sinan430
Üye
925 de buluyormuSertifika tam yüklenmemiş olmalı. Ben denedim buluyor. Sadece denedim ama yüklemiyorum.
925 de buluyormuSertifika tam yüklenmemiş olmalı. Ben denedim buluyor. Sadece denedim ama yüklemiyorum.
Sertikika da sıkntı yok yükleniyorSertifika tam yüklenmemiş olmalı. Ben denedim buluyor. Sadece denedim ama yüklemiyorum.
925 de buluyormu
Nasıl yaptınız anlatır mısınız? set to 635 mi yaptınız?Evet, Buluyor
evet yeterliBende free space de 600,113,152 bytes yazıyor bu boyut yeterlimi kurmak için ?
hemen deniyorrumÖncelikle bu linkten sertifikayı yüklüyoruz upwp10.chinacloudapp.cn:7777 sertifkayı yukledikten sonra wifi bağlı olmamız gerekiyo
Sonra ara sunucu(proxy) adresi olarak upwp10.chinacloudapp.cn bağlantı adresi olarakda 7777 giriyoruz sonra Windows insider i açıyoruz. Get prewiew build e basıyoruz. Sonra çince yazılar gelecek.İsteyen slow isteyen fast preview build i seçiyoruz. Tekrar wifi ayarlarına girip (proxy) ara sunucuyu kapatıyoruz.Sonra next next diyip bitiriyoruz.Telefon yeniden başlıyo.Sonra guncellemeleri kontrol et diyoruz bu kadar. Geçmiş olsun
Yeni yöntem gelmiş arkadaşlar. Denedim şuan güncelleme buldu ve indiriyor. Gelişmeleri yazacağım
Evet buldu guncelleme şndiryor şuan 
Durum nedir ?Öncelikle bu linkten sertifikayı yüklüyoruz upwp10.chinacloudapp.cn:7777 sertifkayı yukledikten sonra wifi bağlı olmamız gerekiyo
Sonra ara sunucu(proxy) adresi olarak upwp10.chinacloudapp.cn bağlantı adresi olarakda 7777 giriyoruz sonra Windows insider i açıyoruz. Get prewiew build e basıyoruz. Sonra çince yazılar gelecek.İsteyen slow isteyen fast preview build i seçiyoruz. Tekrar wifi ayarlarına girip (proxy) ara sunucuyu kapatıyoruz.Sonra next next diyip bitiriyoruz.Telefon yeniden başlıyo.Sonra guncellemeleri kontrol et diyoruz bu kadar. Geçmiş olsun
Yeni yöntem gelmiş arkadaşlar. Denedim şuan güncelleme buldu ve indiriyor. Gelişmeleri yazacağım

Hala iniyorDurum nedir ?![]()

Yapıyorm ama no builds çıkıyorArkadaşlar aşağıdaki programı bilgisayarınıza indirin ve boş bir klasöre çıkarın.
Çalıştır>cmd>ipconfig kısmından bilgisayarınıza ait ip adresini öğrenin, bu adres lazım kaybetmeyin
Daha sonra yukarıda bulduğunuz ip adresini telefonunuzun proxy ayarlarını aktif ederek 1. satıra girin, 2. kısma ise 8877 yazıp kaydedeceksiniz.
Çıkartmış olduğunuz Windows ınsider hack programınıçalıştıracaksınız.
Buradan sonra telefonunuzdan tarayıcıyı açıpLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızip adresi:8877 yazıp git tuşuna basacaksınız. Gelen site Fiiddler root dosyasını telefonunuza indirip çalıştıracaksınız.
Daha sonra Windows Insider uygulamasını açıp get preview build diyeceksiniz. Karşınıza att lumia 635 vs. seçenekler gelecek, yapan eleman 635 i seçip aşağıdaki ileri butonuna basmış.
Karşınıza bir uyarı penceresi gelecek sonuçlarına katlanırsınız diye onaylayarak geçeksiniz ve sizi uygulamadan atacak.
Proxy ayarını nızı kapatın ve tekrar insider uygulamasına girin. Get preview builds diyin. Bulduysa sizindşr bulmadıysa hiç sizin olmamış demektir.
Anlatımda bazı eksik yerler var düzelteceğim birazdan.
Unutmadan, oluşacak herhangi bir sorunda mesuliyet riskleri göze alıp deneyen kişiye aittir.
Abi ilginçtir ki 920 de sıfırlamadan önce 588 civarıydı sıfır cyan romuna dönünce 571 e düştü, ayrıca 930 da o kadar düşük olması çok ilginç
![]()
Denedim şuan yeniden başlattı telefonuÖncelikle bu linkten sertifikayı yüklüyoruz upwp10.chinacloudapp.cn:7777 sertifkayı yukledikten sonra wifi bağlı olmamız gerekiyo
Güncel diyor çıldıracağım yaaÖncelikle bu linkten sertifikayı yüklüyoruz upwp10.chinacloudapp.cn:7777 sertifkayı yukledikten sonra wifi bağlı olmamız gerekiyo