Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
MS çalışanları yine tembellik etmiş işler yetişmedi anlaşılan.
Ne oynuyor bu adamlar bilgisayarda acaba merak ettim. :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
ahaan da bu parça şuan ki son durum için en ideal, benden sizlere gelsin. Dinleyin :kıskıs:
(Dipnot: Fovari parçamdır he)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tom twit attı bununla ilgilimi anlayamadım heyecanlandırdıysam kusura bakmayın

Yok o twit W10 ile alakalı değil.
Kendisi sabahtan beri bir "twitter filtre" uygulaması denemekle meşgul.
Gereksiz ve küfürlü twitleri engellemeyi vaad eden bir uygulamayı deniyor.
Takipçilerine de "hadi bakalım bana yağdırın, atış serbest, gücenmeyeceğim" dedi birkaç saat önce...
Şimdi de "tamam bu kadar yeter, test süreci sona erdi. Uygulama pek işe yaramıyormuş" dedi.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Dexter Morgan ve emz
emz

emz

Üye
Takipçilerine de "hadi bakalım bana yağdırın, atış serbest, gücenmeyeceğim" dedi birkaç saat önce...
Şimdi de "tamam bu kadar yeter, test süreci sona erdi. Uygulama pek işe yaramıyormuş" dedi.

Şansını zorlamış bence:ehe

plenken

plenken

Üye
Platonik aşıklar gibi bekler olduk wp10'u

zbahadir

Üye
Yine her zamanki gibi MS verdiği sözü tutamamış oldu hatta veremediği sözü de tutamadı. MS tarafında her zaman belirsizlik vardır. Windows yavaşlar veya sorun çıkar ama neden olduğu kesin değildir. Format atarsın düzelir başka yolu yok. Bu aynı şekilde çalışanlarına ve politikalarına da yansımız görünüyor.

bugracivcik

Üye

Açıklama için teşekkürler :)

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Yayınla artık GABEriyoruz beklemekten :D

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve bulutsuzgece
dakamon

dakamon

Üye
Bu günde yattı galiba güncelleme. Bu saatten sonra vermezler belki. Sabah veriyorlar ki sorun olursa gün içinde o sorunu çözmeye zaman olsun diye. Bakalım oranın saatine göre 1-2 den sonra gelmez bence.

alaca61

Üye
Desenize Wp10 ellerinde patladı

thoak

thoak

Üye
Birazdan gabriel e küfür edicem twitten :D o noktadayım şuan

ON9

ON9

Üye
Özgür abi şimdiden haftaya perşembe akşamı bekliyorum desin de dağılalım @bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Topluca küfür mesajı atalım:ehe :D

• Beğen
Tepkiler: ON9
emz

emz

Üye
Millet niye herkes sustu? Ben derste gizlice giriyorum siz rahatken bi'şey demiyorsunuz. Yine sıkıcı oldu ortalık. Yok mu yenilik? :(

alaca61

Üye
Tık yok
Millet gerildi davul gibi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gabriel uyku hali dışında iki mesaj arasında bu kadar uzun ara vermiş miydi daha önce :hmmm
Adam nerdeyse koca günü sadece iki twit ile kapatacak...
Yeni bir şey yazmış mı diye profil sayfasını yenilemekten tarayıcılar error vermeye başladı :)

• Beğen
Tepkiler: byibo
byibo

byibo

Üye
bence nisan 15 gibi başlar w10 for mobile önizleme sürümünü vermeleri ancak 520 - 620 - 820 - 920 - 925 -1020 -1320 gibi modeller en son alır

emz

emz

Üye
Gabriel uyku hali dışında iki mesaj arasında bu kadar uzun ara vermiş miydi daha önce :hmmm
Yeni bir şey yazmış mı diye profil sayfasını yenilemekten tarayıcılar error vermeye başladı :)

Tuşu tamir ettin galiba abi. Şimdi de sistem çöktü galiba :ehe

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

alaca61

Üye
Bence gelmez gelsede yukleyemem işe gidiyorum

Bay H

Bay H

Üye
Yok abi işte bu hafta böyle yapmaya başladı bu adam.

Büyük olasılık ile bizim saatimiz ile sabaha karşı bir twit atacak sonra yine 20 saatleri falan bulur. Daha sonrada güncelleme yayınlanır :ehe

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Üst Alt