Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Acaba benim cihazım(1020) için yayınlandığında 630,830 ve güncellemeyi ilk dağıtımda almış diğer cihazlara da güncelleme olarak gelecek mi ; yoksa onlar mevcut sürümle devam mı edecekler ?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Acaba benim cihazım(1020) için yayınlandığında 630,830 ve güncellemeyi ilk dağıtımda almış diğer cihazlara da güncelleme olarak gelecek mi ; yoksa onlar mevcut sürümle devam mı edecekler ?
Bize de aynı sürümü dağıtırlarsa onlar almaz ama sürüm güncellenirse onlar da güncellenir ufak bir şeyler

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hepsi birlikte yeni sürüme geçerler.

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: dark_13, zaakaan, Murat Alper ve 3 diğerleri
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Onu bizde yapabiliyoruz :ehe

• Beğen
Tepkiler: Sensation

ErenMSC

Üye
FP2 teması gibi olmus arama falan :D

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Yayınlanacak yeni sürümde birtakım yenilikler olacak ve o yeniliklerin doğru çalışıp çalışmadığını yükleyenlerden öğrenmeden kurmak pek mantıklı değil sanırım .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: zbahadir
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Yeni Cihaz Listesi Çok Yakında...

• Beğen
Tepkiler: zbahadir ve Sensation

zbahadir

Üye
Onların çok yakında dediği bir kaç hafta :)
Ben bu ayı gözden çıkardım.

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33

zbahadir

Üye
Adamlar hafta sonu çalışmadığına göre pazartesi gelmesi mümkün görünmüyor. Bizde pazartesi olduğunda onlar hala pazarı yaşıyorlar. Hafta içi bir ihtimal ama sanmıyorum.

zbahadir

Üye
Bizde yakında görecelidir yani ne kadar yakın olduğu belirsiz.
Demiyorlar bir hafta içinde veya bir ay içinde.
Bir yılda yakındır bir ayda bir gün de.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Abi cidden firmaların şu politikasını sevmiyorum tarih ver ya yakında nedir amatör firma mısın koskoca microsoftsun abi ya MS amatör oyun firmalarının stratejisiyle devam ediyor yakında , çok yakında , özür dileriz yapamadık ama daha yakında saçma saçma açıklamalar yapıyo bu konuda bende gıcığım cidden Microsoft a

Sence nasıl taktik abi bu iyi ki kötü mü @papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: zbahadir
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Adamlar hafta sonu çalışmadığına göre pazartesi gelmesi mümkün görünmüyor. Bizde pazartesi olduğunda onlar hala pazarı yaşıyorlar. Hafta içi bir ihtimal ama sanmıyorum.

Onlar pazar günü iş başı yapıyorlar diye biliyorum ben...
Rockstarda öyleydi en azından , yanlış biliyor olabilirim

Üst Alt