DenizhaNq
Üye
920si olan arkadaşlardan bilgi bekliyorumLumia 920'de mobile hotspot saçmalığı aynen devam ediyor.
Ekran kararınca bağlantıyı kesiyor.
Lumia 920'si olan arkadaşlar bir denesin lütfen.
Kilit ekranı süresini 30sn yada 1dk yapın.
Sonra mobile hotspotu açık hale getirin.
Varsa herhangi bir android telefon veya tabletten bu bağlantıyla internete girin.
Lumia 920'nin ekranı karardıktan sonra, internete girdiğiniz cihazda hala internet var mı kontrol edin.
Bu sorunla ilgili kimse cevap yazmazsa,bu gece test edip yazabilirim920si olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum
Herhangi bir sıkıntı yok abi.920si olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum
%95 o yüzdenEdge arada sapıtıyor
Burada görüntü ayarını %125 yaptığım için mi böyle bilmiyorum ama edge de ayarlar menüsünde aşağı yukarı kaydırma yaparken sol tarafta görüntü bozularak geliyor
Allah allah bende neden böyle anlamıyorum.Herhangi bir sıkıntı yok abi.
Bozuk senin telefon bozukAllah allah bende neden böyle anlamıyorum.
Ekran kararınca bağlandığım telefon veya tablette bağlantı kesiliyor.
Sebebini çözemedim.
Allah allah bende neden böyle anlamıyorum.
Ekran kararınca bağlandığım telefon veya tablette bağlantı kesiliyor.
Sebebini çözemedim.
Evet yaa bende windows haritalar uygulanmasının navigasyonunda yok.Bu arada arkadaşlar @bulutsuzgece söylemeyi unuttum herhalde ben açayım konusunu:
Windows 10 Mobile ile gelen Microsoft Haritalar uygulaması ile sesli navigasyon başlattığınızda sesli yönlendirme yapıyor mu?
Not: çevrimdışı haritaları indirmeden denemeyin.
Sebebini ne olabilir ki?Aynısı beni L 820 de oluyor
internet olsa hemen denerdim ama maalesef yok bu arada şöyle bir şey denermisiniz acaba mytube uygulamasını bilirsiniz normalde arka planda dahi çalmaya devam ediyor (ayarlarını kontrol edin) normalde wifi de kilit ekranında dahi çalmaya devam ediyor(şimdi denedim sorunsuz çalışıyor) ama acaba mobil veride de aynı şekilde mi, yani asıl sorun sadece internet paylaşmayı mı kesiyor yoksa sizin net mi kesiliyor, bence sadece wifi paylaşımı kesiyor aslında bu gizlilik kısmında çok güzel ayarlar var buda eklense güzel olur920si olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum
Daha önceki yapılardan birisinde aynı sorun benim 925 de vardı bu yapıda test etmedim ama muhtemelen devam ediyordurSebebini ne olabilir ki?
Eğer ilk nesil 920 ve 820lere özel donanımsal bir durum yoksa yazılımdan kaynaklı olması lazım.
Ancak bazı arkadaşlar sıkıntı olmadığını söylüyor
Nasıl iştir anlamadım gitti.
Mobile hotspot'u doğru dürüst kullanamıyorum bu sorun yüzünden.
Ekran kararmasın diye kilit ekranı süresini sınırsız yapmak zorunda kalıyorum.
Az önce kontrol ettim aynı durum bende de var. Yeni bir sorunda kaydırma ile yazmada var. Ama bu sorun buraya yani maxicepe has olabilir. Cevap yazarken keşfettim ve diğer herhangi bir yerde rastlamadım. Swip klavyede İlk kaydırmayı algılamıyor illa ikinci kez yazmak zorundasın. Üstelik bunu her kelimede yapmak zorundasın.Sebebini ne olabilir ki?
Eğer ilk nesil 920 ve 820lere özel donanımsal bir durum yoksa yazılımdan kaynaklı olması lazım.
Ancak bazı arkadaşlar sıkıntı olmadığını söylüyor
Nasıl iştir anlamadım gitti.
Mobile hotspot'u doğru dürüst kullanamıyorum bu sorun yüzünden.
Ekran kararmasın diye kilit ekranı süresini sınırsız yapmak zorunda kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?