum. 1 saat önce giremiyordum, 45 dakikadır girebiliyorum.
Kullandığın ISP engeli kaldırmış olabilir ben superonline kullanıyorum ve tcell hattım bende kapalı sen ttnet kullanıyorsundur açıl vs neyse çok önemli değil:)

dakamon

dakamon

Üye
Ulan ne uğraşlara giriyoz ya youtube a girmek için falan. Şu adrenalin arayan gençleri dağlardan taşlardan alıp getirsinler bizim ülkeye. En baba adrenalin heyecan var burada :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Millet uzayda bitki yetiştirsin dna klonlasın gezegen keşfetsin nano teknoloji geliştirsin, biz hala youtubeyi engelleyelim. Şaka maka bugün salı ve son 14 saat kaldı :ehe

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Evet 20 gün 14 saat :D

• Beğen
Tepkiler: emz
dakamon

dakamon

Üye
çarşmambanın geleceği salıdan belli olur perşembenin geleceği de çarşambadan lakin o öyle değildir. O şu şekil günceller bu şu şekil günceller şu şekil günceller.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: orian
orian

orian

Üye
çarşmambanın geleceği salıdan belli olur perşembenin geleceği de çarşambadan lakin o öyle değildir. O şu şekil günceller bu şu şekil günceller şu şekil günceller.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu adamın konuştuğunu başka bir dile çevirebilecek biri var mıdır

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Millet uzayda bitki yetiştirsin dna klonlasın gezegen keşfetsin nano teknoloji geliştirsin, biz hala youtubeyi engelleyelim. Şaka maka bugün salı ve son 14 saat kaldı :ehe
Sosyal medya yasaklarını, sosyal medyada savunacak tonla insan var. O kafaya hastayım yeminle :)

Bu arada görünüm itibariyle bu haftada gelmeyecek wp 10 Tp. Dağılalım :)

• Beğen
Tepkiler: dakamon
dakamon

dakamon

Üye
Bu adamın konuştuğunu başka bir dile çevirebilecek biri var mıdır

Olmaz olurmu forumumuzun simultane tercümanı Özgür abi. :D @bulutsuzgece

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Sizi bilmiyorum ama ben çok sıkıldım bu işten.dün bi 808 gördüm fiyatını sordum.adam elindeki 1020 ile takas yapalım diyor.bi düşünmedim değil.neyse.önceki gün gördüğüm, siz değerli maxicep üyeleri ve moderatörleri ile paylaşmak istediğim bi kare var.yorum sizin

Kendi çekimimdir.Yer Ankara

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sizi bilmiyorum ama ben çok sıkıldım bu işten.dün bi 808 gördüm fiyatını sordum.adam elindeki 1020 ile takas yapalım diyor.bi düşünmedim değil.neyse.önceki gün gördüğüm, siz değerli maxicep üyeleri ve moderatörleri ile paylaşmak istediğim bi kare var.yorum sizin

Kendi çekimimdir.Yer Ankara
ne yap yap oraya Nokia reklamı koy ha :)
yeni telefon haberide yok

Bay H

Bay H

Üye
Ne bu açıklamasını yapsanız ya yazarken :s
Microsoft mobil ödeme sistemi üzerinde çalışıyor, zaten böyle çalışmalar olduğu biliniyordu ancak resmi bir belge ile doğrulandı :good:

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
dakamon

dakamon

Üye
İris taraması kullanarak yapar artık bu ödeme olayını. :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Hepsi tamamda bide şu güç tuşuna el atsalar çok güzel olacak.hani sessiz mod yeniden başlat kapat gibi

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Hepsi tamamda bide şu güç tuşuna el atsalar çok güzel olacak.hani sessiz mod yeniden başlat kapat gibi
Android'i kopyalamaktan başka bir şey olmaz bu.
Niye herkes herşey android'deki veya ios'deki gibi olsun istiyor anlamış değilim. Android'in kullanımını ve arayüzünü seviyorsanız android alın onu kullanın. Wp android çakması olunca ne anlamı kalmış wp almanın? Zaten uygulamalar konusunda geriden geliyor birde üstüne ara yüzü'de kopyalarsan el fatiha okur gömeriz wp'yi.
Beni wp'de tutan etkenlerden biri zaten kendine has tasarımı ve kullanımı.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01, Murat Alper, symbianbelle ve 2 diğerleri
orian

orian

Üye
Niye herkes herşey android'deki veya ios'deki gibi olsun istiyor anlamış değilim. Android'in kullanımını ve arayüzünü seviyorsanız android alın onu kullanın. Wp android çakması olunca ne anlamı kalmış wp almanın? Zaten uygulamalar konusunda geriden geliyor birde üstüne ara yüzü'de kopyalarsan el fatiha okur gömeriz wp'yi.
Ben androidin kopyası olacağına inanmıyorum. Ona bakarsak Multitasking konusunda iOS 7 tamamen wp'nin kopyası. Hatta adamlar Windows'unkini kopyalayıp daha iyisini yaptılar. Bence kopya olayı değil de al geliştir ve sun..

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01 ve BLasTeaR
dücane

dücane

Üye

Ama o özellikler symbian de bile var

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Üst Alt