Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

skynet

Üye
Kocam 8.1 romu varsa direk NCS ile flash layın gitsin.

.BlueTR

Üye
Haritalar çok yavaş iniyor bu buildde nedense. Kayıt yeri sd kart ondan olabilirmi acaca.

Rygebin

Üye
Bu buildde Depolama da seçenekler gözükmedi bende sizde de bu tip bir sorun var mı?

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu buildde Depolama da seçenekler gözükmedi bende sizde de bu tip bir sorun var mı?
Yapıyı yükledikten sonra sıfırlarsanız Depolamada Kaydetme konumlarının hepsi Telefon olarak kalır ve değiştiremezseniz. Bu sorunla karşılaşmamak için yapıyı yüklemeden önce gerekli Depolama ayarlarınızı yapın, çünkü bir daha değiştirme yetkiniz yok. Bu sorun bir sonraki yapıda düzelecek.

Yani Depolama ayarları sizin için önemliyse yükleme yaptıktan sonra telefonunuzu sıfırlamayın.

Rygebin

Üye
Sıfırlamadım ki zaten , 11. Yapı da depolama konumunu değiştirebiliyordum . 12. Yapı'ya geçtim ve şu an depolama konumları boş gözüküyor , allahtan yüklemeden önce konumu SD cart olarak ayarlamıştım. Ne yapalım 13. Yapıyı bekleyeceğiz

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Genel bir yazı. Ayarları değiştiremezsiniz yani

Tepkiler: kaankulahli

ON9

Üye
ne zamandır farkındayım yazmak size nasip olmuş. Denime geçtiğimde arada uçurumun olduğunu fark ettim

.BlueTR

Üye
Miracast çalışmıyor işlem merkezinden bağlanı açınca atıyor.

Arkadaşlar sizde takvim doğru çalışıyor mu,bende bugün ü 30 kasım olarak gösteriyor.

ademoz05

Üye
Lumia cameraya da sanırım elveda dedik bu yapıda

Şu an için rastladığım 5 sorun var | 920 |
* Bildirim merkezini kapatırken yarım kalıyor
* Kamera iyileştirmesi gerekiyor
* Uygulamalar kısmında hava durumu simgesi gözükmüyor
* Açılan her uygulama arka planda kalıyor
* Bildirim merkezinden ekran parlaklığını düşük-orta .. Yaptığımda seçimi karıştırıyor

Stabiilik konusunda gayet iyi çalışıyor şu anda günlük kullanıma çok uygun,8.1 e çok yakın,tahminime göre kasım ortasında son bir yapı daha gelir ve son olarak aralık ayında offical sürüm yayınlanır

Son düzenleme:

Rygebin

Üye
Bildirim barında ki fener hâla sorun yaratıyor.. Basınca telefon kitleniyor..

4MaGuS

Üye
bende şuan sanal sistem kurulu windows 7 onda denedim yine olumsuz karma değer hatası geliyor bu hata direk pc ile alakalı ne yaparsanız yapın düzelmiyor illaki farklı pc lerde denemek gerekiyor o yüzden boşuna sıfırlamış oldunuz

İphone'a geçmeyi düşüyorum ama bu güncelleme çılgınlığını ve yenilikçi hevesi nasıl bırakırım bilmiyorum bu yüzden iki arada bir dere kaldım ☺

Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı