Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
İşte mesele o, ne yaptığını kimse bilmiyor ve bilmediği gibi de o sisteme uygulama geliştirme olanakları sınırlı oluyor.
Üçüne de yazılım geliştirme işleri yapıyorum en kolay ve bilindik olanı Android. Boşuna değil mağazasının dolu olması.

Bunlar benim görüşüm ama developer gözüyle bakıldığında genel durum bu dur.

ne yapıldığının bilinmesi açık çekirdek oluncamı oluyor ? oyuncak niyetinemi veriliyor bu api destekleri vs

zbahadir

Üye
ne yapıldığının bilinmesi açık çekirdek oluncamı oluyor ? oyuncak niyetinemi veriliyor bu api destekleri vs

Nasıl bir tabir o oyuncak niyetine :)
Sana verdiği kadarını yapabiliyorsun işte nesini anlayamıyorsun :)
Bu kadar savunmayın MS'yi görüyoruz hizmetlerini.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar boşuna beklemeyin güncelleme fiyasko :) tanıtım da gösterilen klavye bile yok diğer gösterilen 3-4 özellik de zaten çok önemli değil

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar boşuna beklemeyin güncelleme fiyasko :) tanıtım da gösterilen klavye bile yok diğer gösterilen 3-4 özellik de zaten çok önemli değil
Nasıl yok?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dücane ve Dexter Morgan

ArMaGeDdOn_87

Üye
Nasıl yok?
gözden kaçırmışım fakat yinede harf arası boşluklar iOS ve Android deki gibi geniş olmalıydı,yine aynı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gözden kaçırmışım fakat yinede harf arası boşluklar iOS ve Android deki gibi geniş olmalıydı,yine aynı
iOS yazması çok zor, Türkçe kelime tahmini yok. Android'in klavyesi nedir? iOS ve Androidte SwiftKey kullanıyorum/kullandırtıyorum. Klavyeleri bana göre berbat.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, Esendağlı ve zaakaan
Esendağlı

Esendağlı

Üye
iOS yazması çok zor, Türkçe kelime tahmini yok. Android'in klavyesi nedir? iOS ve Androidte SwiftKey kullanıyorum/kullandırtıyorum. Klavyeleri bana göre berbat.
Hep öyle olur zaten, komşunun tavuğu komşu ya kaz görünürmüş:)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hep öyle olur zaten, komşunun tavuğu komşu ya kaz görünürmüş:)
WP'den üstün de demedim ki :) Öncelikle tüm Türkçe harfler yok sıkıntı oluyor. WP ve Android kullanan biri olarak söylüyorum.

• Beğen
Tepkiler: sazobalı
kesasd

kesasd

Üye
Microsoft'u ve hizmetlerini kotuleyip Android ile kiyaslayanlar mi oldu? :)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Diğer dalga seneye gelıcekse w10 lu bir cihaz alıyım

Bu arada ne zamn gelır

ArMaGeDdOn_87

Üye
ben klavye tahmininden bahsetmiyorum,harf aralarındaki boşluktan bahsediyorum android de 4.5 inç altı ekranlarda bile çok hızlı ve rahat yazabiliyosun aynı şekilde iOS dada aynı

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Arkadas once klavyeyi kotuledi ama ozelliğin geldiginden haberi olmadan :) ozellik geldi diyoruz bu sefer harf aralıkları az :) bişey diyemiyorum

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadas once klavyeyi kotuledi ama ozelliğin geldiginden haberi olmadan :) ozellik geldi diyoruz bu sefer harf aralıkları az :) bişey diyemiyorum
sen olaya kötüleme olarak bakarsın ben eleştiri olarak bakarım,gözden kaçmış yada unutmuş olabilirim,klavyedeki harf arasındaki boşlukarı daha önceki mesajlarımdada belirttim bu yeni bişey değil,benim hiç bi firmada hissem yok,gerektiği yerde android ve İOS u da eleştiririm

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@papakudioflu Abi demek istediğim o değil. Android kalitesinde web deneyimi yşıyoruz şuan :) Demek ki spartan ile ucacağız

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Arkadaşlar bu indirip ok dediğimiz sertifikayı nasıl sileriz? Benim tel israrla indiriyor yükleyemiyor :)

Üst Alt