BomberMAn TR01
Üye
Bunu bir kaç kere denedim ama olmadı. Fakat internette çözümü buldum, başta çok alakasız gelmişti ama işe yaradı.İnternetinde sorun yoksa eğer telefonu kapatıp açın ve sonra tekrar bir daha deneyin.
Türkiyede aktif değil o yüzden kullanılamıyor.Slm arkadaşlar groove müziğe girince orda groove müzik pass ı 30 gun ücretsiz kullanabilirsiniz yazıyo ama kullanılmıyor mu acaba
Dpi ayarından sonra ne kadar farklı gözüküyor sistem, güzel olmuşİnternet paylaşımında görünüm değişikliği de var:
Tam ben ekliyordumWindows Phone 8.1 ve Windows 10 Mobile yapı 10549 hız karşılaştırması:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bazı noktalar da 8.1 sırf açılış efektinden dolayı geç geliyor, Bkz. AyarlarWindows Phone 8.1 ve Windows 10 Mobile yapı 10549 hız karşılaştırması:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bugün internette okudum.Ms'nin redstone adında bir güncellemesi olacakmış sanırsam bilgisayar üzerine,bunun telefon için bir bilgi var mı?@papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece
Windows Insider'i ilk ayarlamada geliyor o. Şimdi denetledim yok. Aktifleştirince gelmişti.Bugün sabah telefona küçük bir konfigürasyon güncellemesi geldi haberiniz olsun.
Telefon güncellemelerini kontrol edin. (Tabi öncesinde Windows İnsider yüklü ve ayarlı olmalı)
Bu arada OneNote, Excel, Powerpoint ve Outlook Posta güncellendi.
Senkronize ayarlarının tümüyle açık olmasından kaynaklanıyor.Eyvallah ya, bunu daha önce niye söylemedin ki
Bi dakika,pc de aynı görünüme geçti ama bu olmadı şimdi.
Güncellemelerin wifi üzerinde yapılması şeklinde bir tercih olmuş olabilir mi?İnternetinde sorun yoksa eğer telefonu kapatıp açın ve sonra tekrar bir daha deneyin.
Bende bir şey yok güncelleme adına.
Windows Insider'i ilk ayarlamada geliyor o. Şimdi denetledim yok. Aktifleştirince gelmişti.
İnternet paylaşımında görünüm değişikliği de var:
W10 candır......ama finalden sonra
Senkronize ayarlarının tümüyle açık olmasından kaynaklanıyor.
Güncellemelerin wifi üzerinde yapılması şeklinde bir tercih olmuş olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?