bulutsuzgece
Üye
Dün gece böyle değildi bu. Şimdi dediğin gibi.Bu arada Arama uygulamasında tuşlara basarak arama yaparken yaşanan gecikme halen devam ediyor, düzelmemiş. @Sensation
Rastgele bir numarayı hızlıca çevirmeyi deneyince, sen üçüncü dördüncü tuşa basarken hala ekranda ne rakam var ne bir şey, sadece uzunca ilk bastığın tuşun sesi takılı kalıyor, ondan sonra geliyor rakamlar. (Lumia 920)
Evet bu daha güzel bir soru fakat bunu yapmaları bana şu düşüncelerinin olduğunu hissettirdiAsıl soru o değil;
Asıl soru "Kendi telefonunu kullanmazsan, sistemindeki eksikleri nasıl şahsen görüp giderecek, sistemi nasıl düzelteceksin?"
Maalesef hepsi eskiŞimdi denetledim. Tekrar görüyorsa hata vardır. Eski sürüm ve son sürüm arasında gezer.
Evet denedim hem fotoğraflar uygulaması için seçme var hem de WhatsApp’tan fotoğraf seçip gönderiliyor.Fotoğraflar uygulaması güncellenince, üçüncü parti uygulamalarda fotoğraf paylaşamama sorunu düzeldi sanırım.
Fotoğraflar uygulaması sabah güncellenmişti zaten, bu sefer ki yeni güncelleme demek ki.
Whatsapp bildirim sorunu var. Diğer yapıda yoktu. Sizde varmı
Aynı fark göremedim.Aynı kilit ekranının yukarı çekilmesi gibi bildirim ekranının çekilmesini de değiştirmemişler mi? Bana öyle gibi geldi.
Arkadasın android telefonundan mesaj atıyorum kendime. Mesaj uygulamayı açınca geliyor. Sildim tekrar kurdum durum aynıBugün yoğun bir whatsapp kullanımım olmadı o yüzden fazla bakamadım, ancak az önce Ali Kemal'le yazışırken bildirimler geliyordu.
Sorun yoktur diye tahmin ediyorum.
WhatsApp içerisinde ayarlarda bildirim ayarlarını kontrol ettiniz mi?Whatsappta bildirim sorunu yasıyorum. Sizde durum nedir
Orada sadece uygulama içi titreşim kapalı. Diğer ayarlar aynı duruyorWhatsApp içerisinde ayarlarda bildirim ayarlarını kontrol ettiniz mi?
Kaç mb bilgin var mı kardeş?Arkadaşlar, genel olarak sıfırlama gerektirir mi gerektirmez mi? Ben henüz daha yeni indiriyorum güncellemeyi.
Şu mağazada kitaplığım kısmına girince aşırı bir kasma oluyor,hala düzeltilmemiş
Oradaki açık olan ayarların tamamını kapattıktan sonraOrada sadece uygulama içi titreşim kapalı. Diğer ayarlar aynı duruyor
MB ına hiç baklamadan tıklamıştımKaç mb bilgin var mı kardeş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?