Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

emz

Üye
@alaca61 Gelen bize güncelleme mi olur onlara küfür bela mı olur onu bilemeyiz Ama sanırım gabe yazdığı için ikincisi Sevgi ve saygıyla anıyorum her düzenli bolca, telefon takıldığı için kendisine ve yakınlarına saygılarımı iletiyorum

alaca61

Üye
Sabır sabır ya sabır

skynet

Üye
Eğer önümüzde ki salı sallanmazsa gelecek yapı finale yakın sürüm mü olacak ?

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Fotoğraflar (15.1109.10362.0 > 15.1111.12232.0) güncellendi.

Son düzenleme:
Bu kadar gerizekalı bir firma olamaz. İmkansız

ON9

Üye
Salıya ne kaldı şunun şurasında Sabır

braayn

Üye
arkadaşlar mobile taraf için yayınlanacak olan sürümde ekstra bir yenilik olmayacak o nedenle ha bu hafta ha öbür haftaya ne olacak bugün gelse merak ediyorum. ? Yeni bir tane özellik yok bu gün gelmedi diye isyan eden var

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yeni yapının erken gelmesi sonraki yapıların ve dolayısıyla kararlı sürümün de o kadar erken gelmesi demek.

System X

Üye
yeni gelecek olan bir şey yok ki keşke olsa da 2 hafta sonra yayınlasalar ama bu saatden sonra ben yenilik beklemiyorum şahsen.hiç birşeyin yanında usb otg beklemek bile fantastik bir mesele artık.microsoft kendi bildiğini okudu kullanıcıyı dinlemedi ve bence kaybetti...

Tepkiler: .BlueTR
PC güncellemesinde %32'de çok bekletti mi, yüklemeye hazırlanıyor kısmında sizde de? Yarım saattir bekliyorum hala %32.

merlin19

Üye
Bilgisayardaki Windows 10 Sürümünün Dahi yüzde 75'i hatalarla dolu olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda Mobil versiyonun Final yapması en erken 2017 Ocak olur... Adamlar daha Bilgisayar sürümünü oturtmadı ki Mobile el atsınlar daha bir cacık olmaz Microsoft'tan

OneDrive güncellendi
Ms kararsız ve tutarsız bir durum sergiliyor gibime geliyor,ayrıca mobilde de ios ve androide kafa tutabilecek bir silahının olduğunu da sanmıyorum.

Tepkiler: merlin19

4MaGuS

Üye
bu gün turkcell hatlı lumia 1020 ile mobil netten wdrt ve lumia test programını denedim wdrt yi 2 farklı sürüm olarak 3.0.2 ve 3.1.2 olarak indirdim karma değer hatası aldım anladım bu işi ben neyse nsu şimdilik işimi görüyor