Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Şu an kullandığımız kararlı sürümde hiçbir sıkıntı yok diyebiliriz ama güncelleme dedikleri günden beri resmen soğudum 8.1 den hemen 10 gelsin istiyorum bela arıyorum resmen :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, mzcoools ve Esendağlı
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şu an kullandığımız kararlı sürümde hiçbir sıkıntı yok diyebiliriz ama güncelleme dedikleri günden beri resmen soğudum 8.1 den hemen 10 gelsin istiyorum bela arıyorum resmen :D

Bir hafta daha sabır :tebessüm:

dakamon

dakamon

Üye
Bakalım wuhuuu dicemiz bir şey getireceklermi gelecek güncellemede

Bay H

Bay H

Üye

925 ve 1520 üzerinde çalışıyorlarmış ancak daha fazla bilgi veremiyor standart prosedür.

Yakında öğreneceğiz.

dakamon

dakamon

Üye
Off gına geldi :) çok sıkıcı şu an. Gelse de biraz şenlense ortalık.

skynet

Üye
Bu sefer sadece üst modellere gelecek herhalde

dakamon

dakamon

Üye
Ben 1520 930 925 belki bir ihtimal olarak 820 ve 920 ye verebilirler. Bide 520. Sonuçta 520 kullanan sayısı çok bide 520 ye verip ondan nasıl çalıştığını görmek isteyebilirler 520 den gelecek geri bildirimleri almak için

orian

orian

Üye
Arkadaşlar bir sorunum var. W10'u kullanıyorum şuan. Wifi'yi bulmuyor telefon. Daha önceki bağlandığım yerler var onlara da bağlanmıyor. Bildirim Merkezinden ya da Ayarlardan wifi'yi kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor. Ne yapmam lazım ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar bir sorunum var. W10'u kullanıyorum şuan. Wifi'yi bulmuyor telefon. Daha önceki bağlandığım yerler var onlara da bağlanmıyor. Bildirim Merkezinden ya da Ayarlardan wifi'yi kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor. Ne yapmam lazım ?

Mevcut bağlantıları listeden silin.
Telefonu yeniden başlatıp tekrar bulmayı ve bağlanmayı deneyin.

orian

orian

Üye
Mevcut bağlantıları listeden silin.
Telefonu yeniden başlatıp tekrar bulmayı ve bağlanmayı deneyin.
Yok abi o da olmadı. Wifi'yi kapatamıyorum :(
Telefonu sıfırlasam sorun çözülür mü acaba? ve telefonu sıfırladıktan sonra kurarken wifi'yi bulamazsa ?

bayon

Üye
Yok abi o da olmadı. Wifi'yi kapatamıyorum :(
Telefonu sıfırlasam sorun çözülür mü acaba? ve telefonu sıfırladıktan sonra kurarken wifi'yi bulamazsa ?

Ama böyle de kullanamıyorsunuz bi de o var :)

orian

orian

Üye
valla sıfırladım bakalım n'olucak..

tanyyy

Üye
wp 8.1'de canlı kutucuklar kafasına göre güncellenmiyor programı açana kadar aynı kalıyor bazen. bu sorun çözülmüştür umarım.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
O konu hakaten cok garip symbianda boyle

orian

orian

Üye
şimdi sıfırlladım. wifi sorunu çok şükür düzeldi fakat operatör ayarları gitti. turkcelli arıyorum kadının dediği menuyle benimki farklı :S
@Sensation @papakudioflu @bulutsuzgece ? :S

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
şimdi sıfırlladım. wifi sorunu çok şükür düzeldi fakat operatör ayarları gitti. turkcelli arıyorum kadının dediği menuyle benimki farklı :S
@Sensation @papakudioflu @bulutsuzgece ? :S

kadının dediği menü neden farklı sence ? wp10 kullanıyorsun :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Üst Alt