Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: skynet
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Daha küçük ekranlara gelme gibi bir ihtimal var mı
Mevcut durumda bu şekilde olduğu açıklandı. İhtimaller her zaman vardır daha önce örneklerini gördük. En azından boyutlandırma gelmese bile taşıma gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
BaySerkan

BaySerkan

Üye
yeni ekran görüntüleri

Klavye yatay halde iken bu şekilde

• Beğen
Tepkiler: braayn, yunus-emre-6606, zaakaan ve 1 kişi daha
parberk99

parberk99

Üye
Resmi olarak 630 ve 830... :)

pirenuri

pirenuri

Üye
Eğer mesajlaşırken yazmama sorunu oluyorsa tahmini kapatın duzeliyor

OnurAslanhan

OnurAslanhan

Üye
ARKADAŞLAR LUMİA 1520 LERE NE ZAMAN GELİCEK BİR BİLGİİSİ OLAN VARSA BENİMLE PAYLASABİLİRMİ .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
burdan 1520 seçiyorsunuz sonra da sloe olanı seçtim teli kapatıp açtı oldu rm-940 a donuştu
Tam olarak nereden yaptınız bunu ?

BaySerkan

BaySerkan

Üye
WP Mağazaya bilgisayardan girdiğinizde telefonum kısmında telefon yok satın alma geçmişinde hiç birşey gözükmüyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çok değil bir sene sonra W10 kararlı sürüm kullanıyor olacağız

emz

emz

Üye
Lumia 930'da bu alan 558 Mb:hmmm

Telefonun hafızasında bahsedilmiyor. Cihaz depolama diskinde sistem yazılımının yüklenmesi için oluşturulan izole alanda bırakılan boş alandan bahsediliyor. Orayı herhangi bir işlemle kullanıcının arttırması mümkün değil.

Abi 525'de 626 mb var şu an ki 30-40 uygulama kurulu. Biz kurarken sisteme gereksiz şeylerde kuruluyor rom da. Eğer saf versiyon kurarsak ya da içerikleri silersek çok daha yüksek olur. Ayrıca dedim gibi 626 mb ger varken neden bana gelmedi?:hmmm

Rainesto

Rainesto

Üye
W10 kurdum yaklaşık bir saat oldu hala finansı kuruyır

kesasd

kesasd

Üye
Güncelleme boyutu bilgisi ilk sayfaya eklenirse kota sorunu yasayan arkadaslar icin iyi olur, benim gibi :)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
W10 kurdum yaklaşık bir saat oldu hala finansı kuruyır
evet bu sayılar küçük olmuş gerçekten
yeni arama kisminda numaraları yazınca kayıtlı kişiler direk çıkıyor mu isim olarak acaba
hayır çıkmıyor maalesef
rehberde evlere şenlik bir tek A ve B ile başlayan isimler doğru gerisi yanlış D'de E ile başlayan isimler var bende mesela F de G ile başlayanlar vs.

Üst Alt