Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
Abi cidden firmaların şu politikasını sevmiyorum tarih ver ya yakında nedir amatör firma mısın koskoca microsoftsun abi ya MS amatör oyun firmalarının stratejisiyle devam ediyor yakında , çok yakında , özür dileriz yapamadık ama daha yakında saçma saçma açıklamalar yapıyo bu konuda bende gıcığım cidden Microsoft a

Sence nasıl taktik abi bu iyi ki kötü mü @papakudioflu

Ben ona kızıyorum sen koskoca dünya devisin ve rakibin de yok ama müşterilerini önemsemiyorsun. Windows 8'deki başlat özelliğini bile o kadar istendiği halde geri getirmediler Windows 10'a koydular.

Şimdi ben bu adamaların neyine güveneyim?

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Hayır onu bunu boşver resmen dalga geçtiler tanıtımı 1520 ile yapıp affedersinizde b*ktan bir sebeple 1520 930 gibi telefonlara güncelleme vermemek nedir ya ? Sony i bu konuda çok seviyorum tak diye veriyor tarihi geleceği platformları cihazları önem veriyor kullanıcıya ve MS un her alanda Sony rakibiyken MS un böyle yapması pekte hayra alamet değil , şahsen ben Sony i MS dan daha çok seviyorum , ps4 ve ps3 ve oyunlarda sundukları hizmet muhteşem , mobilde pek bişey diyemem kullanmadım ama söylenilene göre oda iyi...

zbahadir

Üye
Aslında MS kendi ürünlerine çok önem veriyor. Dikkat ederseniz en iyi çevirileri ve yerelleştirmeleri MS hatasız yapıyor ama gel gelelim müşteriye karşı bir yukarıdan bakma söz konusu.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Aslında MS kendi ürünlerine çok önem veriyor. Dikkat ederseniz en iyi çevirileri ve yerelleştirmeleri MS hatasız yapıyor ama gel gelelim müşteriye karşı bir yukarıdan bakma söz konusu.

MS = Türkcell
iPhone , Sony = Vodafone
Samsung = Avea

Malzeme kalitesi ve müşteri hizmetleri bakımından eşleştirmeler

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Rainesto

zbahadir

Üye
Ben bir sürü yabancı firmayla yazışıyorum hiç birinden yakında diye bir tabir duymadım. Herkesin bir yol haritası var zamanı geldiğinde sözü edilen ürün hazır olur. Sorulan sorulara dikkatlice cevap verilir dalga geçilmez.

Microsoft forumlarını görün birde. Kullanıcı soru soruyor moderatör bir metni ara belleğe almış sürekli copy/paste yapıyor. Beli ki kullanıcı anlamamış ama ona açıklama yapma zahmetine katlanmıyor.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Windows 10da 'Sürdürülüyor' yazısı yok :ehe

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bu iyi işte uygulama arası geçişler gerçekten kotuydu duzelirse iyi olur

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Şuraya bak arkadaş önizlemenin önizlemesini yüklüyoruz :D

parberk99

parberk99

Üye
Hayır onu bunu boşver resmen dalga geçtiler tanıtımı 1520 ile yapıp affedersinizde b*ktan bir sebeple 1520 930 gibi telefonlara güncelleme vermemek nedir ya ? Sony i bu konuda çok seviyorum tak diye veriyor tarihi geleceği platformları cihazları önem veriyor kullanıcıya ve MS un her alanda Sony rakibiyken MS un böyle yapması pekte hayra alamet değil , şahsen ben Sony i MS dan daha çok seviyorum , ps4 ve ps3 ve oyunlarda sundukları hizmet muhteşem , mobilde pek bişey diyemem kullanmadım ama söylenilene göre oda iyi...

Xbox'la PlayStatiın kıyaslsnmaz zaten :) PS hertürlü alır.

Rainesto

Rainesto

Üye
Recovery tool telefonu görmüyor driverları doğru Lsrt ile sıfır yazılıma kaldık

zbahadir

Üye
Bence gelecek,ms apple ye hele hele androide papuç bırakmaz bence zaten başka da bir şansı yok gibi.

Konu dışı olacak ama,

Winsows çekirdeği Andorid'i geride bırakmaya müsait değil ancak kullanıcı dostu olmasıyla bir yere kadar gelir. Özellik ve özelleştirme bakımından Android hepsinden şanslı çünkü open source kaynaklardan oluşturulmuş çekirdek seviyesinde programlamaya müsait.

IOS'un Windows'tan bir farkı yok kapalı kutu olarak.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kapalı çekirdek kendine ait değil mi sonuçta istediğini yapabilir. Kapalı çekirdek demek başkası tarafından geliştirilmesine olanak vermez budur yani.

zbahadir

Üye
Kapalı çekirdek kendine ait değil mi sonuçta istediğini yapabilir. Kapalı çekirdek demek başkası tarafından geliştirilmesine olanak vermez budur yani.

İşte mesele o, ne yaptığını kimse bilmiyor ve bilmediği gibi de o sisteme uygulama geliştirme olanakları sınırlı oluyor.
Üçüne de yazılım geliştirme işleri yapıyorum en kolay ve bilindik olanı Android. Boşuna değil mağazasının dolu olması.

Bunlar benim görüşüm ama developer gözüyle bakıldığında genel durum bu dur.

Üst Alt