Abi sen kurmadın mı güncellemeyi?İnternet Explorer'da belirgin bir hız farkı olması gerekiyor. Kontrol ettiniz mi.
O dediğin şeyi bana da yapıyor. Sen mesajını yazmaya devam et bir süre sonra geliyor. Bende 8.1 varilk mesajda yapıyor bu hatayı mesaja devam etmiyor boşluk bırakınca ve silme tuşu çalışmıyor
Kesinlikle haklısın, özgür mü yoksa Ali kemal mi bir arkadaşımız söyledi belki de onlar bize vereceklerinden çok sonrakilerin bile testlerini yapıyorlardır diye(öyle hatırlıyorum).
Sorunsuz bir sürüm olacağını kim söyledi ki, sorunları ve eksikleri olacak bu ön izleme sürümü beta bile değil yani.bu güncellemeyi yükleyecek arkadaşların bunu göz önünde bulundurmaları gerekir.Hahaha okadar bekletttiler sorunsuz bir sürüm için daha 40 ı çıkmadan şu baş gosterıor bu baş gosterıor iyi bari guncellemeyide veridk. derler şimdi 2 cihaz üzerinden. hepsine vermeleri 1ayı bulur bu prew herkese aynı anda veriliyordu eskıden bu yeni adette nedir böyle ulan ms ne çakalsın dayı dedirticen mıllete illa hakaten mılleti çocuk yerine koyuoyr eğer prew surum duyuntulardakı gibiyse
3 tane gizli görünmez üye var![]()
İnternet Explorer'da belirgin bir hız farkı olması gerekiyor. Kontrol ettiniz mi.

OTG geldiğini pek sanmıyorum ama denemekte fayda varbiri otg deneyebilirmi lumia930 gelmediği için
ama inş.gelmiştir.Aynen katılıyorum. Şu üvey evlat 620 ye verselerdi burayı ss ekranına boğmazsak iki olsun derdim.620'ye gelseydi şimdi buraları ss ye boğardım![]()

Sorunsuz bir sürüm olacağını kim söyledi ki, sorunları ve eksikleri olacak bu ön izleme sürümü beta bile değil yani.bu güncellemeyi yükleyecek arkadaşların bunu göz önünde bulundurmaları gerekir.
Kasma normallllllllllllllllllllllll!
Yukarıdaki mesajımı okuyun lütfen.

İngilizce falan olarak açılıyor mu peki yoksa sizin dilinizde kullanılamıyor mu diyoArama tuşundan cortana çıkıyor
Dostum yüklüyorum sabretAnlaşıldı başka ss gelmeyecek biz en iyisi
![]()
Arama tuşundan cortana çıkıyor
REsimler yukarıda attım çoktanDostum yüklüyorum sabret
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız%73