skynet
Üye
Kocam 8.1 romu varsa direk NCS ile flash layın gitsin.Sorma yaa, Recovery Tool karma değer hatası hiç bir şekilde düzelmeyince Ali Kemal'in sözüne uyup bilgisayarı da sıfırlayım dedim.
Her şeyi gözden çıkarıp sıfırladım ama yine aynı hatayla karşılaştım.
Boşa gitti bilgisayardaki o kadar uygulama ve ayar.
Şimdi NSRT ile deneyeceğim, yazılımı indiriyorum.
Resmen çin işkencesi oldu bu 12. yapıya geçiş.
Yapıyı yükledikten sonra sıfırlarsanız Depolamada Kaydetme konumlarının hepsi Telefon olarak kalır ve değiştiremezseniz. Bu sorunla karşılaşmamak için yapıyı yüklemeden önce gerekli Depolama ayarlarınızı yapın, çünkü bir daha değiştirme yetkiniz yok. Bu sorun bir sonraki yapıda düzelecek.Bu buildde Depolama da seçenekler gözükmedi bende sizde de bu tip bir sorun var mı?
Sıfırlamadım ki zaten , 11. Yapı da depolama konumunu değiştirebiliyordum . 12. Yapı'ya geçtim ve şu an depolama konumları boş gözüküyor , allahtan yüklemeden önce konumu SD cart olarak ayarlamıştım. Ne yapalım 13. Yapıyı bekleyeceğizYapıyı yükledikten sonra sıfırlarsanız Depolamada Kaydetme konumlarının hepsi Telefon olarak kalır ve değiştiremezseniz. Bu sorunla karşılaşmamak için yapıyı yüklemeden önce gerekli Depolama ayarlarınızı yapın, çünkü bir daha değiştirme yetkiniz yok. Bu sorun bir sonraki yapıda düzelecek.
Yani Depolama ayarları sizin için önemliyse yükleme yaptıktan sonra telefonunuzu sıfırlamayın.
Genel bir yazı. Ayarları değiştiremezsiniz yaniSınırfamadım ki zaten , 11. Yapı da depolama konumunu değiştirebiliyordum . 12. Yapı'ya geçtim ve şu an depolama konumları boş gözüküyor , allahtan yüklemeden önce konumu SD cart olarak ayarlamıştım. Ne yapalım 13. Yapıyı bekleyeceğiz
ne zamandır farkındayım yazmak size nasip olmuş. Denime geçtiğimde arada uçurumun olduğunu fark ettimArkadaşlar bence WM 10'nun kamerasını düzeltmeleri lazım gittikçe durum vahimleşiyor Çektiğim fotoğraflara birde siz göz atın. Sizin kararlarınız nasıl olacak
@bulutsuzgece @papakudioflu @Sensation
Kullanılan Cihaz ve Yazılımları
İphone 5S İOS 9.1
Normal Çekim ;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zoom'lu Çekim;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 920 WP 8.1 Cyan
Lumia 1520 WP 8.1 Denim
Lumia 1520 WM 10 10572 Yapı 11
İnşallah dahada bozmadan düzeltirlerne zamandır farkındayım yazmak size nasip olmuş. Denime geçtiğimde arada uçurumun olduğunu fark ettim
Çekimler güzel ama 4K ben 3 kere yarı yolda bıraktı çekim bittikten sonra 10 sn video kapanıyor ve çektiğim yerler güzel yerlerdi maalesef çektim sandım ama çekememişimdenimdeki L1520 çekiminden memnunum
bende duruyor lumia kamera sabah kullandımdaLumia cameraya da sanırım elveda dedik bu yapıda
Şimdi denedim bende bir sorun yokBildirim barında ki fener hâla sorun yaratıyor.. Basınca telefon kitleniyor..
bende şuan sanal sistem kurulu windows 7 onda denedim yine olumsuz karma değer hatası geliyor bu hata direk pc ile alakalı ne yaparsanız yapın düzelmiyor illaki farklı pc lerde denemek gerekiyor o yüzden boşuna sıfırlamış oldunuzSorma yaa, Recovery Tool karma değer hatası hiç bir şekilde düzelmeyince Ali Kemal'in sözüne uyup bilgisayarı da sıfırlayım dedim.
Her şeyi gözden çıkarıp sıfırladım ama yine aynı hatayla karşılaştım.
Boşa gitti bilgisayardaki o kadar uygulama ve ayar.
Şimdi NSRT ile deneyeceğim, yazılımı indiriyorum.
Resmen çin işkencesi oldu bu 12. yapıya geçiş.
Dün denediğimde açılmıyordu şimdi demedim sağlam ama önceki yapıda hiç açılmamıştı bu da bir düzeltme sayılabilirŞimdi denedim bende bir sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?