Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Bu arada Arama uygulamasında tuşlara basarak arama yaparken yaşanan gecikme halen devam ediyor, düzelmemiş. @Sensation
Rastgele bir numarayı hızlıca çevirmeyi deneyince, sen üçüncü dördüncü tuşa basarken hala ekranda ne rakam var ne bir şey, sadece uzunca ilk bastığın tuşun sesi takılı kalıyor, ondan sonra geliyor rakamlar. (Lumia 920)

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dün gece böyle değildi bu. Şimdi dediğin gibi.

Asıl soru o değil;
Asıl soru "Kendi telefonunu kullanmazsan, sistemindeki eksikleri nasıl şahsen görüp giderecek, sistemi nasıl düzelteceksin?"
Evet bu daha güzel bir soru fakat bunu yapmaları bana şu düşüncelerinin olduğunu hissettirdi
( biz üst düzey işler yapan iş adamları olarak bizim ürettiğimiz cihazlar bu işin üstesinden gelemez bu işin ağırlığını taşıyamaz onun içindir ki Apple kullanıyoruz )
X otomobil şirketleriniz üst düzey yöneticilerinin kendi markaları değilde Mercedes kullanması gibi

Maalesef hepsi eski Şimdi denetledim. Tekrar görüyorsa hata vardır. Eski sürüm ve son sürüm arasında gezer.

Fotoğraflar uygulaması güncellenince, üçüncü parti uygulamalarda fotoğraf paylaşamama sorunu düzeldi sanırım.
Fotoğraflar uygulaması sabah güncellenmişti zaten, bu sefer ki yeni güncelleme demek ki.

Tepkiler: Sensation

papakudioflu

Emekli Yönetici
Fotoğraflar uygulaması güncellenince, üçüncü parti uygulamalarda fotoğraf paylaşamama sorunu düzeldi sanırım.
Fotoğraflar uygulaması sabah güncellenmişti zaten, bu sefer ki yeni güncelleme demek ki.
Evet denedim hem fotoğraflar uygulaması için seçme var hem de WhatsApp’tan fotoğraf seçip gönderiliyor.

Şu mağazada kitaplığım kısmına girince aşırı bir kasma oluyor,hala düzeltilmemiş

rcxy

Üye
Aynı kilit ekranının yukarı çekilmesi gibi bildirim ekranının çekilmesini de değiştirmemişler mi? Bana öyle gibi geldi.

Bugün yoğun bir whatsapp kullanımım olmadı o yüzden fazla bakamadım, ancak az önce Ali Kemal'le yazışırken bildirimler geliyordu.
Sorun yoktur diye tahmin ediyorum.
Arkadasın android telefonundan mesaj atıyorum kendime. Mesaj uygulamayı açınca geliyor. Sildim tekrar kurdum durum aynı

Arkadaşlar, genel olarak sıfırlama gerektirir mi gerektirmez mi? Ben henüz daha yeni indiriyorum güncellemeyi.

Orada sadece uygulama içi titreşim kapalı. Diğer ayarlar aynı duruyor
Oradaki açık olan ayarların tamamını kapattıktan sonra
cep telefonunu kapatınız, ardından da açıldıktan sonra WhatsApp deki bildirim ayarlarını yeniden açınız..
Deneme yaptıktan sonra eğer olumlu gelişme yok ise..
Bölge: Abd, Dil : ingilizce yapıp tekrar kontrol ediniz..
Bu değişiklik bir çok hatayı düzeltebiliyor.. Sonra tekrar eski haline getirebilirsiniz..
Tüm bunlara rağmen yine olmadı ise ve sizin için de bildirim vermesi çok önemli ise sıfırlama yapınız.. sınırım bu genel anlamda düzeltme yapacaktır.

Tepkiler: Dexter Morgan
Arama uygulamasının gelişmiş ayarlarında Call Forward'ı "Arama Yönlendirme" yerine "Arama İletme" diye çevirmişler.
Karşıdaki telefonu açtığında gelen titreşimi kapatma ayarı zaten hiç çevrilmemiş

Görünen o ki, MS işi sıkı tutmaya başlamış...
Genel anlamda son yapı ile ilgili bağırma, çağırma ve isyan sesleri pek duyulmuyor...
Önümüzdeki hafta gelecek yeni düzenleme ile daha da iyi olacağı görülüyor..
Haydi hayırlısı