Şunu ingilizceye çevirebilir misin abi? Twitterdan bombalayalım
Hakikaten bunu yapabilecek kadar ing bilen arkadaşlar tepkilerimizi şiddetli bir biçimde onlara iletmeli bence.
140 karekterş geçiyorYou disappointed millions of people by not giving the list clearly weeks ago! you have to give people the exact list of phones for next preview if you want to redeem yourself!
Böyle bir şey yazabilirsiniz.
Ayrıca daha kullanıcı etiketlenecekAman Allah'ım!!!'Hiç merak etmeyin aşırı derecede sorunlu en basitinden whatsappta 2. kelimeyi yazamıyorsunuz ve messenger açılmıyor kısaca w8.1 ile devam edin heves ettim ama pişman oldum en yakın zamanda 8.1e geri dönüyorum ve fu ll sürümü gelene kadar yüklemeyi düşünmüyorum.' Yükleyen bir arkadaştan yorum.
Bir sonraki de 10-20 günde gelir herhalde.Güncellemenin tüm cihazlar için verilmemesinin nedeni hafızadaki bölümlerin yeniden yapılandırılmasından kaynaklanmış. Bu sorunu aşıp bir sonraki preview sürümünde daha fazla cihaz desteklenecekmiş.
'Hiç merak etmeyin aşırı derecede sorunlu en basitinden whatsappta 2. kelimeyi yazamıyorsunuz ve messenger açılmıyor kısaca w8.1 ile devam edin heves ettim ama pişman oldum en yakın zamanda 8.1e geri dönüyorum ve fu ll sürümü gelene kadar yüklemeyi düşünmüyorum.' Yükleyen bir arkadaştan yorum.
Ben twit.kullanmıyorum maalesefYou disappointed millions of people by not giving the list clearly weeks ago! you have to give people the exact list of phones for next preview if you want to redeem yourself!
Böyle bir şey yazabilirsiniz.
ayrıca ne yazıyor burda merak ettim,yeterince şiddetli mi diye
Denimi boşver. SS atbenım anladıgım denıme hoş geldınız dedi?

haydaaaabenım anladıgım denıme hoş geldınız dedi?
Aslında tam tersi. Insiders Programı başladıktan sonra artık sürekli güncelleme yayınlanıyor. O yüzden de otomatik güncelleme kapatılamıyor. Yani sorun açıldığı an yayınlanan ilk güncellemede yeni cihazlar listeye eklenir.Bir sonraki de 10-20 günde gelir herhalde.
O zaman denimi daha yeni yükledi ?benım anladıgım denıme hoş geldınız dedi?
Bir daha güncelleme arat. Belki ilk Denim gelmiştir.benım anladıgım denıme hoş geldınız dedi?