Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

rcxy

Üye
fotoğraf kaydedilmiyor deniyordu önceki yapıda, şimdi sıkıntı yok birkaç deneme yaptım kaydediyor telefona.

-_SEFA_-

Üye
benim cihazın garantisi kalmadı ki şimdi göndersek bi cihaz parası isterler...
bilmiyorum dostum usb ile klavye bağlamayı dene desem çok mu saçma olur? aynı hatayı reeder w7ic Windows tablette aldığımda öyle yapıyordum...

System X

Üye
1520de babam da akıcı çalışır önemli olan bizim gibi fakir telefonlarının hali ) daha çarkları bitiremedi garibim feleği şaştı yapı yüklemekten

Tepkiler: Rock Ve Roll

-_SEFA_-

Üye
fotoğraf kaydedilmiyor deniyordu önceki yapıda, şimdi sıkıntı yok birkaç deneme yaptım kaydediyor telefona.
sen yine iyisin bende kamera açmıyor bakalım reset sonrası düzelir belki
çok fazla uygulama açtım arka plana yükleniyor ve sürdürülüyor yazısı % 0
reset sonrası yeniden güncellemeler yüklendi uyarısı verdi. ya bir hataydı yada sistem arka planda bi haltlar yiyor...

rcxy

Üye
neyse geç oldu artık, yarın herkes kurcalar zaten. ama kesinlikle şimdiye kadarki yapıların içerisinde benim deneyimlediğim en hızlı ilk yarım saat kullanımını sundu diyebilirim. umarım devamı da böyledir. herkese iyi geceler...

Tepkiler: Sensation ve System X

-_SEFA_-

Üye
kurulum bittiğinden beri telefon ile uğraşıyorum. yalnızca %4 şarj gitti...
başlangıç kısayolları ve uygulamalara basılı tutunca çıkan seçenekler hızlanmış. tabii ki yine belirteyim 10. yapıda hızın nasıl oldğunu bilmiyorum..

rcxy

Üye
1520de babam da akıcı çalışır önemli olan bizim gibi fakir telefonlarının hali ) daha çarkları bitiremedi garibim feleği şaştı yapı yüklemekten
iyi de zaten kıyaslamayı alt modellerle değil, önceki yapılarla yapıyoruz. nazar da değdirmezsin umarım

Tepkiler: System X

-_SEFA_-

Üye
kamera tuşuna daha basarken kamera açılıyor. aşırı hızlı

512ler bekleyin yarım saayte inceleme geliyor

Tepkiler: suyunsesi

-_SEFA_-

Üye
internet paylaşımında daha önce bağlanan cihazıncihaz adı ip adresi ve mac adresini veriyor muydu ?

-_SEFA_-

Üye
yapı çok güzele benziyor. yarın mesai var benden pes. herkese iyi uykular...

Tepkiler: System X

System X

Üye
çarklar sonunda bitti şuan siyah ekrandayım.güncellemenin yayınlanış zamanına bakarsak temiz 2 saat sürüyor yani sürecek.tabi bu lumia 820 ve benzerleri için...

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Telefon(1.0.13005.104> 1.10.4000.0) sürümü ile tekrardan Türkçe oldu. 1.10.12001.0 sürümüne Mağazadan güncellendi. Tuşlara basmada hiç gecikme kalmadı.

Son düzenleme:
Tepkiler: suyunsesi, 4MaGuS, mami_61_29 ve 1 kişi daha