Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
Arkadaşlar şimdi perşembe gelecek, geliyor, geldi dediğiniz bu yeni güncelleme sadece win10 yüklü telefonlara mı gelecek yoksa güncelleme verilmemiş telefonlara da gelecek mi? Herhangi bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Yani bu yenilikler sanki sadece win10 sürümü yüklü telefonlara gelecek gibi duruyor. Yani ben öyle düşünür oldum açıkçası :|

İlk dağıtım zaten sorunluydu. Bu ikinci dalga hem eski Windows 10 güncellemesi hemde yeni telefonlar için ilk dalga olacak.

StartTheGame

StartTheGame

Üye

Abi senin cevaplara bayılıyorum ya :kop:
Telefonun üst sağ ve sol yanlarından parmağınızı ekranın dışarısından sürüklediğimizde algılıyor ama alttan yani Windows logosunun civarından çektiğimizde algılamıyor bunun çift dokunuş ile kapama için olabilme ihtimali var mı
Bunun onla alakası yok sanırım panel boşluklarından kaynaklanıyor yada arada bulunan bi kaç maddeden

alaca61

Üye
Bu perşembe de yalan olduwp10 artık haftaya kısmetse

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Bu perşembe de yalan olduwp10 artık haftaya kısmetse

Bence nisana kadar bekleticekler ilk hafta sunarlar belki

1 Nisanda güncelleme şakası yapıp 2 sinde vereceğiz diyecekler bence ama 2 sinde de çıkıp kandırdık derlerse şaşırmam

alaca61

Üye
Benim tel neden iphone gözüküyor lumia620 kullanıyorum

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim tel neden iphone gözüküyor lumia620 kullanıyorum
User Agent denilen bir kavram. İe sağolsun girdiğin site mobil olarak hangi işletim sistemi için optimize edildi ise kendisini o şekilde gösteriyor!!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aradığınız kişi yada numara rehberinizde kayıtlı değilse İnternet üzerinde çevrimiçi arama yapan Sarı Sayfalar özelliği

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: emz, saynesim, Esendağlı ve 1 kişi daha

alaca61

Üye
İyiymiş bayağı
Numaraları sim e kaydetme de gelecek mi

kayahan35

kayahan35

Üye
W10 gümbür gümbür geliyor :) gerçi daha geldiği yok ama perşembe günü en geç gelecektir

braayn

braayn

Üye
Wp 10 ile birlikte sd800 ve üstü cihazlara slow motion özelliği mi geliyor?

alaca61

Üye
Kaç perşembe dir bekliyoruz pek ümitli değilim haftaya perşembe günü için

dakamon

dakamon

Üye
w10 ile snap 825 ve intelin mediatek in de en son model en üst seviye işlemcileri de desteklenir umarım ya. Sonuçta çıktığı dönemde yen işlemciler illaki duyurulacaktır. En son en yüksek ne varsa desteklemeli W10.

orian

orian

Üye
Şimdi hali hazırda 63x ve 830 modellerinde W10 Beta 1 var. Bahsettiğimiz (gelecek perşembelerden herhangi biri) ve diğer modellere de gelecek olan güncelleme, Beta 2 mi olacak?

Bay H

Bay H

Üye
Platforma yeni sürücüsüz protokol ile yazdırma desteği kazandırılması planlanıyor.

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
830 a gelirmi bilinmez. Snap 800 ve üstüne gelecekmiş diyordu.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Platforma yeni sürücüsüz protokol ile yazdırma desteği kazandırılması planlanıyor.
Kısacası adamlar diyor ki "şu özellik var mı? " diyebileceğiniz hiç bir eksik kalmayacak. :ehe

• Beğen
Tepkiler: emz, dücane ve Bay H

Üst Alt