Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

9. yapı berbat diyen bi sürü insan var burda.ben ilk çıktığı günden beri 9'u kullanıyorum.arada çok kısa yükleniyor yazısından başka sorunum yok sayılır 830'da. 10. yapı çok ısınıyor diyorsunuz.dosya yönetici sorunlu. 9'da bunların hiçbiri yoktu.iyi ki 10'u kurmamışım. 9 iyice şişip hantallaşana kadar ben 10'u yüklemeyi düşünmüyorum.çok canımı sıkarsa da 8.1'li 1020'yi bi elime alıyorum hesap makinesi gibi sanki o da

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnternet paylaşımında görünüm değişikliği de var:

Tepkiler: ceza87, murooo55, suyunsesi ve 2 diğerleri

stockton

Üye
İnternetinde sorun yoksa eğer telefonu kapatıp açın ve sonra tekrar bir daha deneyin.
Bunu bir kaç kere denedim ama olmadı. Fakat internette çözümü buldum, başta çok alakasız gelmişti ama işe yaradı.

WP10 veya daha önceki sürümlerde klavye yükleme sorunu yaşayan arkadaşlar mağazadan windows insider'ı indirsin ve normal şekilde kayıt olsun. Bu işlem yapıldığında sorun çıkmadan dil paketlerini indirebiliyorsunuz.

Tepkiler: Esendağlı
Slm arkadaşlar groove müziğe girince orda groove müzik pass ı 30 gun ücretsiz kullanabilirsiniz yazıyo ama kullanılmıyor mu acaba

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tepkiler: mami_61_29

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 ve Windows 10 Mobile yapı 10549 hız karşılaştırması:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: 4MaGuS, ceza87, BaySerkan ve 4 diğerleri
W10 candır......ama finalden sonra

Tepkiler: Rock Ve Roll

serinaga

Üye
İyiymiş, deee benim cihaz toparlanamadı daha

Bugün internette okudum.Ms'nin redstone adında bir güncellemesi olacakmış sanırsam bilgisayar üzerine,bunun telefon için bir bilgi var mı?@papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece

Bugün sabah telefona küçük bir konfigürasyon güncellemesi geldi haberiniz olsun.
Telefon güncellemelerini kontrol edin. (Tabi öncesinde Windows İnsider yüklü ve ayarlı olmalı)

Bu arada OneNote, Excel, Powerpoint ve Outlook Posta güncellendi.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Insider'i ilk ayarlamada geliyor o. Şimdi denetledim yok. Aktifleştirince gelmişti.

stockton

Üye
Bende bir şey yok güncelleme adına.

İnternet paylaşımında görünüm değişikliği de var:

W10 candır......ama finalden sonra

Senkronize ayarlarının tümüyle açık olmasından kaynaklanıyor.

Güncellemelerin wifi üzerinde yapılması şeklinde bir tercih olmuş olabilir mi?

10. yapıda Wifi Paylaşımında sorun yaşayan var mı?

Wifi Paylaşımı ayarlarına girdim, wifi adını ve şifresini düzenledim.
Sonra Android tabletten telefonun wifisine bağlandığım anda telefon restart etti.
Acaba bir seferlik bir şey mi diye 2. kez denedim, yine aynı.
Sanırım wifi hotspot'u yine bozmuşlar