Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
Gabriel, "Liste üzerinde yoğun çalışıyoruz ama tahmin yok" diyor. Yani sonraki yüklemeler ne zaman açılır belli değil. Muhtemelen bugün gelmez. Belki yarında gelmez.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
habbuj

habbuj

Üye
Microsoft bu ayıbını ancak bir sonraki güncelleme dalgası için "net tarih vererek" veya "bir sonrakinde hangi cihazların alacağını net olarak söyleyerek" temizler.

Umarım bir daha bu yuvarlak konuşma olayını abartmazlar. Çünkü yuvarlak konuşalım derken bir sürü insanı hayal kırıklığına uğrattılar.
Herkes ilk parti içinde kendi telefon modelinin de yer alacağını düşünüp günlerce, saatlerce bekledi.
Resmen bize bulmaca çözdürdüler ayıp ya..

kamil5028347

kamil5028347

Üye
bende bitmek üzere :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Hadi bari ss görelim de yüzümüz gülsün

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Hadi çarkına gurban olduklarım yerine biz de öğrenelim hocalarım :)

pirenuri

pirenuri

Üye
@papakudioflu abi güncellemeyi yükleyenlere bi konu açılsa sadece onlar mesaj atsa da gelen özellikleri gosterseler olmaz mı ?

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, wpfurkan ve yunus-emre-6606
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
'Hiç merak etmeyin aşırı derecede sorunlu en basitinden whatsappta 2. kelimeyi yazamıyorsunuz ve messenger açılmıyor kısaca w8.1 ile devam edin heves ettim ama pişman oldum en yakın zamanda 8.1e geri dönüyorum ve full sürümü gelene kadar yüklemeyi düşünmüyorum.' Yükleyen bir arkadaştan yorum.

ErenMSC

Üye
107 online :ehe

osilost

osilost

Üye
Resmen sinir krizi geçirdim güncelleme gelmeyince

kamil5028347

kamil5028347

Üye
hücresel veri yok gibi bitti şimdi ss alıp atacam

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Benim indirdiğim 8.1 çıktı yapılması gereken bir güncelleme mi vardı 10 u yüklemeden önce

Üst Alt