sinan430
Üye
yuklemek için hazırlanıyor %70 net yavaş olduğu için yavaş indirdim guncellemyiHocam senin işlem bitti mi ?

925Eve geçince deneyim bakalım hangi telefona yükledin sen
yuklemek için hazırlanıyor %70 net yavaş olduğu için yavaş indirdim guncellemyiHocam senin işlem bitti mi ?

925Eve geçince deneyim bakalım hangi telefona yükledin sen
Klavye yeniden boyutlandırma ve taşıma özelliği 5" ve üzeri ekranlı cihazlar için.Arkadaşlar etkinlikte gösterilen klavye büyütme küçültme olayı yok mu bu previewde
Klavye yeniden boyutlandırma ve taşıma özelliği 5" ve üzeri ekranlı cihazlar için.
Mevcut durumda bu şekilde olduğu açıklandı. İhtimaller her zaman vardır daha önce örneklerini gördük. En azından boyutlandırma gelmese bile taşıma gelebilir.Daha küçük ekranlara gelme gibi bir ihtimal var mı
Sadece Lumia 1520 değil listeye eklenecek olsn hiç bir cihazla ilgili yeni bir bilgi yok.ARKADAŞLAR LUMİA 1520 LERE NE ZAMAN GELİCEK BİR BİLGİİSİ OLAN VARSA BENİMLE PAYLASABİLİRMİ .
Tam olarak nereden yaptınız bunu ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan 1520 seçiyorsunuz sonra da sloe olanı seçtim teli kapatıp açtı oldu rm-940 a donuştu
Ömürde bir sene dediğin nedir ki gülüm?Çok değil bir sene sonra W10 kararlı sürüm kullanıyor olacağız

Lumia 930'da bu alan 558 Mb
Telefonun hafızasında bahsedilmiyor. Cihaz depolama diskinde sistem yazılımının yüklenmesi için oluşturulan izole alanda bırakılan boş alandan bahsediliyor. Orayı herhangi bir işlemle kullanıcının arttırması mümkün değil.

yeni ekran görüntüleri
Klavye yatay halde iken bu şekilde
yeni arama kisminda numaraları yazınca kayıtlı kişiler direk çıkıyor mu isim olarak acabayeni ekran görüntüleri
Klavye yatay halde iken bu şekilde
Hayıryeni arama kisminda numaraları yazınca kayıtlı kişiler direk çıkıyor mu isim olarak acaba

evet bu sayılar küçük olmuş gerçektenW10 kurdum yaklaşık bir saat oldu hala finansı kuruyır
hayır çıkmıyor maalesefyeni arama kisminda numaraları yazınca kayıtlı kişiler direk çıkıyor mu isim olarak acaba