Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İnternet Explorer'da belirgin bir hız farkı olması gerekiyor. Kontrol ettiniz mi.

dakamon

dakamon

Üye
ilk mesajda yapıyor bu hatayı mesaja devam etmiyor boşluk bırakınca ve silme tuşu çalışmıyor
O dediğin şeyi bana da yapıyor. Sen mesajını yazmaya devam et bir süre sonra geliyor. Bende 8.1 var

Emre

Üye
biri otg deneyebilirmi lumia930 gelmediği için

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kesinlikle haklısın, özgür mü yoksa Ali kemal mi bir arkadaşımız söyledi belki de onlar bize vereceklerinden çok sonrakilerin bile testlerini yapıyorlardır diye(öyle hatırlıyorum).

Ben söylemiştim.
Ancak yükleyen arkadaşlardaki kasmanın sebebi, henüz güncellemenin yeni tamamlanmış olması ve telefonun arkaplanda işlem yapmayı sürdürmesi.
Birkaç saat sonra telefon yağ gibi akmaya başlayacaktır.
Ama arkadaşlar telefona bu fırsatı vermeden "kasma var, donma var" diye panik yapmaya başlıyorlar.
Oysa bugüne kadar bir sürü güncelleme yükledik, hepsinde ilk yüklendiğinde aynı şey oluyor, doğal bir süreç.
Artık bunu öğrenmiş ve alışmış olmamız gerekir.

• Beğen
Tepkiler: afwerker ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hahaha okadar bekletttiler sorunsuz bir sürüm için daha 40 ı çıkmadan şu baş gosterıor bu baş gosterıor iyi bari guncellemeyide veridk. derler şimdi 2 cihaz üzerinden. hepsine vermeleri 1ayı bulur bu prew herkese aynı anda veriliyordu eskıden bu yeni adette nedir böyle ulan ms ne çakalsın dayı dedirticen mıllete illa hakaten mılleti çocuk yerine koyuoyr eğer prew surum duyuntulardakı gibiyse
Sorunsuz bir sürüm olacağını kim söyledi ki, sorunları ve eksikleri olacak bu ön izleme sürümü beta bile değil yani.bu güncellemeyi yükleyecek arkadaşların bunu göz önünde bulundurmaları gerekir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İnternet Explorer'da belirgin bir hız farkı olması gerekiyor. Kontrol ettiniz mi.

Aman dostum dur şimdi kontrol etmesinler.
Telefonları bir kendine gelsin, arkaplandaki işlemleri bitirsin.
Daha telefon işlemleri bitirmeden, nefes almadan "kasıyor, donuyor, çok yavaş" yaygaraları kopuyor.
Mümkünse birkaç saat sonra ya da yarın test etsinler. :oke:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Anlaşıldı başka ss gelmeyecek biz en iyisi
:ehe

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, pissed26 ve mzcoools
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Arama tuşundan cortana çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye

Son Tweet de ne demiş 1520 ve 930 ile ilgili bir yazı sanırsam?

@bulutsuzgece @papakudioflu

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Sorunsuz bir sürüm olacağını kim söyledi ki, sorunları ve eksikleri olacak bu ön izleme sürümü beta bile değil yani.bu güncellemeyi yükleyecek arkadaşların bunu göz önünde bulundurmaları gerekir.

Hmm

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, habbuj, mesutcinik ve 15 diğerleri

Üst Alt