Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

qwerty5757

qwerty5757

Üye
Arkadaşlar soracağım sorunun yeri ve zamanı değil şuan ama sormak zorundayım. Az önce sadece meraktan lumia 920 min arka kapağını söktüm. Herşey Güzel gidiyoken kasayı topladıkları sonra şebeke çekmemeye başladı. Hiç eksik bişeyde yapmadım. bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu ms çok iyi bir sistem olan xp yi Vista ile berbat etti ve bunu win7 ile çok güzel düzeltti derken win 8xx ile yine bozdu şimdi bakalım win 10 ile ne şekle sokacak.aynı durumlar mobil tarafta da böyle inişli çıkışlımı olacak acaba?

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Acaba spartanı bu güncellemeye yetiştirmek için mi geciktiler? @bulutsuzgece Olur mu olur :) görücüye çıkarmak istiyor olabilirler :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Acaba spartanı bu güncellemeye yetiştirmek için mi geciktiler? @bulutsuzgece Olur mu olur :) görücüye çıkarmak istiyor olabilirler :)
Bu spartan teknik önizleme olabilecek düzeyde diye biliyorum,yanılıyormuyum acaba?

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

zbahadir

Üye
Gecikme nedeni olsa olsa Cortana olur. Malum IOS cephesinde Türkçe Siri çıkmak üzere. MS Nisan ayı içinde Cortana'yı vermezse IOS'tan gol yemiş olacak.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nisan ayı içinde cortana vermek mi,şaka yapıyorsun herhalde?yıl içinde verse bile başarı sayarım bu ms için:)

dakamon

dakamon

Üye
Bu spartan teknik önizleme olabilecek düzeyde diye biliyorum,yanılıyormuyum acaba?
Zaten oda teknik önzileme kapsamında verilecek. Oda bu süreçte geliştirilecek.
Gecikme nedeni olsa olsa Cortana olur. Malum IOS cephesinde Türkçe Siri çıkmak üzere. MS Nisan ayı içinde Cortana'yı vermezse IOS'tan gol yemiş olacak.
Bu hayal pilavından büyük bir kaşık almak olur :) hiç ama hiç ihtimal vermiyorum buna. Türkçe cortana sene sonunda gelir bence en iyi ihitimal.

zbahadir

Üye
Nisan ayı içinde cortana vermek mi,şaka yapıyorsun herhalde?yıl içinde verse bile başarı sayarım bu ms için:)

Bizim için olmayabilir tabi ama dil desteğini artırıyor olabilirler. Erteleme varsa ciddi bir durum var demektir. Bir sürpriz gelebilir ama bize olmadığı kesin. Biz son halkayız en son bize gelir.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Eğer perşembe günü güncelleme gelmezse sabaha kadar dua edecem MSye dedim de kimse inanmadıydı :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
cortana bence zor gelir

alaca61

Üye
Gelmesin artık wp10

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Windows 10 Mobil'i kısaltma olarak düz ve ters yazdım :) WI0M = M0IW (Kedi miyavlamasına da benziyo. Acaba mart ayı diye çağrışım mı yaptı ne. Hehehe dışardan bağırıp duyorlar).
...
...
Ben şimdi neyin kafasındayım ya, insana kafayı yedirtiyorlar galiba. :zong:

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik, yunus-emre-6606, emz ve 2 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hadi w10 u vermedin bari bize borcun olan gdr2 yi ver be ms:)

braayn

braayn

Üye
Gdr 2 fullu ne kadar geç alırsak wp 10'nun fullunu bir o kadar geç alacağız demektir...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Project Spartan devamı:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, bulutsuzgece, zaakaan ve 1 kişi daha
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Olacak bu iş :)

alaca61

Üye
Neişe yarayacak
Wp10 olmadıktan sonra
620ye 2 yıl sonra ancak gelir

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Arkadaşlar soracağım sorunun yeri ve zamanı değil şuan ama sormak zorundayım. Az önce sadece meraktan lumia 920 min arka kapağını söktüm. Herşey Güzel gidiyoken kasayı topladıkları sonra şebeke çekmemeye başladı. Hiç eksik bişeyde yapmadım. bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.?
tırnaklar oluyor metal. Onlar eğilmiş olabilir. Temas etmiyordur. Bende de flasda olmuştu

zbahadir

Üye
Güncelleme gelmemesine bu kadar üzülmeyelim. Demek ki hazır değilmiş. Hazır ve kullanılabilir olduklarında verilecek onun için sabırlı olalım yapacak bir şey yok. İyi kötü telefonlarımız çalışıyor.

Telefonlarım belki de ilk kez bu kadar uzun süre üzerinde bir şeyler denemeden çalıştı. :)

Üst Alt