İlk twitciği "güncelleme yayında" olacak ve Blog linkini verecekBu arada Gabe'den hala ses seda yok.
Twit saatleri yaklaştı.
Eğer şu 1 saat içinde ipucu gelmez ya da hareketlilik olmazsa yatar gibi![]()

Sistem kapalı olduğu için Android oyun ve uygulamalarını çalıştıracaksa eğer dışarıdan yüklemeye gene izin vermeyecektir bence, bu şekilde stabilliği bozmadan yapabilecekler ise Android oyunları da çalıştırsın yani, hem şu uygulama-oyun neden yok isyanları biter belki.
Vallahi abi bizim şansa adamın twit atacağı tuttuAn itibariyle Gabriel Aul Twitter'da
Hayır tablet modda sorun yaşayan birisine cevap yazdı @Mr.H

Android uygulamalarının WP'de kullanılabilir olması, WP'ye uygulama yazılma sürecini durdurur ve WP mağazasına büyük zarar verir.
Google ile kıyısından köşesinden mahkemelik olma olayını ise hiç saymıyorum.
O yüzden bu alternatifin öncelikli hedefler arasında düşünülmemesi gerekir.
"Universal Apps" hedefi ağır ağır da olsa sonuç verecektir.
Sabırlı olmak gerek.
Eğer sistemi, kullanıcıların istediği özelliklere kavuştururlarsa sorun değil, kullanıcılar o sabrı gösterir ve Universal Apps projesiyle büyük geliştirici ve uygulamaların orjinalleri gelene kadar benzerleriyle idare ederler diye düşünüyorum.
Mağazaya önem veren kullanıcı sayısı elbette oldukça fazla.
Ancak sistem istediği düzeye geldiği takdirde, yukarıda belirttiğim gibi orjinal uygulama yokluğuyla idare edebilecek, o sabrı gösterebilecek kullanıcı sayısı da oldukça çok...
Birkaç oyun veya uygulamanın bizde olmasını elbette ben de istiyorum. Zaten kendilerine düzenli olarak mail atıyorum, bir gün "tamam yahu tamam yapacağız" diyeceklerdir.
AA yapımcısı mesela üzerinde çalışıyoruz demişti. WWE Immortals için mail atıyorum sürekli ama Warner Bros pisliğin teki çıktı.
2K'da keza öyle. 
An itibariyle Gabriel Aul Twitter'da
Hayır tablet modda sorun yaşayan birisine cevap yazdı @Mr.H

İnsanlar soruyorlardı, yeni build yok mu diyorlardı nerede bizim build diye bağırıyorlardı, Sayın Gabriel neden bize build vermiyorsunuz diye birbirlerine giriyorlardı ...
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oh no, I am sad, there arent new build for phone today.Herkes Gabe'in iki dudağının arasından çıkacak o cümleyi bekliyor:
"We've just released the new builds for phones. Here is the list...."

@bulutsuzgece
Özgür abi daha 23 dakika var lazım o tuş![]()

Abi herhalde bugün gerçekten yayınlanacaktı yeni yapı ama bu kadar geç kalmasını NPU da beklemiyordu sanırımHerkes Gabe'in iki dudağının arasından çıkacak o cümleyi bekliyor:
"We've just released the new build for phones. Here is the list...."