Aybars1979
Üye
abi ayfon 3500tl yaa onla kıyaslama.Doğru zaten hiç yazmadık geliştiricilere. Mağaza da sadece benim Türkçeleştirdiğim belki 15 uygulama var. Uygulama isteklerini yazma diyorsun ama instagram 3 senedir beta. Twitter gif oynatamıyor. Buna ne diyeceksin? Kimse demesin geliştiriciye bağlı diye. iOS 9 çıktı uygulamalar direk güncellendi
Şubattan beri bekliyorum hep Windows 10 gerçekten söz verilen gibi olacak diye ama açıkçası şuana kadar gelen şeyler beni öyle çokta memnun etmedi. Oha adamlar yapmış diyebileceğim özellikler ancak 1-2tane. Keşke Insider olayını hiç duymasaydım da 8.1de mutlu mesut buna şükür diyerek yaşasaydım ama meraktan çatladım ve şubatta girdim bu yola. Adamlar o kadar çok şişirince beklentide haliyle yüksek oluyor. Kilit ekranı gelicek dedi gabe tweeti kendim gördüm ama hani nerde RTM aşamasına ulaştı sistem daha kilit ekranı yok wp7 den kalma kilit ekranı sadece 7.5te bildirim eklediler alta o kadar 2011 - 2015 arasında 7.5, 8.0, 7.8, 8.1 ve 3-4 tane gdr güncellemesi çıktı + Windows 10 insider programı başladı ama elde nerdeyse 0. Android denen lanetten kurtulmuşken Windows 10un bende artık heyecan uyandırmamasından dolayı sanırım androide geri döneceğim. Telefonu ilk aldığımda çok farklı geldi çok hoşuma gitti ilk 5-6 ay gayet güzeldi herşey ama bakıyorum o yok bu eksik haliyle sıkıldım. Bi oyun çıkıyor popüler oluyor 1-2 hafta dilsen düşmüyor ama bizde yok. Çakması çıkıyor 1 haftaya, gerçeği ya popülerliği bitince geliyor yada hiç. iPhone bu kadar pahalı olmasa alalım ama bi telefona 2000den fazlası bence verilmez aslında 2000 bile çok. Yani Z2 yi kullanırken bile kendi telefonumdaki rahatlığı, akıcılığı bulamıyorum nedense telefonlarımız gayet güzel ama 2015 yılında 8.1 ve 10la süper şeyler yapmayı beklemesinler ellerindeki %2.6 kalmış pazar payını kaybetmemeye baksınlar derim ben. Zamanının iyisi olan Blackberry gibi batarlar mobilde %0.2 ile kalırlar en sonunda.Arkadaşlar bu windows tan bişey olmaz sadece kullanmak farklı bir heyecan veriyor
12.yapıda oldu sanırım. Daha önce açıktı ama şuan üyelik istiyor. Ayrıca 640 xl için 1 yıl kampanyası da belli tarihlerde geçerliymiş ve şuan bitmiş.Hayır 10 inç altına temel düzenleme açık. PC'de filan paralı.
Sizin hakkında kısmı nasıl?12.yapıda oldu sanırım. Daha önce açıktı ama şuan üyelik istiyor. Ayrıca 640 xl için 1 yıl kampanyası da belli tarihlerde geçerliymiş ve şuan bitmiş.
şimdi denedim, açma, düzenleme ve kaydetme sorunsuz satın almadan yapılabiliyor.12.yapıda oldu sanırım. Daha önce açıktı ama şuan üyelik istiyor. Ayrıca 640 xl için 1 yıl kampanyası da belli tarihlerde geçerliymiş ve şuan bitmiş.
Az önce denedim. Açılıştı hesabınız yükselti dedi ve düzenleme sorunsuz açıldı bende. (Lumia 1520 ile denedim)12.yapıda oldu sanırım. Daha önce açıktı ama şuan üyelik istiyor. Ayrıca 640 xl için 1 yıl kampanyası da belli tarihlerde geçerliymiş ve şuan bitmiş.
Bu da PC'deki hali.Sizin hakkında kısmı nasıl?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilginç. (resimler büyük çıkıyor kusura bakmayın arkadaşlar)Sizin hakkında kısmı nasıl?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok eskiden böyleydi bende. Bilmem kaç yapı önceydi. Sonra Microsoft sorunu çözdü. Windows 10'a ilk ne zaman geçtiniz? O zamandan sonra sıfırlama yaptınız mı?ilginç. (resimler büyük çıkıyor kusura bakmayın arkadaşlar)
8.1 de iken 10.yapıyı yüklemiştim. Sonra 12.nin gelmesini bekledim direkt yüklemek için. 10da sorun yoktu ama bu yapıdaki sorunu daha yeni farkettim.Çok eskiden böyleydi bende. Bilmem kaç yapı önceydi. Sonra Microsoft sorunu çözdü. Windows 10'a ilk ne zaman geçtiniz? O zamandan sonra sıfırlama yaptınız mı?
