Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

whatsapp bildirim sorunu ekran oranın %100 yaptığım için oluyormuş. sistemin daha çok fazla eksiği var. verdikleri özellikler bile sistemin düzgün çalışmasını bekliyor. inşallah tam sürüm diye bu eksiklerle vermezler.

Tepkiler: ThunderblastX

skynet

Üye
Göz atma ekranım sonunda rayına oturdu artık sıkıntı çıkarmıyor ve hava durumunu da gösteriyor

cadde19

Üye
735 te kullananlar yorumları ne acaba?
Şeytan dürtüyor

925 te durum çok iyi, bir kere sorun yaşadım o da kamera da oldu onun dışında sıkıntı yok. Sürdürülüyor falan yazısı da görmüyorum hiç neredeyse. 11.yapıdayım mutluyum

Tepkiler: emz ve Rock Ve Roll
920si olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum

skynet

Üye
Edge arada sapıtıyor
Burada görüntü ayarını %125 yaptığım için mi böyle bilmiyorum ama edge de ayarlar menüsünde aşağı yukarı kaydırma yaparken sol tarafta görüntü bozularak geliyor

Son düzenleme:
Edge arada sapıtıyor
Burada görüntü ayarını %125 yaptığım için mi böyle bilmiyorum ama edge de ayarlar menüsünde aşağı yukarı kaydırma yaparken sol tarafta görüntü bozularak geliyor
%95 o yüzden

Tepkiler: skynet ve bulutsuzgece

Frksylyc

Üye
Arkadaslar sizlere bir sorum olacak.
Ben hala 10512 surumunu kullaniyorum. 12. yapiyi yuklemek icin guncellemeleei denetle dedigimde sirasiyla

10581
Insider configure..
10536
10514
Cikiyor. Simdi bunlarin tamamimi inecek yoksa sadece 10581 mi inecek. veya ben mi sececegim 10581 i.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada arkadaşlar @bulutsuzgece söylemeyi unuttum herhalde ben açayım konusunu:
Windows 10 Mobile ile gelen Microsoft Haritalar uygulaması ile sesli navigasyon başlattığınızda sesli yönlendirme yapıyor mu?
Not: çevrimdışı haritaları indirmeden denemeyin.

Evet yaa bende windows haritalar uygulanmasının navigasyonunda yok.

Rastgele bir yer yazıp yol tafifi alıyorum, "git" diyorum, yol tarifi çıkıyor ama ses yok.

HereDrive'da ise navigasyonu başlatır başlatmaz ses geliyor.

Windows haritaların navigasyonu herkeste sessiz mi?

Aynısı beni L 820 de oluyor
Sebebini ne olabilir ki?
Eğer ilk nesil 920 ve 820lere özel donanımsal bir durum yoksa yazılımdan kaynaklı olması lazım.

Ancak bazı arkadaşlar sıkıntı olmadığını söylüyor
Nasıl iştir anlamadım gitti.

Mobile hotspot'u doğru dürüst kullanamıyorum bu sorun yüzünden.
Ekran kararmasın diye kilit ekranı süresini sınırsız yapmak zorunda kalıyorum.

skynet

Üye
Navigasyonda ses yok

Tepkiler: bulutsuzgece

4MaGuS

Üye
920si olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum
internet olsa hemen denerdim ama maalesef yok bu arada şöyle bir şey denermisiniz acaba mytube uygulamasını bilirsiniz normalde arka planda dahi çalmaya devam ediyor (ayarlarını kontrol edin) normalde wifi de kilit ekranında dahi çalmaya devam ediyor(şimdi denedim sorunsuz çalışıyor) ama acaba mobil veride de aynı şekilde mi, yani asıl sorun sadece internet paylaşmayı mı kesiyor yoksa sizin net mi kesiliyor, bence sadece wifi paylaşımı kesiyor aslında bu gizlilik kısmında çok güzel ayarlar var buda eklense güzel olur

Daha önceki yapılardan birisinde aynı sorun benim 925 de vardı bu yapıda test etmedim ama muhtemelen devam ediyordur
ekran zaman aşımımı 5 dk olarak kullanıyorum zaten normalde de

Az önce kontrol ettim aynı durum bende de var. Yeni bir sorunda kaydırma ile yazmada var. Ama bu sorun buraya yani maxicepe has olabilir. Cevap yazarken keşfettim ve diğer herhangi bir yerde rastlamadım. Swip klavyede İlk kaydırmayı algılamıyor illa ikinci kez yazmak zorundasın. Üstelik bunu her kelimede yapmak zorundasın.

Son düzenleme:
Tepkiler: csH ve bulutsuzgece