papakudioflu
Emekli Yönetici
yanlış hatırlamıyorsam sonradan kurulan kilit programında vardı ismini unuttum ona yapılabiliyor ancak az bir gecikme olduğu için ben sisteme gömülü olmasını istemiştim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben de onu diyorum işte bu özellik Windows Phone 7.8'den beri var.Abi bu yok muydu zaten wp8.1 de de?
Ben de onu diyorum işte bu özellik Windows Phone 7.8'den beri var.
Sadece biz değiliz sürekli tarihi bulmaya çalışan
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şunu şurasında Perşembeye ne kaldı??Kısmetse bu perşembe, değilse öbür perşembeye kesin.
Yani MS den bahsediyoruz. Sanmıyorum...Şunu şurasında Perşembeye ne kaldı??
Perşembe mi biter?Yani MS den bahsediyoruz. Sanmıyorum...
Özgür abi senin iris tarayıcılı telefon gerçekten geliyor gibi
Neden perşembe diğer günler gelemez mi yoksa perşembe günlerini mi bekliyelimKısmetse bu perşembe, değilse öbür perşembeye kesin.
O telefon için para biriktiriyorum... Kısmetse 74 yıl 8 ay 14 gün sonra tamamlamış olacağım
iris tarayıcı parmak izi tarayıcısına kafa tutmaz kafa atarEğer iris tarayıcılı bir parola sistemi olursa İphoneun parmak izli parolasına kafa tutar
Abi o kumbaraya o kadar para sığacak mı
Windows Hello, Kızıl ötesi kamera ile İris tarayıcı, yüz tanıma, parmak izi gibi doğrulama sistemlerini destekliyor. Özellikle İris tarayıcı çok düşük ışıklı ortamlarda bile son derece hızlı ve güvenli çalışıyor. Bu akıllı telefonlarda kimlik doğrulama için devrim olabilir.
Tamam da işte Lumia 940 senin akıllı telefonun. Lumia 940 XL de benimAkıllı telefonlar mı
Benim akıllı telefonum o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?