Bu spartan teknik önizleme olabilecek düzeyde diye biliyorum,yanılıyormuyum acaba?Acaba spartanı bu güncellemeye yetiştirmek için mi geciktiler? @bulutsuzgece Olur mu olurgörücüye çıkarmak istiyor olabilirler
![]()
Zaten oda teknik önzileme kapsamında verilecek. Oda bu süreçte geliştirilecek.Bu spartan teknik önizleme olabilecek düzeyde diye biliyorum,yanılıyormuyum acaba?
Bu hayal pilavından büyük bir kaşık almak olurGecikme nedeni olsa olsa Cortana olur. Malum IOS cephesinde Türkçe Siri çıkmak üzere. MS Nisan ayı içinde Cortana'yı vermezse IOS'tan gol yemiş olacak.
hiç ama hiç ihtimal vermiyorum buna. Türkçe cortana sene sonunda gelir bence en iyi ihitimal.Nisan ayı içinde cortana vermek mi,şaka yapıyorsun herhalde?yıl içinde verse bile başarı sayarım bu ms için![]()
1 seneyi rahat bulurGdr 2 fullu ne kadar geç alırsak wp 10'nun fullunu bir o kadar geç alacağız demektir...
tırnaklar oluyor metal. Onlar eğilmiş olabilir. Temas etmiyordur. Bende de flasda olmuştuArkadaşlar soracağım sorunun yeri ve zamanı değil şuan ama sormak zorundayım. Az önce sadece meraktan lumia 920 min arka kapağını söktüm. Herşey Güzel gidiyoken kasayı topladıkları sonra şebeke çekmemeye başladı. Hiç eksik bişeyde yapmadım. bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.?