Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Popülerlik mi wpye bu androidin hangi durumu diye soran var ?

Bay H

Üye
Seçilen bir grup Xiaomi Mi4 kullanıcısı ile Windows 10 tech. pre. test ediliyormuş. Yakında bir Xiaomi telefon duyabiliriz.

Tepkiler: dakamon

Bay H

Üye
Desteklenen yeni işlemciler:

• Qualcomm Snapdragon 810
  • Qualcomm Snapdragon 808
  • Qualcomm Snapdragon 615
  • Qualcomm Snapdragon 210
  • Qualcomm Snapdragon 208

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Donanım gereksinimi:

2K çözünürlük desteği de geliyor. Windows 10 ile çıkış yapacak olan amiral gemisi büyük olasılık ile bu çözünürlük ile gelecektir.

Tüm detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: suyunsesi

dakamon

Üye
Yine ileriye yönelik bir durum göremedim. Mesela snap 820 825 olsaydı ileriye yönelik derdim. Yine gdr1 olacak sanırım 820 için. Keşke intel in de mediatek in de işlemcileri de paylaşılsaydı.

Bay H

Üye
Yine ileriye yönelik bir durum göremedim. Mesela snap 820 825 olsaydı ileriye yönelik derdim. Yine gdr1 olacak sanırım 820 için. Keşke intel in de mediatek in de işlemcileri de paylaşılsaydı.
Intel işlemciler de var listede ancak Windows 10 mobile tarafında resmi olarak desteklenip desteklenmeyeceği net değil. Atom X3 var listede ve bu işlemcinin telefonlarda kullanılabileceği bilgisi vardı. Portalda haberi de vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Düzenleme: Haber linki:

Windows 10 Akıllı Telefonlar, Intel Atom X3 İşlemci ile Gelebilir! - MaxiCep

dakamon

Üye
Umarım bu donanım desteği yelbazesi final sürümüne kadar genişletilebildiği kadar genişletilir. Snapdragona muhtaç bırakılmasın sistem ayrıca daha ileri dönük bir destek sağlanmalı. Snap 825 gibi mesela.

Intel Skylake @papakudioflu @Sensation @Mr.H

Skykale-U --> 2015 üçüncü çeyrekte sinemalarda...

Benim cihazda

Son düzenleme:
Tepkiler: Sensation

Bay H

Üye
Intel Skylake @papakudioflu @Sensation @Mr.H

Skykale-U --> 2015 üçüncü çeyrekte sinemalarda...

Benim cihazda
Abi senin cihazın donanımında Qualcomm olacaktır
MX4 Pro olmaz mı
Markadan kaybediyor Ali Kemal abi

----------------------------------------------------
Telefonlara gelecek olan Windows 10 güncellemesi yukarıdaki gereksinimler ile 8S dahil her cihazı kapsıyor. Beklentimizin dışında çok büyük bir çalışma var, her cihaz eksiksiz alırsa büyük olay olur.

Son düzenleme:

dakamon

Üye
Benim cihazı Qualcomm Snapdragon 810 kesmez.
Intel Skylake-U olsun...

Bende qualcomdan umidi kestim şimdi yeni 810 serileriyle birlikte işlemciler arası farklar iyice açılıyor. Bende inteli bekliyorum valla. En son cep telefonları için özel bir işlemci üzerinde çalışıyorlar diyorlardı umarım bu işlemci süper olur ve snapdragon 820 den daha iyi olur.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Beklentileri yükseltmeyelim.
Benim bekldiğim telefon: Az yakar (pilini), çok seri, Full + Full sıfır km 3d dokunmatik filmli cam tavanlı, (telefonun camı tavanında mı tartışılır) :P + bluetooth, navigasyon, mp3, kameralı aynalar :P, arka görüş kameralı (min 20 mp), ön görüş kameralı (min 8 mp), bilimum sensörlü, bilgisayarlı ... Araba tarifi gibi oldu sanki.

Tepkiler: ceza87

braayn

Üye
diğer eksiklerimiz kapansında donanım da istemez.

dakamon

Üye
Valla win10 ile artık donanımlı kaslı cihazlar isteyeceğiz gibime geliyor sistem ağır olacak diye değil çok özellikli olacak ve bu ozelliklerin hepsini kullanmak babında diyorum.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.