versino2
Üye
Nasıl olsa fazla bir fark olmaz, bizde insider yapılarını kullanırız.. Artık hangi yapıda kalırlarsa.Valla gelsin ya Aralıkta yoksa ben Şubata kadar bekleyemem hele bide Vodafone dağıtırsa 925 e gene en geç 925 ler alır
830 u bana hediye edebilirsin830
şu an 830 kullanıyorum ve lg g4 almayı düşünüyorum.farkları sayayım sana.
1- uzantısı txt olan bir dosyayı hala açamıyoruz.
2- OTG gibi bir özellikten mahrumuz.hiç adı bile geçmiyor.geleceğine ümidim yok.
3- LG g2-3-4'te kızılötesi var.tv ve kilma yada kumandalı herhangi bir cihazı kontrol edebilirsiniz.
4- Launcher, kilit ekranı, sosyal ağ uygulamaları ve diğer bütün uygulamalar ilk olarak androide veriliyo ve çok gelişmiş.
5- Hızlı gelişen bir sistem ve kullanıcısını tatmin ediyor bence
6- İstediğiniz her türlü kişiselleştirmeye açık
eksikleri yada dezavantajları da var tabi şarj gibi.OTG, farklı kilit ekranı, gelişmiş uygulamalar olsun ben neden wp''den ayrılayım.bir yıldan uzun süredir wp kullanıyorum ama düzeleceğine dair bir ışık bile yok. @bulutsuzgece birkaç sayfa öne bahsetmişti.MS çok köklü bir yazılım firması olmasına rağmen çok basit şeyleri düzeltmiyor yda düzeltemiyor artık neyse.kulaklığı takıyoruz ama algıladığını bilmiyoruz.sesli navigasyonun sesi yok.bunlar komik durumlar yani.böyle devam edemez bence...
Öyle olacak zaten. Final sürüm Insider için dağıtılır, geri bildirimlerde sorun olmazsa kararlı sürüm olarak dağıtılır. Muhtemelen bir veya iki yeni yapı daha yayınlanacak.830 u bana hediye edebilirsin
Bence kararli surumu biz insider ler ilk denemeliyiz o kadar eziyeteni cektik bu yapilarin en azindan hediye olarak bize suna bilirler
Bu olabilir, tabii eski bir görüntü bu.Öyle olacak zaten. Final sürüm Insider için dağıtılır, geri bildirimlerde sorun olmazsa kararlı sürüm olarak dağıtılır. Muhtemelen bir veya iki yeni yapı daha yayınlanacak.
Bu arada Dokun menüsünün yerine Touch+Gestures menüsü bir sonraki yapıda gelecekmiş. Onun dışında Advanced Info diye bir menü eklenecek Ayarlara ve Mevcut Ekstralar+Bilginin yerine gelecekmiş.Ama içeriğinde ne gibi değişiklikler olacak belli değil.
Touch & Gestures menüsünde dört farklı özellik ayarı olacakmış.
Çift tıkla uyandırma,flip to slince ve gestures beta uygulamasının entegre hali bilinenlerden üçü. Dördüncü hakkında bir bilgi yok.
9 mu? Geçen hafta 12. yapı yayınlandıBu hafta yeni yapı gelirimi kaldım 9.yapıda
"Tahminen" 16-20 Kasım arası yeni yapı yayınlanırBu hafta yeni yapı gelirimi kaldım 9.yapıda
10 Kasım diyorum ben"Tahminen" 16-20 Kasım arası yeni yapı yayınlanır
İnşallah10 Kasım diyorum ben
Bu arada 15/11 de olabilir. Hakkında bölümüne bakarsanız anlarsınızİnşallah
15 i pazar a geliyorBu arada 15/11 de olabilir. Hakkında bölümüne bakarsanız anlarsınız
Ne yaptımsa olmadı%23 te kalıyo hep10 Kasım diyorum ben
Ne yaptımsa olmadı%23 te kalıyo hep10 Kasım diyorum ben
630 da var bende otomatik iatiyorum ☺şu ekran parlaklık ayarını manuel olarak bi zahmet getirsinler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?