Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Final sürüme gerek yok, önümüzdeki önizlemede Türkçe Cortana verilirse o zaman görürüm ben onu :kıskıs:
Bakalım o zaman da "yok ben önizleme yüklemem, W10 finali bekliyorum" diyebilecek mi :)

Cortana o kadar kısa sürede gelmez bence bende kararlı sürüm bekleyenlerdenim

braayn

braayn

Üye
Seni de final sürüm yaklaşımca görürüz :)
ozamanda ben heyecan yaparım evet ama en azından final yani bitmiş bir sürüm için heyecan yaparım :) gerçi her iki heyecanda tatlı bir heyecan

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal ve Microsoft Corporation
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar halen gelmedimi şu Wp10 L1520'ye yahuuuu ?

zbahadir

Üye
Cortana departmanı ayrıldığı için Windows 10 ile aynı zamanda bitirilme olasılığı düşük. Cortana projesi MS için çok önemli. Bu yönden bakarsak bu yıl içinde beta olarak Türkçe desteğini görmemiz mümkün olabilir.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Cortana departmanı ayrıldığı için Windows 10 ile aynı zamanda bitirilme olasılığı düşük. Cortana projesi MS için çok önemli. Bu yönden bakarsak bu yıl içinde beta olarak Türkçe desteğini görmemiz mümkün olabilir.
Nasıl yani asıl Cortana ekibi yok mu şu an?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nasıl yani asıl Cortana ekibi yok mu şu an?

Facebooktan alıntıdır :

Microsoft'un Kullanıcı İstekleri listesinde (UserVoice) en çok oy alan Türkçe Cortana başlığı kaldırıldı! Bu da bu özelliğini hayata geçirilmesi anlamına gelebilir. Bir de Microsoft Türkiye'nin Mayıs ayında başlayacak olan ve 22 ili kapsayacak olan Türkiye turu var. W10 ve Cortana tanıtılacak. E Cortana'yı İngilizce haliyle tanıtmazlar diye tahmin ediyorum. Benim fikrim Türkçe Cortana bir sonraki W10 teknik ön izleme yapılarından birine beta olarak gelebilir. Ne dersiniz? Elleri ovuşturalım mı??

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Final sürüme gerek yok, önümüzdeki önizlemede Türkçe Cortana verilirse o zaman görürüm ben onu :kıskıs:
Bakalım o zaman da "yok ben önizleme yüklemem, W10 finali bekliyorum" diyebilecek mi :)
Cortana en çok istediğim şeylerden biriydi duyurulduktan sonra.Ama kullanamadım malum ingilizcem yetmedi.Türkçesi çıktığında sadece Türkçesi için bile kurarım :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Facebooktan alıntıdır :

Microsoft'un Kullanıcı İstekleri listesinde (UserVoice) en çok oy alan Türkçe Cortana başlığı kaldırıldı! Bu da bu özelliğini hayata geçirilmesi anlamına gelebilir. Bir de Microsoft Türkiye'nin Mayıs ayında başlayacak olan ve 22 ili kapsayacak olan Türkiye turu var. W10 ve Cortana tanıtılacak. E Cortana'yı İngilizce haliyle tanıtmazlar diye tahmin ediyorum. Benim fikrim Türkçe Cortana bir sonraki W10 teknik ön izleme yapılarından birine beta olarak gelebilir. Ne dersiniz? Elleri ovuşturalım mı??
la onu ben yazdım :huhu:

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
PHP bilen var mı?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Adamlar çok yavaş ya. Bari ilk betayı tüm modellere açsalardı

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Malesef benim edindiğim izlenim tüm modellere açılmayacağı yönünde. Eksik cihazlar kalacak muhtemelen.

Muhtemelen öyle olacak.
Atılan twitlerde genellikle "more devices" (daha çok cihaz) deniyor. "All devices" (tüm cihazlar) kelimesini hiç kullanmadılar. :hmmm

zbahadir

Üye
Önce iki cihaza yüklenebilen bir Windows 10 verdiler buna iki tane daha eklenir. Her ay 2-3 cihaz eklenir tüm cihazlara gelmesi yıl ortasını çok rahat bulur.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Önce iki cihaza yüklenebilen bir Windows 10 verdiler buna iki tane daha eklenir. Her ay 2-3 cihaz eklenir tüm cihazlara gelmesi yıl ortasını çok rahat bulur.

Yok o kadar da değil.
Bu sefer ki önizlemeyi cihazların önemli bir bölümü alacaktır.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

Üst Alt