Muhtemelen düzelir. 1520'de bile düzgünken 640 XL'de olması ilginç8.1 de iken 10.yapıyı yüklemiştim. Sonra 12.nin gelmesini bekledim direkt yüklemek için. 10da sorun yoktu ama bu yapıdaki sorunu daha yeni farkettim.
Sıfırlama da yapmadım bu süreçte
Hepsini silip tekrar yüklemeyi deneyeyim.
Şubattan beri bekliyorum hep Windows 10 gerçekten söz verilen gibi olacak diye ama açıkçası şuana kadar gelen şeyler beni öyle çokta memnun etmedi. Oha adamlar yapmış diyebileceğim özellikler ancak 1-2tane. Keşke Insider olayını hiç duymasaydım da 8.1de mutlu mesut buna şükür diyerek yaşasaydım ama meraktan çatladım ve şubatta girdim bu yola. Adamlar o kadar çok şişirince beklentide haliyle yüksek oluyor. Kilit ekranı gelicek dedi gabe tweeti kendim gördüm ama hani nerde RTM aşamasına ulaştı sistem daha kilit ekranı yok wp7 den kalma kilit ekranı sadece 7.5te bildirim eklediler alta o kadar 2011 - 2015 arasında 7.5, 8.0, 7.8, 8.1 ve 3-4 tane gdr güncellemesi çıktı + Windows 10 insider programı başladı ama elde nerdeyse 0. Android denen lanetten kurtulmuşken Windows 10un bende artık heyecan uyandırmamasından dolayı sanırım androide geri döneceğim. Telefonu ilk aldığımda çok farklı geldi çok hoşuma gitti ilk 5-6 ay gayet güzeldi herşey ama bakıyorum o yok bu eksik haliyle sıkıldım. Bi oyun çıkıyor popüler oluyor 1-2 hafta dilsen düşmüyor ama bizde yok. Çakması çıkıyor 1 haftaya, gerçeği ya popülerliği bitince geliyor yada hiç. iPhone bu kadar pahalı olmasa alalım ama bi telefona 2000den fazlası bence verilmez aslında 2000 bile çok. Yani Z2 yi kullanırken bile kendi telefonumdaki rahatlığı, akıcılığı bulamıyorum nedense telefonlarımız gayet güzel ama 2015 yılında 8.1 ve 10la süper şeyler yapmayı beklemesinler ellerindeki %2.6 kalmış pazar payını kaybetmemeye baksınlar derim ben. Zamanının iyisi olan Blackberry gibi batarlar mobilde %0.2 ile kalırlar en sonunda.
Muhtemelen beklenen özellikler final güncellemesinden sonra parça parça verilecek. Adamlar 10 ayda ancak düzgün çalışan sade bir sistem ortaya koyabildiler (onu da son 2 yapıda ancak toparladılar).Arkadaşlar bu windows tan bişey olmaz sadece kullanmak farklı bir heyecan veriyor
Word'u kaldırıp yükledim, hem o düzeldi hem de diğer ofis uygulamaları. Bu da ilginçMuhtemelen düzelir. 1520'de bile düzgünken 640 XL'de olması ilginç
Doğru zaten hiç yazmadık geliştiricilere. Mağaza da sadece benim Türkçeleştirdiğim belki 15 uygulama var. Uygulama isteklerini yazma diyorsun ama instagram 3 senedir beta. Twitter gif oynatamıyor. Buna ne diyeceksin? Kimse demesin geliştiriciye bağlı diye. iOS 9 çıktı uygulamalar direk güncellendi
Muhtemelen beklenen özellikler final güncellemesinden sonra parça parça verilecek. Adamlar 10 ayda ancak düzgün çalışan sade bir sistem ortaya koyabildiler (onu da son 2 yapıda ancak toparladılar).
Ama insanların bekleyecek sabrı da tükeniyor.
Final güncellemesinin tüm cihazlara ulaşması zaten Şubat ayını bulacaktır.
Ondan sonra bir de beklenen özelliklerin verileceği güncellemeleri bekleyeceksin. Uzun iş...
Neyse bekleyip görelim bakalım.
Ben Ocak ortalarındaki duruma göre kararımı netleştirecegim.
Benim lumia maceram l800 le başladı arada bir çok model kullandım ben aldıgımda piyasada yoktu bile lumia diye bir cihaz windows a güvenerek ve geleceginin iyi olacagını düşünerek aldım bu cihazları fakat bi gelişme yok olacagını da sanmıyorum yapacakları şeyler belli dünyayı yeniden yaratmayacaklar sonuçta ama yıllardır basit şeyleri bile beceremedi dedigim gibi kullanmak farklı bir heyecen veriyor sadece
şimdi denedim, açma, düzenleme ve kaydetme sorunsuz satın almadan yapılabiliyor.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?